- Konu Sahibi Prettywomaan
 - 

- #2.301

Ben limonlu içmeye calisiyorum canim biraz faydasini gordum insallah sana da iyi gelirKızlar ben su içemiyoeym resmen ya artık böbreklerimin ağrıdıüını hissediyorum bi de enfeksiyon da var heralde napucaz bu su meselesini
Kuzum mide asidini yükseltmiyo muBen limonlu içmeye calisiyorum canim biraz faydasini gordum insallah sana da iyi gelir
KEfir kayisi falan denemissinizdir dimi?valla sindirim sistemimiz yavaşlamasa iyi olacaktı ya karnım taş gibi. ben çok şey de yiyip içemiyorum ama karnım dopdolu sankibirisi kabızlık için bir ilaç önermiş onu almıştım amaaaaan tüm gece karın ağrısından gazdan uyuyamadım hatta ertesi gün bile karnım gaz doldu. mecbur yasayacagız boyle 
Ayy hic bilmiyorum bi de asit mi var onu nasil ayirt edecegim kiiKuzum mide asidini yükseltmiyo mu
Reflü bebeğim böyle boğazına kadar acımsı bi tat geliyo mu limonlu su içinceAyy hic bilmiyorum bi de asit mi var onu nasil ayirt edecegim kii
Hee yok canimReflü bebeğim böyle boğazına kadar acımsı bi tat geliyo mu limonlu su içince
Tamm kuzum denensin o zamanHee yok canim
Sevdiğin bir meyve parçası atsan suyun içine.. Bide öle denesenKızlar ben su içemiyoeym resmen ya artık böbreklerimin ağrıdıüını hissediyorum bi de enfeksiyon da var heralde napucaz bu su meselesini
Ayy gözün aydın kuzum çok şükür darısı başıma inşallahKızlar bugün doktora gittim ilk defa kontrole bebeğin kalp atışını dinledik 6+4 haftalık hamileyim bu arada herşeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür
maalesef rahatsızlığımdan dolayı sıkı bir diyetim var bunları tüketemiyorumKEfir kayisi falan denemissinizdir dimi?
maalesef rahatsızlığımdan dolayı sıkı bir diyetim var bunları tüketemiyorumsıvı tüketmeye calısıyorum bol bol bitki çayları vs ama nafile 
Sağol canım benim Amin inşallahAyy gözün aydın kuzum çok şükür darısı başıma inşallah
Bugün doktor bitki çayını kesinlikle tüketme dedi canım bilgin olsunmaalesef rahatsızlığımdan dolayı sıkı bir diyetim var bunları tüketemiyorumsıvı tüketmeye calısıyorum bol bol bitki çayları vs ama nafile 
Kalp atışını duydunuz mu8. Hafdadayim şişkinlik ve gaz harici benimde bir belirtim yok bu saaten sonracolmaz sanırım aslında kolay değil mide bulantisi çok zor biz şanslı hamilelerizişte detirgin olduğumuz için belirti ariyoruz 
ya ben günde 1 fincan yeşil çay 1 fincan da kekik çayı içiyorum bağırsaklarımda sorun var gebelikten dolayı tedavim yarım kaldı çaresizlikten mecbur içiyorum kimyon çayını falan doktorum 1 fincan tüketebilirsin sorun yok dedi başka türlü ağrılarım sancılarım geçmiyorBugün doktor bitki çayını kesinlikle tüketme dedi canım bilgin olsun
yo hiç bulantım yok çok şükür benim de :)Bulantınız ya da başka belirtiniz var mı acaba ben 6+1deyim henüz bulantım falan başlamadı ister istemez endişe ediyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?