Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Yukarda tartışma olmuş konuyla ilgili fikrimi belirtmek istiyorum çünkü inşallah hep birlikte bu başlıkta daha çok zamanımız var.

İlk bebeğimi maalesef kaybetmiş bir anneyim, 5,5 yaşında oğlum var çok şükür , bir de hamileyim.
Kasım indirimleri, alışverişler vs yapılıyor, ben 9+1 im, bebeğime bir şey almadım. Ama tercih meselesi, isteyen alır.
Birbirimizi üzmeyelim, hamilelik gerçekten çok zor, ruhunuzu üzmeyin, bebeklerimizi büyütüyoruz, her şeyden etkilenebilirler.
Yazmadan önce 2 kere düşünelim ve lütfen birbirimize karşı anlayışlı olalım

bebek arabası ve puset ne düşünüyosunuz acaba cevremde cok fazla bagi kullanan var acıkcası kullanıcı yorumu önemli buna güvenerek bende bagi düşünüyorum
ay valla o ne kadar bilmiyorum ama 40-50 bin tl bebek arabası ve pusete vermek istemiyorum açıkçası kraft'ın vs 10 bin tl ye modelleri vardı belki onlardan alırım ya da joell marka

Mideniz iyiyken canınız ne istiyorsa bol bol yiyin arkadaslar bence de benim 6+4 te az az başladı 9. Haftadayım çok kötüyüm gebelik reflüsü olmuşum
6+3 e kadar bulantı hiç olmamış miydi sizde de belirtileriniz neydi o zaman dilimine kadar acaba sevgili anne adayi

Hiç bulantım yok tiksinme de yok .5.haftaya girdim sadece kasik ağrısı ara ara göğüs ağrısı şişkinlik ve gaz başka bir şey yok
Göğüs ağrısı bende de var şişkinlik ve gaz hep vardı onları belirtiden saymıyorum 6.haftada bulantı başlar diyodum ama tık yok 7.haftayı bekliycem artık

Göğüs ağrısı bende de var şişkinlik ve gaz hep vardı onları belirtiden saymıyorum 6.haftada bulantı başlar diyodum ama tık yok 7.haftayı bekliycem artık
8. Hafdadayim şişkinlik ve gaz harici benimde bir belirtim yok bu saaten sonracolmaz sanırım aslında kolay değil mide bulantisi çok zor biz şanslı hamileleriz işte detirgin olduğumuz için belirti ariyoruz

8. Hafdadayim şişkinlik ve gaz harici benimde bir belirtim yok bu saaten sonracolmaz sanırım aslında kolay değil mide bulantisi çok zor biz şanslı hamileleriz işte detirgin olduğumuz için belirti ariyoruz
İnşallahta yaşamazsınız çok zor kızlar inan böle yazanlara maşallah nazar değmesin diyorum dolu dolu yaşayın hamileliğin izi nekadar güzel.. Ben en basit şeyleri bile yiyemiyorum banada dua edin hamilelerin duası kabul olur

bende prilam ile hayata tutunmaya calisitorum ama o bile cok fayda vermiyor maalesef . Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bulantınız ya da başka belirtiniz var mı acaba ben 6+1deyim henüz bulantım falan başlamadı ister istemez endişe ediyo insan
Canım bende 6+2 hiç belirtim yok benim de hamile olduğumu unutuyorum bazen iyi mi kötü mü bilmiyorum da herkesin farklı heralde ya da bunlar iyi günlerimiz bilemiyorum

valla sindirim sistemimiz yavaşlamasa iyi olacaktı ya karnım taş gibi. ben çok şey de yiyip içemiyorum ama karnım dopdolu sanki birisi kabızlık için bir ilaç önermiş onu almıştım amaaaaan tüm gece karın ağrısından gazdan uyuyamadım hatta ertesi gün bile karnım gaz doldu. mecbur yasayacagız boyle

O gaz bendede çok var iki lokma yiyorum siginamiyorum ne yapacağımı şaşırdım karnimdaki şişlik gazmi bebwkmi secemiyorum artık çok şiş karnım Çarşamba günü kontrolüm var inşallah rahatlacak ilaç yazar doktor

Kızlar ben su içemiyoeym resmen ya artık böbreklerimin ağrıdıüını hissediyorum bi de enfeksiyon da var heralde napucaz bu su meselesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…