- 26 Mart 2023
- 378
- 270
- 33
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #2.401
merhaba teşekkür ederim ikisini de bulantı için mi verdi ilaç olduğundan zararlı olmaz sanırım şimdi nasıl durumunuz tam olarak geçti miMerhaba,
Bende aynı idim prillam ve rennie duo yazdı dr dünya varmış. bana baya iyi geldi. gidince mutlaka yazdırın.
Aynen bende ayni sekilde oldugum icin ilaci tercih ettim zaten. Afedersin krakeri bile cikartiyorum meselahalsizlik yine bulantıya göre katlanılabilir bir durum bence ya beni uzaya fırlatsalar hiçbir şeyin kokusunu almasam diyorumbakayım ilacı soracağım yarın inşallah
Tamam canim bi doktoruma bende sorayim onu cok tesekkur ederimm. Senin icinde cok sevindimmPrillam için bi yorumum yok ama rennie duo baya iyi en azından midemi eksitmiyor bulandırmıyor. Gün içinde ki her an kusma isteği gitti. Prillamı aç karna içiyorum kahvaltı yapana kadar su içsem bile sanki kusacakmısım gibi oluyor. Rennie den sonra rahatlıyorum.
heh al benden de o kadarAynen bende ayni sekilde oldugum icin ilaci tercih ettim zaten. Afedersin krakeri bile cikartiyorum mesela
aa tamam burdan aldım cevabımı çok teşekkürler mutlaka isteyeceğim ben dePrillam için bi yorumum yok ama rennie duo baya iyi en azından midemi eksitmiyor bulandırmıyor. Gün içinde ki her an kusma isteği gitti. Prillamı aç karna içiyorum kahvaltı yapana kadar su içsem bile sanki kusacakmısım gibi oluyor. Rennie den sonra rahatlıyorum.
tiroidlerimde benimde nodül var haşimato teşhisi konmuştu bana. Gerekli tahliller yapıldı tiroid için ilaç başlatıldı her ay kan verip kontrol ettirmem gerekiyor. Doktorunuz sizi en iyi şekilde yönlendirecektir. Kendinizi üzmemeye çalışın her şeyin bir çaresi var. Taşın bile çaresi ilacı var en uygun neyse o yapılırKızlar ben bugün ulturosan a girdim hem karaciğer hem troid hem safra kesesinden
Buraya yazmıcaktım ama internette çok şeyler yazıyortroid de nodül çıktı safra kesesinde taş.. Aldı beni bi telaş bi ağlama.. Bu konuda bilgili olan yada benim gibi yaşayan varsa bana yazabilirmi yani özel olarakta yazabilirsiniz bilen birini dinlemeye ihtiyacım var
Bulantı ve mide ekşimesi cok oluyordu bende. prillam hap şeklinde rennie duo ise şurup daha iyiyim su içebiliyorum yemek yiyorum. En azından kusma isteği yok. Değilse ağzımın tadı yok keyifsizim yani :) Yinede iyiyim :)merhaba teşekkür ederim ikisini de bulantı için mi verdi ilaç olduğundan zararlı olmaz sanırım şimdi nasıl durumunuz tam olarak geçti mi
O zaman kesin sor ilaci canim. Bu kadar besinsiz kalmamiz da iyi degil bence. Ben 1 haftada 2 kilo vermisimheh al benden de o kadar
Cok gecmis olsun yengemde de tiroid problemi var iki evladi da şu an ilkokulda . Ilacini duzenli kullaniyordu o kadar :) sakin olun bence her seyin bu devirde bir caresi varrKızlar ben bugün ulturosan a girdim hem karaciğer hem troid hem safra kesesinden
Buraya yazmıcaktım ama internette çok şeyler yazıyortroid de nodül çıktı safra kesesinde taş.. Aldı beni bi telaş bi ağlama.. Bu konuda bilgili olan yada benim gibi yaşayan varsa bana yazabilirmi yani özel olarakta yazabilirsiniz bilen birini dinlemeye ihtiyacım var
mayıs sonu haziran başı gibi sanki doğuma göre degişir ama 40. hafta haziranin başına denk geliyor sanırım.Kızlar ben 10 haftalığım uygulamada. Sizce mayıs anneleri grubuna dahil olmalı mıyım?
Bende 10. haftadayım siz arada sırada yazıyorsunuz ben o zaman biri benimle diye seviniyorum harici yalnız hissediyorumKızlar ben 10 haftalığım uygulamada. Sizce mayıs anneleri grubuna dahil olmalı mıyım?
Kese görmeye gitmedim canım kalp atışıyla beraber gördüm sanırım 8. Haftakedikulagi
T Tugceir
kese gördüğünüz hafta nedir
Efnanala3494
Melika88
kittenlyy
S sedcyl
P Paradisee
M MisirUnluPogaca
B blimundacbn
sano
adsuma
kalp atışı duyduysanız haftasını yazar mısınız
zingarina10
N nurmus87
B bfbf eksik bilgileri beni etiketleyerek iletebilir misiniz kızlar tabloyu düzenleyelim :)
buna da şükür valla bulantı kusma olmasın ben okeyim diğerlerineBulantı ve mide ekşimesi cok oluyordu bende. prillam hap şeklinde rennie duo ise şurup daha iyiyim su içebiliyorum yemek yiyorum. En azından kusma isteği yok. Değilse ağzımın tadı yok keyifsizim yani :) Yinede iyiyim :)
oyy güzel annecikO zaman kesin sor ilaci canim. Bu kadar besinsiz kalmamiz da iyi degil bence. Ben 1 haftada 2 kilo vermisimpitircigima sifa olsun o buyusun de ben yatarimm o ayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?