Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Ben betaya en başında sadece iki kere baktırdım cnm bir daha betaya bakmadım. Yani kaçtı hiç bilmiyorum
Peki canım neye göre Doktora gittin Hani Sağlık Ocağı mı seni yönlendirdi ya şeyden dolayı soruyorum Bunu ben bundan önceki yaşadığım Dış gebelikte çok erken gittim doktora çok fazla alttan muayene ettiler beni işte halk arasında bunun zararlı olduğunu falan duydum doğru yanlış bilmiyorum bu bende bir Fobi yaptı yani hastaneye erken gitmek istemiyorum normal ultrason muayenesi olmak istiyorum daha henüz betamı da öğrenmedim her şey çok yeni benim için Ama işte tranva kalmış bende Direk hemen bu konuyu düşünmeye başladım

Aynı haftalardayız, bu bana da oldu kontrolüme daha 10 gün var, sizin danışma şansınız oldu mu doktorunuza?
Sormadım doktoruma benimde kontrolüm pazartesi o güne kadar bekleyeceğim dediğiniz gibi belki de yiyip içtiğime dikkat ettiğim için azalmış olabilir bekleyeceğim artık

Transfer den sonra kaçıncı gün kit testi yaptınız acaba? t+7. Gündeyim.. yapmalı mıyım bilmiyorum

şöyle ben de ilk kimyasalımda alttan çok muayene oldum peşpeşe bir de , rahim ağzında kanama meydana gelmişti doktor korkup smear testi bile almıştı ama zararsız çıktı. o yüzden bu gebeliğimde asla alttan muayene istemiyorum.
ilk beta sonucunuz gelsin 2 gün sonra olacak şekilde 2 kan daha verin artışına göre hesaplayıp randevu alın ben öyle yapmıştım

Arkadaşlar bende 5+6 yım göğüs hassasiyetim çok fazla acıyor yani bir de bu durum ne zamana kadar devam edecek acaba?

kızlar mide bulantılarınız ne durumda ben bir yiyip bir kusuyorum hiç yemediğim de oluyor her şey atomuna kadar kokuyor tüm gün bir elma bir krakerle duruyorum devamlı yatıyorum ve halsizim doktordan ilaç isticem. ilaç alıp faydasını gören oldu mu

günaydın kızlar ben de 5+4üm şuan sizlerin biraz gerisindeyim :) nasipse perşembe gidicem doktora ama bi şey sormak istiyorum. keseyi gördükten sonra doktor sizden genel gebelik izlemi istedi mi yani tkerar kan verdiniz mi
Cnm ben saglik ocagina beta icin gittimde 2 tüp kan aldı bakmış hemen herseye bütün kan değerlerine felan doktorda isteyecektim gititmdw baktirmissin zaten dedi ozmn ben idrar tahlili istiyormuş dedi yani 2sinede bakildi

Merhaba,
Bende aynı idim prillam ve rennie duo yazdı dr dünya varmış. bana baya iyi geldi. gidince mutlaka yazdırın.

Canim bende ayni sekildeyjm doktor ilac verdim sabah uyanir uyanmaz agzima bir seyler atip ilaci iciyorum biraz daha katlanabilir oluyor. Ama devamli yatmak halsizlik enerjisizlik devam ustune ilac da yapiyor bence

Aynı canım. Ayva yemek cok çiğneyerek nar yemek cubuk kraker bana iyi geliyor bi nebze
Önceki hamileligimde ilaç kullanmıstm genede bulanıyordu smdi almıcam boşuna ilaç içmeym en azndan kimyasal dedim

Hangisi daha iyi sizce? Prillam bende buyuk bi fark yapmadi da
Prillam için bi yorumum yok ama rennie duo baya iyi en azından midemi eksitmiyor bulandırmıyor. Gün içinde ki her an kusma isteği gitti. Prillamı aç karna içiyorum kahvaltı yapana kadar su içsem bile sanki kusacakmısım gibi oluyor. Rennie den sonra rahatlıyorum.

Aynı canım. Ayva yemek cok çiğneyerek nar yemek cubuk kraker bana iyi geliyor bi nebze
Önceki hamileligimde ilaç kullanmıstm genede bulanıyordu smdi almıcam boşuna ilaç içmeym en azndan kimyasal dedim
iyi gelen bir şeylerin olması ne güzel kraker bile midemi bulandırıyor artık patates püresi yaptım bana mısın demedi inşallah fazla sürmez ilacı denemek zorundayım günlük hayatımı çok etkiliyor

Canim bende ayni sekildeyjm doktor ilac verdim sabah uyanir uyanmaz agzima bir seyler atip ilaci iciyorum biraz daha katlanabilir oluyor. Ama devamli yatmak halsizlik enerjisizlik devam ustune ilac da yapiyor bence
halsizlik yine bulantıya göre katlanılabilir bir durum bence ya beni uzaya fırlatsalar hiçbir şeyin kokusunu almasam diyorum bakayım ilacı soracağım yarın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…