- 12 Mart 2018
- 226
- 286
- 103
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #2.561
Benim önce yuvarlaktı, en son gidince bi gördüm ki böyle olmuş. 2. erkek gelecek sanırım bizde de :)) fetal dna ile öğreneceğiz bakalımChatgp de yorum yapiyor bu aradaama bu sekilde sekle erkek diyorlar saglicakla gelsinnn
Aa oyle de degisiyor mu hic bilmiyordumBenim önce yuvarlaktı, en son gidince bi gördüm ki böyle olmuş. 2. erkek gelecek sanırım bizde de :)) fetal dna ile öğreneceğiz bakalım
Ne güzel yazmışsın canım benim.. Şükür ağrım sızım yok ama genel cerrahi ye yönlendirdiler inşallah dediğin gibi diyet verir.. Takmışlar hamileyken de ameliyat olabilirmişime..Merhaba,
Troid için bilemiyorum fakat safra kesesi için safra akışını azaltmak için diyet uyguluyorlar artı olarak ursactiv diye safra akışını kolaylaştıran bir ilaç var onu veriyorlar. Taşlar bu güne kadar ağrı yapmadıysa bundan sonra da insallah ağrı yapmaz. Dr durumunuzu ona göre değerlendirir. Safra taşları bazen gebelik kolestazına neden oluyor ama bu tamamen beslenme ile alakalı olan bişi. Beslenmede ise kızrtma gazlı ve yağlı beslenmeyı bırakıyorsunuz. Ayrıca yumurta yağlu hayvansal gıdalara ara veriyorsunuz. Hamur işi de. Diyetisyenle ilerlerseniz daha iyi olur bence. geçmiş olsun. Güzel düşünelim güzel olsun.
Benim ilk gebeliğim ölü doğumla bitmişti, yaş da 35 olunca doktor önerdi ama o söylemese de yaptıracaktık. Şimdi onu araştırıyorum işte, fiyatlar 10.000-15.000 tl arasında sanırımAa oyle de degisiyor mu hic bilmiyordumbende bu merak kismina gelmek istiyorum ya bulantilardan bir seye odaklanamiyorum fetal dna icin doktorunuz mu tavsiye etti siz mi istiyorsunuz?
Ayy kuzummm çok sağolun ya ya inan kimsenin böle sağlık problemleri olsun istemem ama inan bilginizle içimi rahatlatıyosunuz allah sizden razı olsun.. Biopsi istedi bide cuma genel cerrahi ye gözükü cem safra kesesinde ki taşada o karar verecek.. İnşallah ameliyat demez bebem varken istemiyorum çünkü Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallahMelika88 benim daha çok öncesinden tirodimde nodül var 5 tane, karaciğerimde yağlanma, safra kesemde de 2 tane taş var. yok yok yani hamile kalmayı ufaktan planlayınca bu yıl başında şubat ayında check-upa girmiştim öyle öğrendim karaciğerimi ve safra kesesini ama doktorlar bir şey yapmaya ihtiyaç duymadılar, takibe aldılar.
son kan tahlilime göre karaciğer yağlanmam azalmış, gebeliği öğrendiğimden beri sağlıklı besleniyorum baya. dışarıdan yemeyi kestim, kızartmayı vs. kenara bıraktım. kan değerlerim normal olduğu için takipteyim sadece şu an. yediklerime içtiklerime dikkat edeceğim safra kesesi taşları için çünkü bu saatten sonra ilaçla atmak mümkün değilmiş. onları da takip edeceğini söyledi doktor. tirodimdeki nodüllerin en büyüğü için geçen yıl biyopsi yaptırdım, temiz çıkmıştı. checkupta da hala çok büyümediklerini görünce kontrol ettirmedim bir daha ama ettirmem lazım. daha önce de mememden nodül aldırmıştım. durup durup nodül yapan bir vücudum var yani, alışkanlıktan dolayı beni korkutmuyor ama genelde iyi huylu oluyormuş tiroid nodülleri kadınlarda. kan değelerin normalse endişelenme hiç bence. düzenli kontrol önemli sadece. :)
istersen mesaj da atabilirsin. bu arada safra kesesi taşı için en büyük düşman yumurta maalesef üzülerek söylüyorum :/
İkizmi canım iki tane var gibi icinde
Yok canım, yolk dedi ona, inşallah öyledirİkizmi canım iki tane var gibi icinde
keseniz erkeğe benziyprCinsiyet belli olurmu kesenin şekline bakarak anlıyorlar ya kizlar yorum yapın bakalım ikinci hamilelik geçiren tecrübeli hamisler8+3 suanki kese
Cok gecmis olsun Rabbim tekrarini yasatmasin. Evet fiyatlari bende oyle duydum hatta 450 dolarlar falan da donuyor onceki anneler topiğindeBenim ilk gebeliğim ölü doğumla bitmişti, yaş da 35 olunca doktor önerdi ama o söylemese de yaptıracaktık. Şimdi onu araştırıyorum işte, fiyatlar 10.000-15.000 tl arasında sanırım
Merhaba ben de çok araştırdım forumda, hata payı en az olan panorama ve eurofins sanırım. Ben de panoramaya vereceğim inşallah sağlıklı çıkarBu arada önerdiklerini atıcam şimdi Eki Görüntüle 3670206 önerileri bunlar bu arada yuvarlak içine aldığı hep çalıştıkları yermiş
Teyzeler 7+5 olmuşuz çok şükür bugün kalp atışı duyduksizce cinsiyeti ne ?
Canım ne güzel işte dolu dolu yaşa.. Benimde göğüs hassasiyetim falan yok.. Sade miğde bulantısı var kötü kokulara.. Şükür 2 gündür kusmam yok..gebelikte başka şeyler de oluyor baş ağrısı yapabiliyor burun tıkanıklığı iştahın açılıyor yada tamamen kesiliyor bazen kendini melankoli gibi hissedebiliyosun yani illa belirti ıstıyosan okadar çok varki ama sağlıklı olun kafi.. İlerleyen zamanlarda görürsün göğüs hassasiyetiniKızlar yokmu aramızda hepinizin göğüs hassasiyeti varmi belirtisi felan
Aslında bizjmki belirti istemek değilde hani ne bilim acaba normal mi onu merak ediyoruz olmamasi tabiki daha iyi ama işte insan merak ediyor oğlumda vardı bunda hicbirsekilde hiçbir belirtim yok betada yavaş artınca merak ediyor insanCanım ne güzel işte dolu dolu yaşa.. Benimde göğüs hassasiyetim falan yok.. Sade miğde bulantısı var kötü kokulara.. Şükür 2 gündür kusmam yok..gebelikte başka şeyler de oluyor baş ağrısı yapabiliyor burun tıkanıklığı iştahın açılıyor yada tamamen kesiliyor bazen kendini melankoli gibi hissedebiliyosun yani illa belirti ıstıyosan okadar çok varki ama sağlıklı olun kafi.. İlerleyen zamanlarda görürsün göğüs hassasiyetini
sizin yuvarlak gıbı kıza benzıyorsemocann benimkine de bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?