Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Bu tüp bebek değil ozaman demi yoksa zaten doktorun verirdi sana 3 ay kullanmak zorunlu tüp bebekte

Ya kuzum inan bilmiyodum çok üzüldüm Rabbim sağlık sıhat versin kucağına almayı nasip etsin inşallah.. İnan bilsem öle sormazdım gircen tabi hepimiz haziran anasıyız ben daha mayısla Temmuz'a da mı girsem diom

Gir canım burdakı ınsanlar gibi degıller ayrıca orda acıyı da sevıncı de konuşuyoruz orda kımse kımseyi terslemiyor

Yani evette ne bilim şükür bir sorun olmayinca kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta kalp atisinida duymayinca
Bak canım eskileri yad etmek istemiyorum ama benim kızımdan önce bi gebeliğin oldu düşükle sonuçlandı neyse sonra ben kızıma hamile kaldım hocaya bu durumu anlatmam la direk bana progestan yazdı hemde sabah akşam kullandım iyiliğimiz için kuzum kullan mutlaka

Başladım bugün şimdi adim bitana bakaljm ama .mide ağrısı yapti vajinal aldim da aslında ama agri yapdi midede

Başladım bugün şimdi adim bitana bakaljm ama .mide ağrısı yapti vajinal aldim da aslında ama agri yapdi midede
AA benim midem ondanmi ağrıyor sürekli acaba gaz şişkinlik te var yarın akşamda kullan bakalım gene yapacakmi

Gir canım burdakı ınsanlar gibi degıller ayrıca orda acıyı da sevıncı de konuşuyoruz orda kımse kımseyi terslemiyor
Burdada arkadaşlar çok iyi yardımcı oluyolar hatta beni rahatlatıyolar.. Öle ufak tefek sorunlar heryerde oluyor kuzum takılma.. Mutluluğu da hüznüde paylaşmaya devam.. Ama inşallah hep mutlu olalımmm

Kızlar selam şükür bugün 5+5 te keseyi ve yolk saçı gördük çok güzel bir duygu haftaya kalp için gidicez. Benim de tahmini doğum 3 Temmuz görünüyor ama muhtemelen haziran olur diye düşünüyorum

Kuzum ağızdan alınca baş ağrısı miğde bulantısı yapıo diye biliyorum ama sen bi araştır istersen netten.. Ama benimde başım ağrırdı hep ondanmı oluyodu bilmiyorum

Gözün aydın canım sen Haziran annesisin biryere gitmek yok kalp atsini duymak okadar güzel bir duygu ki ağladım ben duyunca sende inşallah haftaya duyarsın canım

AA benim midem ondanmi ağrıyor sürekli acaba gaz şişkinlik te var yarın akşamda kullan bakalım gene yapacakmi
Chat sordum mide ağrısı gaz şişkinlik yaparmış birseyim yoktu şimdiye kadar kullandıktan sonra midemde ağrı başladı aklıma geldi sordum yaparmış vajinal kullandım yazdim kana karıştı için fark etmezmis vajinalda olsa yaparmış

Kuzum ağızdan alınca baş ağrısı miğde bulantısı yapıo diye biliyorum ama sen bi araştır istersen netten.. Ama benimde başım ağrırdı hep ondanmı oluyodu bilmiyorum
Evet yan etkileri varmış cnm sordum chat vajinalda olsa mide ağrısı şişkinlik gaz vs yapabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…