Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Hazıranda doğum yapcam canım ama serklajlı gruptayım artık burda degılım

Kızlar doktor bana progetsan fitil verdi belim ağrıyor dedimde şükür bir sorunum yok gece 1 tane kullan dedi sizce kullanmalimiyim ya sorun yokken kullanılır mı birsey olur mu acaba durduk yerde kullanmak sanki aramızda oyle bi arkadaşımızda mi vardı kullanmakta kararsız olan

Kullan tabi progestan fitilin hiçbir zararı yok tam tersıne faydası var

Kızlarr 5+2 'de karından keseyi gördük de 6mm olarak haftasıyla uyumlu demişti doktor geçen cuma. Bana da 2hafta sonra gel dedi çok uzun geliyor çok merak ediyorum kalp atışı vs bugün 6+0 daha 8 gün varrr

Yani evette ne bilim şükür bir sorun olmayinca kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta kalp atisinida duymayinca
Dedıgım gibi onun hiçbir zararı yok tam tersine düşük önleyıcı fitil o ben hala kullanıyorum kalp atışını duyduğum halde 2 aylık oldum bıle 3. Ayın sonunda bıraktıracak doktorum

Cnm nptn gittin mi doktora nasil gecti yazmayınca merak ettim umarım guzelhaberler almissindir
Canımmmmm gittim doktora her şey yolunda kese çok düzgün yolk sac var dedi kese 11.70 mm. ama bebişkoyu göremedik kalp atışı duyamadık. ultrasona göre 6+0 mış daha erken haftaya gel dedi doktor. Bir de benim rahim durumundan dolayı önlem amaçlı çok yüksek ihtimal serklaj yapıcak 12. Haftada onu falan konuştuk. Bi tık serklaj durumuna gerildim ama biliyordum bunları inş haftaya da kalp sesini duyarım tek isteğim sağlıkla ilerlemesi

Amin inslh cnm duyarsın hic merak etme stres yapma sen daha iyi onemlem alınması bence serklaj icin

Ve benım çok şükür kanamam vs hiç olmadı ultrasana gore kanama alanımda yokmuş
Baska doktordan görüş alın kesinlikle
Kızlar benimkine gibi kabız olan var mı yaa ikinmaktan da korkuyorum nasil olacak böyle
Bol su için lifli meyveler beslenin
Bana doktorum gaz ve kabızlık için activia probiyotik shot iç günde 1 tane dedi

Serkajlı grubunun konusu ne yani serkajlı nedemek.. Ayrıca da gidemezsin sen haziran anasısın haziran analarıda burda otur oturduğun yerde
canım rahim ağzı yetmezliği var bende ilk gebeliğimden dolayı 13. Haftada dikiş atılacak bunada serklaj dikişi dıyorlar yani o gruptayım ben buraya da sen olduğun için girerim tabikii baksana soru sordum cevap veren olmadı tembıhlenmışler

Serklajlı gruba gel canım orda bilgi veriyor serklajlı hamıleler

Progesteron fitilin hiçbir zararı yok düşük tehlikesini önlemek için ben kullanıyorum tüp bebek olduğu için

Progesteron fitilin hiçbir zararı yok düşük tehlikesini önlemek için ben kullanıyorum tüp bebek olduğu için
Bende kullandım ilk hamileliğimde benimde tüp bebek kanamalı oldu ilk 3 ay dusuk tehlikem vardı sonrasında erken doğum riski 36. Haftaya kadar kullandım gunde iki defa sabah ve gece amabunda bir sorun olmayinca kullanıp kullanmamakta bi kararsız kaldım nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…