- 25 Mart 2023
- 1.307
- 568
- 53
- 32
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #2.601
Evet çok şükür inslh kalp atışında duyarim cumartesi gideceğimden bir soru ultrason iyiydi ama benim beta yavas yukseldi hep sebebe aciklmadi doktor hep bi neden acaba var aklımdaaa ne güzel artmış benim 5+1 de 8.5 mm di 5+5 te 11.6 olmuş
Kullan tabi progestan fitilin hiçbir zararı yok tam tersıne faydası varKızlar doktor bana progetsan fitil verdi belim ağrıyor dedimde şükür bir sorunum yok gece 1 tane kullan dedi sizce kullanmalimiyim ya sorun yokken kullanılır mı birsey olur mu acaba durduk yerde kullanmak sanki aramızda oyle bi arkadaşımızda mi vardı kullanmakta kararsız olan
Yani evette ne bilim şükür bir sorun olmayinca kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta kalp atisinida duymayincaKullan tabi progestan fitilin hiçbir zararı yok tam tersıne faydası var
Dedıgım gibi onun hiçbir zararı yok tam tersine düşük önleyıcı fitil o ben hala kullanıyorum kalp atışını duyduğum halde 2 aylık oldum bıle 3. Ayın sonunda bıraktıracak doktorumYani evette ne bilim şükür bir sorun olmayinca kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta kalp atisinida duymayinca
Canımmmmm gittim doktora her şey yolunda kese çok düzgün yolk sac var dedi kese 11.70 mm. ama bebişkoyu göremedik kalp atışı duyamadık.Cnm nptn gittin mi doktora nasil gecti yazmayınca merak ettim umarım guzelhaberler almissindir
Canım zaten doktorun yorumlamıştır ama benim de 5+3 de 7 mm çıktı gayet haftasıyla uyumlu demişti doktor. Şimdi ultrasona göre 6+0 11.70 ona da iyi dedikızlar 5+2 de kese 6.7 mm cıktı hadı dıyelım 7 mm. kucuk mu sızce yolk sac ta vardı
Amin inslh cnm duyarsın hic merak etme stres yapma sen daha iyi onemlem alınması bence serklaj icinCanımmmmm gittim doktora her şey yolunda kese çok düzgün yolk sac var dedi kese 11.70 mm. ama bebişkoyu göremedik kalp atışı duyamadık.ultrasona göre 6+0 mış daha erken haftaya gel dedi doktor. Bir de benim rahim durumundan dolayı önlem amaçlı çok yüksek ihtimal serklaj yapıcak 12. Haftada onu falan konuştuk. Bi tık serklaj durumuna gerildim ama biliyordum bunları inş haftaya da kalp sesini duyarım tek isteğim sağlıkla ilerlemesi
Baska doktordan görüş alın kesinlikleVe benım çok şükür kanamam vs hiç olmadı ultrasana gore kanama alanımda yokmuş
Bol su için lifli meyveler besleninKızlar benimkine gibi kabız olan var mı yaaikinmaktan da korkuyorum nasil olacak böyle
Serkajlı grubunun konusu ne yani serkajlı nedemek.. Ayrıca da gidemezsin sen haziran anasısın haziran analarıda burda otur oturduğun yerdeHazıranda doğum yapcam canım ama serklajlı gruptayım artık burda degılım
İnş canımAmin inslh cnm duyarsın hic merak etme stres yapma sen daha iyi onemlem alınması bence serklaj icin
Serkajlı grubunun konusu ne yani serkajlı nedemek.. Ayrıca da gidemezsin sen haziran anasısın haziran analarıda burda otur oturduğun yerde
Serklajlı gruba gel canım orda bilgi veriyor serklajlı hamılelerCanımmmmm gittim doktora her şey yolunda kese çok düzgün yolk sac var dedi kese 11.70 mm. ama bebişkoyu göremedik kalp atışı duyamadık.ultrasona göre 6+0 mış daha erken haftaya gel dedi doktor. Bir de benim rahim durumundan dolayı önlem amaçlı çok yüksek ihtimal serklaj yapıcak 12. Haftada onu falan konuştuk. Bi tık serklaj durumuna gerildim ama biliyordum bunları inş haftaya da kalp sesini duyarım tek isteğim sağlıkla ilerlemesi
Amin inslh cnm bende cumartesi gideceğim 6+6 olacak ozmn inslhduyarim benim beta yavas yükseldiği için hep bi endişe var içimde umarım sağlıkla sorunsuz ilerler gebeligimİnş canımhepimizin ki sağlıkla ilerlesin
Progesteron fitilin hiçbir zararı yok düşük tehlikesini önlemek için ben kullanıyorum tüp bebek olduğu içinKızlar doktor bana progetsan fitil verdi belim ağrıyor dedimde şükür bir sorunum yok gece 1 tane kullan dedi sizce kullanmalimiyim ya sorun yokken kullanılır mı birsey olur mu acaba durduk yerde kullanmak sanki aramızda oyle bi arkadaşımızda mi vardı kullanmakta kararsız olan
Bende kullandım ilk hamileliğimde benimde tüp bebek kanamalı oldu ilk 3 ay dusuk tehlikem vardı sonrasında erken doğum riski 36. Haftaya kadar kullandım gunde iki defa sabah ve gece amabunda bir sorun olmayinca kullanıp kullanmamakta bi kararsız kaldım nedenseProgesteron fitilin hiçbir zararı yok düşük tehlikesini önlemek için ben kullanıyorum tüp bebek olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?