Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Anladım çok teşekkür ederim doktorum cinsiyet konusunda bir şey demedi ama bir sorayım o zaman

benimde baya düşük geldi perinatolog takip ediyor beni ve bana d bitamini baslattı dün

Geceleri 2 tane alıyorum bana mısın demiyor kraker den tiksindim maalesef muz da yiyemiyorum biraz elma yiyebiliyordum ondan da tiksiniyorum galiba
Benimde kotu bulantilarim gece icince ise yaramayinca sabah iciyorum biraz cekilebilir oluyor ama yedigim seyler seninkiler gibi ekmek peynir aksam da makarna gun icinde de kraker falan. Su bile icemiyorum dogru duzgun cok yorucu oluyor maalesef gecen haftadan beri boyleyim bende bi de bi hafta gaz da var surekli agzima geliyor

Zaten çok uykulu oluyorum sabah içmeye cesaret edemedim çünkü 2 yaşında bir bebeğim daha var hoş böyle de hiç ilgilenemiyorum da en azından gözüm açık oluyor. Su içmek aklına gelmeyen ben içim yanıyor ama içemiyorum. Ekmekten bile tiksindim inanır mısın

ay kızlar ben laboratuvarda çalışıyorum yüksek lisanstayım ya kokulu kimyasallar reaksiyonlar yapıyoruz. daha hocalarıma da söylemedim 12. haftayı bekliyorum. çok korkuyorum zarar veririm diye bu kokulardan
Bence zararı olabilir aman dikkat edin
Hastaneden genel durum raporu isteyince kaç haftalık gebesin onu yazan bi rapor cıkartıyorlar doktor imzalıyor bende öyle bişe verdm
Ya beni deneyimli anneler anlayacaktır bazen böyle bebek tekmesi gibi kasıklarıma doğru bi his var böyle pıt pıt gibi arada oluyor ancak öyle tanımlayabilirim sizde de var mı
Canım bence gazdır o cunku 12 den önce zor hissedilmesi cok zayıfsanız ve 2.gebelikse ancak dicem o bile zor

Allah'ım gerçekten sizlere kolaylık versin tez zamanda inşallah bu günleri atlatursiniz ben yaşamiyorum ama gerçekten sizleri duyunca şanslı olduğumu düşünüyorum

Biliyorum canim bende surekli yatiyorum evde hic bisi yapamiyorum cubuk krakerden tiksindim seni cok iyi anliyorum . Senin isin daha da zor bir bebisin daha varmis. Umarim hemen gecer bugunler de rahatlariz biraz

Hemde o kadar cok sanslisin ki anlatamam. Artik yemek yemek istiyorum diye agladim dun aksam bu ikinci hafta. Daha ne kadar surecek bilmiyorum. Kilo kaybim da var. Valla hamilelik isiltisi diyorlar bi de ben perisanimm
Allah'ım gerçekten sizlere kolaylık versin tez zamanda inşallah bu günleri atlatursiniz ben yaşamiyorum ama gerçekten sizleri duyunca şanslı olduğumu düşünüyorum

kızlar bana doktor kalp atışını 6+3 de görmesiyle dün esnofem ve corasirini kestirdi direk. oksaparı da elinde ki kutu bıtınce bırakabılırsın dedı fıtıl ve prog dex iğne devam aynı sekilde 10 hafta sonrası kesebiliriz onları da ben haber vereceğim dedi. sizlerde ilaç durumu nasıl ? ama ben kan sulandırıcı doğuma kadar kullanları biliyorum kafam karıştı.

Ben ilaç konusunu sadece tıp bebek doktorumla görüştüm. Suanki takip eden doktorum karismadi bile. Tüp Bebek doktoru ne zaman birak derse o zaman bırakılır. Takip eden doktor sadece ilaçları not aldı. Sekizinci hafta da iğneyi bıraktım. Estrofem o kalp atışında bıraktım. Sadece fitil devam ediyorum günde üç tane . O da 11. Haftaya kadar devam edicekmis. Hatta sordum bire dusurelim diye istemedi benim doktorum

Ben kan sulandırıcı hiç kullanmadım, coraspin bile. Tüp bebek olmasına rağmen. Hiçbir sorun da yok şimdilik Dün kese gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…