Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
seni de burda tam bu konuda görmüşken şey sorayım esogü de mi sıkıntı genel olarak sonuçlar yoksa fetal dna testi genel olarak mı sıkıntılı bi test acaba

seni de burda tam bu konuda görmüşken şey sorayım esogü de mi sıkıntı genel olarak sonuçlar yoksa fetal dna testi genel olarak mı sıkıntılı bi test acaba
Devlet hastanelerinde stajyerler üzerinden bu genetik araştırmaları yaptırıyorlarmış o yüzden hata payı çok yüksek olabiliyorken bazen de olmuyormuş. benim doktorlardan duyduğum sadece esogü yönünde oldu ama onlar hep hastaları üzerinden yaşadıkları olumsuzlukları anlattılar çünkü. Belki başka yerlerde yoktur böyle, şehrinizde varsa eğer bu testi yapan bi hastane bence doktorunuza fikrini sorun.

Fetal dna için bir de doktorum bana natera panaromayı önerdi ve 9.5 haftada kan verebildiğimizi söyledi. Bu kadar erken veren var mı fetal dna?

Ben sizin msjınızı aldıgınız ürünü görmedim. Başka arkadaşın msjını görerek yazdım. Zevkler ve renkler tartışılmaz kiii hepimiz sorarak alıyoruz. Ama bazen tek kardeş olan yada ailesinde evli olmayıp acemi olan oluyor ki çok gördüm ona istinaden yazdım. Para da sizin zevkle tercih de. Benimkisi nacizane fikir🖐

Merhaba ben de nateraya verdim 10+5te. Doktorum 10. Haftadan donra demişti bana da

Kaç dolardı peki, ben de riske atmayıp 10. Haftadan sonra veriyim o zaman
Benim orta paketti 480 dolardı, temel paket 370 dolardı. Doktorum ortayı önerdi diye onu seçtik. Evet çok pahalı ama hata oranı düşükmüş, ben de korktuğum için bu firmayı seçtim inşallah sağlıklı sonucu alırız yarın 9. Gün heyecanla bekliyorum

anladım canım teşekkür ederim ben pusetler oto koltuğu olarakta kullanılır diye düşünüyodum mecbur ayrı ayrı alıcaz
Kullanılıyor da işte max 6 ay kullanılıyor çocuk sığmıyor çünkü
Puffy iplerden diyorsun anladığım kadarıyla ben oğluma örmüştüm ondan battaniye yapmıştım pusetin içinde bebek arabasının içinde falan çok uzun süre kullandım delikli gibi durmasına rağmen sıcacık tutuyor internette videoları var hatta tam yeleğe başlamıştım örerken sancım tuttu koltukta yarım kalmıştı örgüm ben hastanedeyken kaynanam evi toparlamaya geldiğinde demişti kızım örgünü yarım görünce çok içerledim sanki sana bişey olmuş da senden kalan bi parça gibi geldi kenarda duruyordu öyle diye
Bi sıkıntı çıkınca aldıramama durumu sizin insiyatifinizde mi oluyor yani isteseniz aldırabiliyor musunu
Hemen sonrasında bikaç test daha yapılıp kürtaj olma durumu var diye biliyorum sağlıksız olma ihtimali %50 den fazla görülen gebeliklerde devlet kürtaj hakkı tanıyordu yanlış hatırlamıyorsam

Ayyy çok heyecanlı, inşallah sağlıklı sonuç alıcaksıınız cinsiyeti de belli olacak dimiiii

Ayyy çok heyecanlı, inşallah sağlıklı sonuç alıcaksıınız cinsiyeti de belli olacak dimiiii
Evet anladığım kadarıyla firmadan hem doktorumuza hem bize gönderiliyormuş sonuç, cinsiyet yazan sadece doktora gidiyormuş. Off inşallah inşallah hepimizin çok sağlıklıdır bebekleri

Kızlar valla bebek arabası ve oto koltuğu aldım az önce.. 11.500 gibi bir fiyata çok pahalı bir bebek arabası almak istemedim f/p bir ürün aldım ben ve çevremdeki tüm kuzenlerim sevmemiş oto koltuğu da prego tercih ettim

Olsun sen beğenmişsin güle güle kullansın hangi modelleri aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…