- 18 Mayıs 2025
- 302
- 200
- 18
- 29
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.741
Herkese merhaba grubun uzaktan okuyucusu ve haziranda doğuracağına inanan ve eskişehirde olan biri olarak buna yorum yapayım hızlıca. Biz normalde pıhtılaşma ve genetik testleri esogü hastanesinde yaptırdık, ben natera da ayrıca pıhtılaştırmayı güvenemeyip yaptırmıştım o dönem. Fetal dna için doktorlar burada sorumluluk sizde diye ekstra imza alıyorlar. Çünkü sonuçlarda çok hata oluyormuş bir gebenin sonucunda bi hastalık çıkmış ve amniyosentez yapmışlar anneye ve hiçbir şey çıkmamış. Doktor diyodu ki ailenin yaşadığı stres ve üzüntüyü anlatamam durduk yere stres yarattılar bebeğe de riski var sonuçta diye kızmışlar baya. Yani bence eskişehirde değilseniz onun için eskişehire gelmeyin.
Devlet hastanelerinde stajyerler üzerinden bu genetik araştırmaları yaptırıyorlarmış o yüzden hata payı çok yüksek olabiliyorken bazen de olmuyormuş. benim doktorlardan duyduğum sadece esogü yönünde oldu ama onlar hep hastaları üzerinden yaşadıkları olumsuzlukları anlattılar çünkü. Belki başka yerlerde yoktur böyle, şehrinizde varsa eğer bu testi yapan bi hastane bence doktorunuza fikrini sorun.seni de burda tam bu konuda görmüşken şey sorayım esogü de mi sıkıntı genel olarak sonuçlar yoksa fetal dna testi genel olarak mı sıkıntılı bi test acaba
Ben sizin msjınızı aldıgınız ürünü görmedim. Başka arkadaşın msjını görerek yazdım. Zevkler ve renkler tartışılmaz kiii hepimiz sorarak alıyoruz. Ama bazen tek kardeş olan yada ailesinde evli olmayıp acemi olan oluyor ki çok gördüm ona istinaden yazdım. Para da sizin zevkle tercih de. Benimkisi nacizane fikir🖐merhaba tamamen yanlış anlamışsınız bebek arabası zaten normal bebek arabası (1.görsel). isterseniz o oturma yerini çıkarıp puset ekleyebiliyorsunuz (2.görsel) ve yenidoğanken o şekilde kullanabiliyorsun. merak etmeyin çokca araştırıp anneme ablama sorup aldım. tek sıkıntısı ağırlığı olduğu konusunda da hemfikir olduk. sağolun fikriniz için. ve bu da çift yönlü öne ve arkaya bakabiliyor hem puset hem de diğeri
Merhaba ben de nateraya verdim 10+5te. Doktorum 10. Haftadan donra demişti bana daDevlet hastanelerinde stajyerler üzerinden bu genetik araştırmaları yaptırıyorlarmış o yüzden hata payı çok yüksek olabiliyorken bazen de olmuyormuş. benim doktorlardan duyduğum sadece esogü yönünde oldu ama onlar hep hastaları üzerinden yaşadıkları olumsuzlukları anlattılar çünkü. Belki başka yerlerde yoktur böyle, şehrinizde varsa eğer bu testi yapan bi hastane bence doktorunuza fikrini sorun.
Fetal dna için bir de doktorum bana natera panaromayı önerdi ve 9.5 haftada kan verebildiğimizi söyledi. Bu kadar erken veren var mı fetal dna?
Kaç dolardı peki, ben de riske atmayıp 10. Haftadan sonra veriyim o zamanMerhaba ben de nateraya verdim 10+5te. Doktorum 10. Haftadan donra demişti bana da
Benim orta paketti 480 dolardı, temel paket 370 dolardı. Doktorum ortayı önerdi diye onu seçtik. Evet çok pahalı ama hata oranı düşükmüş, ben de korktuğum için bu firmayı seçtim inşallah sağlıklı sonucu alırızKaç dolardı peki, ben de riske atmayıp 10. Haftadan sonra veriyim o zaman
Kullanılıyor da işte max 6 ay kullanılıyor çocuk sığmıyor çünküanladım canım teşekkür ederim ben pusetler oto koltuğu olarakta kullanılır diye düşünüyodum mecbur ayrı ayrı alıcaz
Puffy iplerden diyorsun anladığım kadarıyla ben oğluma örmüştüm ondan battaniye yapmıştım pusetin içinde bebek arabasının içinde falan çok uzun süre kullandım delikli gibi durmasına rağmen sıcacık tutuyor internette videoları var hatta tam yeleğe başlamıştım örerken sancım tuttu koltukta yarım kalmıştı örgüm ben hastanedeyken kaynanam evi toparlamaya geldiğinde demişti kızım örgünü yarım görünce çok içerledim sanki sana bişey olmuş da senden kalan bi parça gibi geldi kenarda duruyordu öyle diyeKizlar bende şu kadife ipler varya bebek battaniyesi yapıyorlar ondan alacam bebeğime kendi emegimle battaniye örmeyi planlıyorum becerebilirsem bakalımakşama kadar sıkılıyorum evin içinde en azından oyalanmis olurum
Yün işi bilen arkadaşlar varmı aranızda
Hemen sonrasında bikaç test daha yapılıp kürtaj olma durumu var diye biliyorum sağlıksız olma ihtimali %50 den fazla görülen gebeliklerde devlet kürtaj hakkı tanıyordu yanlış hatırlamıyorsamBi sıkıntı çıkınca aldıramama durumu sizin insiyatifinizde mi oluyor yani isteseniz aldırabiliyor musunu
Ayyy çok heyecanlı, inşallah sağlıklı sonuç alıcaksıınızBenim orta paketti 480 dolardı, temel paket 370 dolardı. Doktorum ortayı önerdi diye onu seçtik. Evet çok pahalı ama hata oranı düşükmüş, ben de korktuğum için bu firmayı seçtim inşallah sağlıklı sonucu alırızyarın 9. Gün heyecanla bekliyorum
Ay bunu yapmayı öğrenirseniz beraber yapalım mı ben de çoook istiyorum bunlardan
Youtubeda videoları var aşırı kolay bağımlılık yapıyor hatta bırakamıyorsunuz başlayınca instagramda falan 500-600 e satıyorlar ipi 30 liraydı en sonAy bunu yapmayı öğrenirseniz beraber yapalım mı ben de çoook istiyorum bunlardan
Evet anladığım kadarıyla firmadan hem doktorumuza hem bize gönderiliyormuş sonuç, cinsiyet yazan sadece doktora gidiyormuş. Off inşallahAyyy çok heyecanlı, inşallah sağlıklı sonuç alıcaksıınızcinsiyeti de belli olacak dimiiii
ayyy evet iki cinsiyete de uygun bi iple öreyim ben de
Olsun sen beğenmişsin güle güle kullansınKızlar valla bebek arabası ve oto koltuğu aldım az önce.. 11.500 gibi bir fiyataçok pahalı bir bebek arabası almak istemedim f/p bir ürün aldım ben ve çevremdeki tüm kuzenlerim sevmemiş oto koltuğu da prego tercih ettim
mammaramma grande 6 in 1 aldım bebek arabası olarak prego 4088 aldım bir deOlsun sen beğenmişsin güle güle kullansınhangi modelleri aldın
Eline sağlık yapılanın kötüsü olmaz ben attığım resimdeki gibi orecegim
Cinsiyete gerek yokki krem rengi orebilirsin ben ilk krem rengi orecegim en azından zaman geçer oylalanirimayyy evet iki cinsiyete de uygun bi iple öreyim ben de
Hayırlı olsun tekrardan canım güle güle eskitsinmammaramma grande 6 in 1 aldım bebek arabası olarak prego 4088 aldım bir de
Çok güzel benim o kadar el becerim yok bunu istesemde yapamamEline sağlık yapılanın kötüsü olmaz ben attığım resimdeki gibi orecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?