Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
2 ayrı doktora gittim hatta 1 kere de acile gittim hepsi de ben istemeden fotoğrafları verdi. sana niye vermediler ki ilginç
Bilmiyorum valla ben tüp bebek doktorumla yeni ayırdım yollarım başka doktora gidicem inşallah ondan isteyeceğim tüp bebek doktorım vermedi benimde aklıma sonradan geldi

O kadar iyi anloyorum ki bende enerjisizlik ve uyku gibi durumlar devam ettigi icin korkmama firsat birakmiyor bucuruk
Bulantım olmadığı için enerjim de yerine geldi hayırlara vesile olsun inşallah 2 hafta sonra gidecektim ama şimdi haftaya alıcam randevu böyle duramam

Bulantım olmadığı için enerjim de yerine geldi hayırlara vesile olsun inşallah 2 hafta sonra gidecektim ama şimdi haftaya alıcam randevu böyle duramam
Tabii insanin karni doyunca hic o kadar tok olamadim haftalardir o yuzdendir bendeki o zaman al al gor bebisinii en guzelii

keselerden mi erkek kesesi aşağıdaki gibi yamuk mu oluyo hep
Yani büyük çoğunluğu evet kese fasulye gibiyse erkek çıkıyor benim oğlumun kesesi de öyleydi
kasım indiriminde bir sey aldınız mı biliyorum erken ama. ben puset ve bebek arabasını aldım indirimde diye evde puset seviyorum ahahahhaa
Ay bende oğlumdayken bebek arabasını sürüyordum evde sürüşü nasıl rahat mı falan diye hevesleniyordum
güle güle kullanın ben de çok duydum bu 2 markayı. peki puset ne kadar süre kullanılıyor onun yerine bebek arabası ve oto koltuğu alsak daha mı kullanışlı olur acaba ?
Üçünüde almak şart bence yani şöyle ilk 4 ay mutlaka pusette taşıyorsun başka bir yerde olmuyor çünkü ben oğlumda 4. Ay bitince puseti bırakmıştım o yüzden 2. El bile olsa almak gerekiyor oto koltuğuda 4.-5. Aydan sonra puset arabada koruma sağlamıyor çocuk büyüyor kolu bacağı taşıyor falan birde zaten yavaş yavaş oturtmaya başladığın evreye geçtiğin için otokoltuğunu yatış pozisyonuna alıp ona geçiriyorsun e bebek arabası zaten şart yani biri olmasa biri gibi bi durum olmuyor maalesef
Çok güzel görünüyor canım güle güle kullansın eskitsin eğer 1. Görseldeki haliyle katlanıyorsa süper ama travel olarak 3 parça kalinde katlanıyorsa biraz zorlayabiliyor özellikle çocukla tek olduğunda

Kızlar perşembe günü primis lab 'a kan vereceğim fetal dna için, fiyatı 13.500 tl
yazacağım demiştim buraya, sizlere de fikir olsun, bebeğin günü de 11+4 olmuş olacak o gün .
10 güne belli oluyormuş, cinsiyeti de belli olacakmış.
İlk bebeğini kaybetmiş bir anne olarak benim için en değerlisi yavrumun sağlıklı olması, dualarınıza ihtiyacımız var

Bende bebek arabasından çok çektim kızlar bende deneyimimi anlatayım belki fikir olur önce travel aldım port bebesi çok hoş duruyordu güvenli korunaklı rüzgar yağmur için vs puseti de vardı zaten tam istediğimdi tekerleri büyük modeller en rahatı tekerleri çıkarılabilir modellerde var onlara da bakabilirsiniz ama benim travel port bebeyle katlanmıyordu iskeleti ayrı port bebesi ayrı puseti ayrı 3 parça halinde çok yer kaplıyor ve zorluyordu takıp çıkarırken sonra onu satıp kabin boy tarzı bişey aldım onunda tekerleri küçüktü çok uzundu ve korunaksızdı yanlardan vs ve tek yönlüydü güzel tarafı hafif ve tek elle katlanır olmasıydı ama o da yetmiyordu sonra onu da bırakıp çift taraflı baby2go daisy modeli aldım tekerleri takılıp çıkabiliyor büyük tekerli çift yönlü tentesi vs kapatmak için korumak için ideal tek elle katlanıyor tam istediğim modeldi şimdi de onun içine takılabilen pusetlerden bakıcam

İşin özeti tavsiyem travel alın ama port bebesiyle katlanan model tercih edin büyük tekerler tercih edin çıkarılabilir olursa daha iyi olur ama şart değil tek elle katlanır olsun süspansiyon sistemi olsun puseti takılıp çıkarılabilen olur içine konulan modellerden de olur ve hafifliğine tentesine dikkat edin mutlaka

Kızlar eskişehirde fetal dna yaptıran tanıdığınız var mı sonuçları güvenilirse eğer istanbuldan kalkıp eskişehire gidicem

şart değil, eğer doğru sonuç veriyorsa fiyatı uygun burda yaptırırım. yoksa yaptırmayı düşünmüyorum
Bende yaptırmayı düşünmüyorum ikili test yaptıracağım sadece onuda zaten devlet karşılıyor hakkımızda hayırlısı 3 Aralık kontrolüm 12 haftalık oluyorum tam uygun ikili taramaya

Fetal DNA şart mı
Tüp bebek değil mi sizin de? Eğer pgt taraması yaptırmadıysanız tavsiye ederim çünkü hamile kalamayışımızın bir sebebi var değil mi? Yumurta kalitesi, sperm kalitesi vs. Bir yerde bir sorun var ki herkeste olduğu gibi olmadı bizde. O yüzden embriyoda sıkıntı olma ihtimali daha yüksek.

Bende yaptırmayı düşünmüyorum ikili test yaptıracağım sadece onuda zaten devlet karşılıyor hakkımızda hayırlısı 3 Aralık kontrolüm 12 haftalık oluyorum tam uygun ikili taramaya
yani ben onu da pek yaptırmak istemiyorum aralık sonunda ben de 11i bitirip 12ye giricem

Benimde tup bebek ve bende yaptirmayacagim. Bugun kontrolde doktorum da tavsiye etmedigini soyledi. Sonucta bir sikinti olsa gebeligi sonlandirmayacaksaniz hic bir testi tavsiye etmiyorum dedi.

Sonucunuz saglikla hizlicagelsin insallah
Her seyi denemissiniz valla cok ayrintili oldu tesekkur ederiz. Magazaya gidip denemek mecburi anladigim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…