- 4 Haziran 2025
- 169
- 141
- 18
- 23
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.841
Rabbin inşAllah en yakın zamanda en sağlıklı şekilde tekrardan nasip etsin huzurla mutlulukla güzel bir hamilelik süreci geçirip evladınızla bir ömür olmayı nasip etsin acınızı dindirsinMalesef canım bugün kürtaj oldum her şeyin hayırlısı
Bendede var şişlik sertleşti karnım 9. Haftadayım sen kaçıncı haftadasın canımKızlar ben karnımı çok gergin hissediyorum esneyemiyorum bile gerinemiyorumzaten hafif bir göbeğim vardı ama sanki daha da büyüdü şişti gibi geldi sizinde gergin şiş mi
Teşekkür ederim sevindim sizin adınıza.sanirim tarihlerimiz çok yakın benim sat 26 Ağustos.bugun doktora gittim tahmini cinsiyeti söyleyebilirim dedi. Su an hazir değilim bunu duymaya dedim.bir oğlum var. Tahmin edersiniz.size de böyle bir şey söyledi mi doktorunuz bana çok erken geldi.bu arada ben bu hafta uc gece acile gittim serum verdiler o kadar dayanılmaz oldu reflü ve kusmalarimÇok kötü oldum ben de çok hasta mutsuzdum ama çok şükür o atak dönemi geçti benim 2-3 hafta sürdü. İnşallah sizin de çok uzamadan geçer
bugün 8+4 canım, çok zor gerinemiyorum bileBendede var şişlik sertleşti karnım 9. Haftadayım sen kaçıncı haftadasın canım
Doktorunuz bulanti icin ilac vermedi mi ? Bana kuvvetli bi ilac verdi en azindan kusmuyorum artik ama midem cok yaniyor benimde. 3 saatte bir sanki bisi yemek zorundayim gibiTeşekkür ederim sevindim sizin adınıza.sanirim tarihlerimiz çok yakın benim sat 26 Ağustos.bugun doktora gittim tahmini cinsiyeti söyleyebilirim dedi. Su an hazir değilim bunu duymaya dedim.bir oğlum var. Tahmin edersiniz.size de böyle bir şey söyledi mi doktorunuz bana çok erken geldi.bu arada ben bu hafta uc gece acile gittim serum verdiler o kadar dayanılmaz oldu reflü ve kusmalarim
ay kusmamanıza midenizin bulanmamasına çok sevindim her daim aklımdasınız gerçekten, mide yanması için gaviscon şurup kullanıyorum ben doktorunuza sorup günde 4 yemek kaşığı olacak şekilde kullanabilirsiniz tok karnınaDoktorunuz bulanti icin ilac vermedi mi ? Bana kuvvetli bi ilac verdi en azindan kusmuyorum artik ama midem cok yaniyor benimde. 3 saatte bir sanki bisi yemek zorundayim gibi
Çok zor inşallah bir an önce geçer bu reflü kusmalarınızTeşekkür ederim sevindim sizin adınıza.sanirim tarihlerimiz çok yakın benim sat 26 Ağustos.bugun doktora gittim tahmini cinsiyeti söyleyebilirim dedi. Su an hazir değilim bunu duymaya dedim.bir oğlum var. Tahmin edersiniz.size de böyle bir şey söyledi mi doktorunuz bana çok erken geldi.bu arada ben bu hafta uc gece acile gittim serum verdiler o kadar dayanılmaz oldu reflü ve kusmalarim
Cok tesekkur ederim canim ,ilac fena kabiz yqpiyor tek sorun o onun icin de surup iciyorum da bakalim cok etki etmediay kusmamanıza midenizin bulanmamasına çok sevindim her daim aklımdasınız gerçekten, mide yanması için gaviscon şurup kullanıyorum ben doktorunuza sorup günde 4 yemek kaşığı olacak şekilde kullanabilirsiniz tok karnına
evet ben rennie değil onu kullanıyorum çok işe yaradıCok tesekkur ederim canim ,ilac fena kabiz yqpiyor tek sorun o onun icin de surup iciyorum da bakalim cok etki etmedidediginiz mide yanmasina iyi geliyor mu ?
Cok sevindim sizin icin bi bakayim bende tesekkur ederimmevet ben rennie değil onu kullanıyorum çok işe yaradı
Çok yakınmışız 3 gün var aramızda yaa şişlik neyse yine ama benide bulantı kusma çok fazla zorluyo Allah yardımcımız olsunbugün 8+4 canım, çok zor gerinemiyorum bile
çok şükür kusmam hiç olmadı bulantım da prilamla hafifledi am tiksinmem vs devamÇok yakınmışız 3 gün var aramızda yaa şişlik neyse yine ama benide bulantı kusma çok fazla zorluyo Allah yardımcımız olsun
Lekelenme olmazsa noluyormuşBirde yerleşme lekesi olursa uzun sürerse erkek bir iki gün olursa kız diye okudum burda. Oda çoğunluk tutmuş. Bizim aydaki hamişlerede soralım istatistik yapalım
ben de bunun cevabını merak ediyoruummLekelenme olmazsa noluyormuş
Ay eveeeet tontiş olunca öyle oluyor galiba patlıycam sanki74'le kaldım canım ben hafif bi göbeğim vardı zaten ama eşime göre biraz daha büyümüş göbüşümçokta gergin karın bölgem sizinde öyle mi
ay sorma eveett, napalım tontiklik bizim kaderimizAy eveeeet tontiş olunca öyle oluyor galiba patlıycam sanki
Doğuma 100 kilo girersek yine iyiay sorma eveett, napalım tontiklik bizim kaderimiz
Kuzum alizenin puffy yünleri car kendinden ilmekli hemde yapması çok zevkliKizlar bende şu kadife ipler varya bebek battaniyesi yapıyorlar ondan alacam bebeğime kendi emegimle battaniye örmeyi planlıyorum becerebilirsem bakalımakşama kadar sıkılıyorum evin içinde en azından oyalanmis olurum
Yün işi bilen arkadaşlar varmı aranızda
gunaydınaşeren var mı ya ilk trimesterda başlar diyorlar ama benim canım daha hiçbir şey çekmedi aşerenler var mı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?