Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
Malesef canım bugün kürtaj oldum her şeyin hayırlısı
Rabbin inşAllah en yakın zamanda en sağlıklı şekilde tekrardan nasip etsin huzurla mutlulukla güzel bir hamilelik süreci geçirip evladınızla bir ömür olmayı nasip etsin acınızı dindirsin ne denir çok da bilemedim başınız sağolsun

Kızlar ben karnımı çok gergin hissediyorum esneyemiyorum bile gerinemiyorum zaten hafif bir göbeğim vardı ama sanki daha da büyüdü şişti gibi geldi sizinde gergin şiş mi
Bendede var şişlik sertleşti karnım 9. Haftadayım sen kaçıncı haftadasın canım

Çok kötü oldum ben de çok hasta mutsuzdum ama çok şükür o atak dönemi geçti benim 2-3 hafta sürdü. İnşallah sizin de çok uzamadan geçer
Teşekkür ederim sevindim sizin adınıza.sanirim tarihlerimiz çok yakın benim sat 26 Ağustos.bugun doktora gittim tahmini cinsiyeti söyleyebilirim dedi. Su an hazir değilim bunu duymaya dedim.bir oğlum var. Tahmin edersiniz.size de böyle bir şey söyledi mi doktorunuz bana çok erken geldi.bu arada ben bu hafta uc gece acile gittim serum verdiler o kadar dayanılmaz oldu reflü ve kusmalarim

Doktorunuz bulanti icin ilac vermedi mi ? Bana kuvvetli bi ilac verdi en azindan kusmuyorum artik ama midem cok yaniyor benimde. 3 saatte bir sanki bisi yemek zorundayim gibi

Doktorunuz bulanti icin ilac vermedi mi ? Bana kuvvetli bi ilac verdi en azindan kusmuyorum artik ama midem cok yaniyor benimde. 3 saatte bir sanki bisi yemek zorundayim gibi
ay kusmamanıza midenizin bulanmamasına çok sevindim her daim aklımdasınız gerçekten, mide yanması için gaviscon şurup kullanıyorum ben doktorunuza sorup günde 4 yemek kaşığı olacak şekilde kullanabilirsiniz tok karnına

Çok zor inşallah bir an önce geçer bu reflü kusmalarınız benim de midem rahatsız ama hiçbişey reflü ve kusma kadar kötü olamaz sanırım biliyorum benim de sat 28 ağustos, fetal dna yaptırmıştım bugün sonuçlandı erkekmiş cinsiyeti umarım istediğiniz gibi olur sizin de her şey

Cok tesekkur ederim canim ,ilac fena kabiz yqpiyor tek sorun o onun icin de surup iciyorum da bakalim cok etki etmedi dediginiz mide yanmasina iyi geliyor mu ?

Kuzum alizenin puffy yünleri car kendinden ilmekli hemde yapması çok zevkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…