- 25 Haziran 2025
- 274
- 136
- 18
- 31
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.821
Ayy evet normal hamile kalamadık ama en kaliteli iyi yumurta ve spermler seçilmedi mi bilmiyorum insan herşeyden korkuyor bende doktor önerirse yaptırırımBenimde tup bebek ve bende yaptirmayacagim. Bugun kontrolde doktorum da tavsiye etmedigini soyledi. Sonucta bir sikinti olsa gebeligi sonlandirmayacaksaniz hic bir testi tavsiye etmiyorum dedi.
bunun markası nedirmerhaba tamamen yanlış anlamışsınız bebek arabası zaten normal bebek arabası (1.görsel). isterseniz o oturma yerini çıkarıp puset ekleyebiliyorsunuz (2.görsel) ve yenidoğanken o şekilde kullanabiliyorsun. merak etmeyin çokca araştırıp anneme ablama sorup aldım. tek sıkıntısı ağırlığı olduğu konusunda da hemfikir olduk. sağolun fikriniz için. ve bu da çift yönlü öne ve arkaya bakabiliyor hem puset hem de diğeri
Hayırlı olsun kac haftalıkkenkı goruntu sankı benımkıne benzıyorEki Görüntüle 3675909 Kese görüntüsüne göre kız gibiydi ama erkek çıktıekşi ve tuzlu şeyler canım çekti, kusma olmadı ama reflü ve bulantılar oldu
10+5 ten görüntüHayırlı olsun kac haftalıkkenkı goruntu sankı benımkıne benzıyor
maxi cosi. bebek arabası fame, puset pebble 360 probunun markası nedir
ben galiba maxi cosi leona 2 setini alıcam bi bakarsın. arkadaşım da cybex eexy s 360 twist setini kullanıyor o da çok memnunn ona sordum özellikleri aynı dedi katlanınca kabin boy oluyor tek elle açılabiliyor falan bunlar önemli bence.bunun markası nedir
Yaa ben de aynı modelden aldım güle güle kullanalımmaxi cosi. bebek arabası fame, puset pebble 360 pro
ben ikisini de yeşil aldımYaa ben de aynı modelden aldım güle güle kullanalımpuset stokta kalmamış siyah olandan mı aldınız acaba araba bej puseti de bej olsun demiştim
Merhaba bende tam bu markayı araştırıyordum ve sling/kanguru kullanmayı düşünüyorum iyi ki denk geldik :) Dolaptan 2.eline bakıyorum ama fiyatları çok değişken 4 bine satan bile var sıfırını 8e koymuşlar 35e satanda var ucuzlar sahte olabilir mi sizce? Bir de sokakta veya parkta sürerken sarsılması nasıl? Yere yakın olmasının dezavantajı var mı? Stokkeyle arasında kalmıştım puset için. 1 yaş sonrasına cybex kabin boy alacağımDoona derim ben üstüne tanımam. Biraz pahalı ama 2. El falan alınabilir. Çok konforlu ana kucağı bebek arabası oluyor bebek içinde uyurken. 1 sene rahat kullanılır. Sonrasında da kabin boy olan bebek arabalarına geçmek konforu arttırıyor zaten bebek 1 yaşından sonra yavaş yavaş yürümeye başlıyor. Ben yürüyünce bebek arabasına hiç koymadım çocuklarımı ki zaten ben en çok kanguru kullandım.
ben maxi cosi yerine cybex almaya karar verdim sanırım maxi cosinin yorumlarında kemerin çocuğun boğaz tarafını tahriş ettiğini yazmış herkes. zaten 6 bin var ikisi arasındabunun markası nedir
Kaç kilosun canım ben 54 kilo ile hamile kaldım yandan bakınca az göbeğim çıktı benim zayıf insanlar daha çabuk farkediyor cunki karın büyümesiniKızlar ben karnımı çok gergin hissediyorum esneyemiyorum bile gerinemiyorumzaten hafif bir göbeğim vardı ama sanki daha da büyüdü şişti gibi geldi sizinde gergin şiş mi
74'le kaldım canım ben hafif bi göbeğim vardı zaten ama eşime göre biraz daha büyümüş göbüşümKaç kilosun canım ben 54 kilo ile hamile kaldım yandan bakınca az göbeğim çıktı benim zayıf insanlar daha çabuk farkediyor cunki karın büyümesini
Bendeki durum çok tuhaf karnım sanki 9 aylık hamile gibi çok gergin kıyafetlerim bile sikiyor lastikli eşofman bile giyemiyorum gobegimin aşağısına kadar indiriyorum74'le kaldım canım ben hafif bi göbeğim vardı zaten ama eşime göre biraz daha büyümüş göbüşümçokta gergin karın bölgem sizinde öyle mi
evet bazen ben de öyle yapıyorum hamile taytına eşofmanına geçtim ama onlar bile sıkıyo bazenBendeki durum çok tuhaf karnım sanki 9 aylık hamile gibi çok gergin kıyafetlerim bile sikiyor lastikli eşofman bile giyemiyorum gobegimin aşağısına kadar indiriyorum
Daha hiç araştırmadım hiç bilgim yok sayenizde öğreniyorum.ben maxi cosi yerine cybex almaya karar verdim sanırım maxi cosinin yorumlarında kemerin çocuğun boğaz tarafını tahriş ettiğini yazmış herkes. zaten 6 bin var ikisi arasında
Malesef canım bugün kürtaj oldum her şeyin hayırlısı
Çok geçmiş olsun rabbim tez zmnda sağlıklı birsekilde nasip etsin biran önce toparlar iyilesirsinizMalesef canım bugün kürtaj oldum her şeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?