Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
iyi akşamlar kızlar kanızlık problemi yaşayanlar var kuru mürdüm eriği tavsiye ederim ilk gebeliğimde o kadar faydalandım ki müshil etkisi yapıyor adeta ve klozet kullananlar için muhakkak ayak altına yükselti koyun alaturka tuvalet pozisyonunu yakalamaya çalışın rahatlatacaktır

Oto koltuğu olarak “holmer kids maxi protect aero 3d 0-36 kg oto koltuğu”nu öneririm 360° dönüyor. Bebek arabası olarak da joie muze lx kullanıyoruz. Puseti de var. Direk üzerine takılıyor. Sürüşü de rahat. Bir tık ağır. Asansörsüz binada yorabilir. Bir arada oturuyorduk 4. Kata çıkarmak yorucuydu. Ama bir kaç basamak için yormaz. Katlanınca daha çok küçülenler daha kullanışlı olabilir. Bu da bizi idare ediyor

Bana doktorum kuvvetli bi ilac yazdi prilam falan ise yaramayinca o kesti ama kabiz yapiyor o da maalesef
Prilam ben de kullanıyorum akşamları iki tane içmeye başladım. Diğer ilaç ne acaba ya da baş harfini yazabilir misiniz kabızlık zaten sıkıntım muhtemelen kullanmam ama darda kalırsam diye merak ettim çünkü yine de mide bulantısı zorluyor

Kızlar ben karnımı çok gergin hissediyorum esneyemiyorum bile gerinemiyorum zaten hafif bir göbeğim vardı ama sanki daha da büyüdü şişti gibi geldi sizinde gergin şiş mi
Bende de şişkinlik hissi var çok rahatsız ediyor belki bağırsakların çalışması da etkilendiği için olabilir

Benim ilkinde kasık sancım çoktu sürekli olmuştu hatta kimyasal gebeliğimde de öyle olduğu için şüphelenmiştim çok şükür sağlıkla devam etti ama sancılar sürekli vardı bu defa çok şükür o sancı yok bence her gebelik farklı doktor daha ferahlatıcı konuşsa keşke bence korkmayın devam edeceği varsa devam ediyor tabi bazı tedbirler almak, dikkat etmek yine de güzeldir. Sağlıkla devam ederler inşaallah

Bir de bebek arabası ile ilgili çok soru işareti var sanırım deneyimlerimi paylaşmak isterim Kraft marka travel sistem almıştım ben çok memnun kaldım yerli bir ürün ve sağlam da servis sorunu da yaşamadım. Pusetini 6 aya kadar kullanabildim 6. Ayda kış gelip astronot monta geçince çocuk sığmadı diğer aparatı çift yönlü kullanıma uygun ve üstündeyken katlanıyordu. Kış aylarında korunaklı olduğu için geçtiğimiz kış aylarında da onu kullandım Kraft cheer modeliydi. Fakat bagaja sığmadığı için ikinci bir araba almak durumunda kaldık. Pregonun minicik olan bir modeli vardı çok hafif çok kullanışlıydı uçakta uçak altına bile vermiyordum çocukla birlikte onu da rahatlıkla taşıyabiliyordum ve arabada hiç yer kaplamıyordu 1 yıl kullandık araba arızalandı ve 2 ay servisten gelmedi firmadan bir şekilde iade aldık. Kraft marka bir bebek arabası aldık onun yerine onun kadar küçülmüyor klasik bir kabin boy yanında aparatı çıkıyor. Uyumlu puseti takabiliyorsunuz. Bizim ilk pusetimizle de uyumluydu hiç düşünmeden tercih ettim ikinci de yolda olunca işime geldi :) modeli Kraft york iki kez araba almak istemeyenler için çok çok yeterli tentesi neredeyse traveller kadar kapanıyor. Bebek arabası bence kişisel iltiyaçlra göre seçilmeli bebeğim küçük olsun ilk aylarda da dağ bayır gezerim. 2. Bir araba almak bana masraflı gelmez diyorsanız travel alın ama çok dışarı çıkmayı tercih etmiyorsanız puset takılabilen bir kabin boy yeterli gelecektir. Oto koltuğu husunda da yeni doğandan itibaren kullananları güvenlik açısından pek önermemişlerdi biz alırken besafe almak istemiştim ama 2 yıl önce beğendiğim modeli 33 bin falandı vazgeçtim :) Britax römer 360 dönebilen bir modelini tercih ettim. Umarım yeterli ve açık olmuştur.

Kuzum kraft york demişsin de merak ettim tekerleklerinin küçük olması sorun yaratır mı evim yokuş olan bir yerde ve yollar asla düzgün değil bu konu beni çok düşündürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…