Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
Kızlar merhaba hiç progestan iğne vurulan var mı kalçadan. aşırı bi kalça ağrısına sebep oldu ve 10 gün boyunca devam edeceğim adım atamıyorum ağrıdan bilgisi olan var mı ?
Yağlı bir ilaç, vurulma aşamalarına ve bölgesine dikkat edilmezse yapıyor. Sürekli aynı taraftan yapılmamasına dikkat edin bir de yavaş zerk etsinler. Çok geçmiş olsun.

kızlar çiğköfte yemek sıkıntı mı ya bi kaç kişiden yenmemesi gerektiğini söylemiş
Aaa duymadım hic nedenki ben yedim bir kacgun once acılı degilse sorun yok ben vegan oldum için et kısmına hic girmiyorum ama siz yiyorsaniz etsiz olmasinada özen gosterin bence bir sorun olacagini sanmiyorum ya benim yedimde acı yoktu bence canın çekiyorsa biraz yemekten birsey olmaz sanırım

Evet doktoruma sabah mesaj atmıştım şimdi dönüş yaptı o da çok normal olduğunu söylemiş ılık duş ve dinlenme ile hafifler yazmış sanki hep yatmıyormuşum gibi
Doktorum aslında magnezyum kullanmamı önermişti araştırmalarım sonucunda eklem kas ağrılarına iyi geldiğini gördüm bugün bende gidip alcam en azından geceleri belki uyurum bu ufacık sızılar bile uyutmuyor maalesef inşallah bu süreci kolayca atlatırız

ay valla kızlar çiğköfte bu 9 haftalık zamanımda en çok canımın çektiği şeylerden biri 3-4 kere yemişimdir. etsiz ve bilindik 2 markadan temiz olduğuna güvendiğiniz yerlerden yiyin

Kuzum kraft york demişsin de merak ettim tekerleklerinin küçük olması sorun yaratır mı evim yokuş olan bir yerde ve yollar asla düzgün değil bu konu beni çok düşündürüyor
Çok fazla engebeliyse emin olamadım normalde ağırlığı 9 buçuk kilo falan arabanın o yüzden aşırı sarsmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…