- 14 Ekim 2025
- 145
- 96
- 13
- 35
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.901
Yağlı bir ilaç, vurulma aşamalarına ve bölgesine dikkat edilmezse yapıyor. Sürekli aynı taraftan yapılmamasına dikkat edin bir de yavaş zerk etsinler. Çok geçmiş olsun.Kızlar merhaba hiç progestan iğne vurulan var mı kalçadan. aşırı bi kalça ağrısına sebep oldu ve 10 gün boyunca devam edeceğim adım atamıyorum ağrıdan bilgisi olan var mı ?
Etli olmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorumkızlar çiğköfte yemek sıkıntı mı ya bi kaç kişiden yenmemesi gerektiğini söylemiş
ayy yemicez galibaa bakteri barındırıyormuşSonundaaa biri bunu sorduubenimde hep aklimda ama yenmese daha iyi diye duydum doktoruma soramamistim
dışardan alınınca bakteri ihtimali varmış ya evde denesek anca öyle yeriz sanırım :)Etli olmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum
Evde de hic yapmadim bendışardan alınınca bakteri ihtimali varmış ya evde denesek anca öyle yeriz sanırım :)
İstek eşiği önemli sanırım burda, dediğiniz gibi dışardan alınan herşeyden bir tık daha risklidir, bildiğiniz yer ise güvendiğiniz, arkadaşım haftada bir tüketti nerdeyse 5-10 sıkım, yapacak takati yoktu canı da çok istiyordu. Şu anda da oğluşuyla yiyordışardan alınınca bakteri ihtimali varmış ya evde denesek anca öyle yeriz sanırım :). Siz yine de içinize nasıl siniyorsa öyle yapın tabii
Etsizse bişey olmaz ama emin olmanız lazım benimde canım çekmişti evde kısır yapmıştımkızlar çiğköfte yemek sıkıntı mı ya bi kaç kişiden yenmemesi gerektiğini söylemiş
Aaa duymadım hic nedenki ben yedim bir kacgun once acılı degilse sorun yok ben vegan oldum için et kısmına hic girmiyorum ama siz yiyorsaniz etsiz olmasinada özen gosterin bence bir sorun olacagini sanmiyorum ya benim yedimde acı yoktu bence canın çekiyorsa biraz yemekten birsey olmaz sanırımkızlar çiğköfte yemek sıkıntı mı ya bi kaç kişiden yenmemesi gerektiğini söylemiş
Doktorum aslında magnezyum kullanmamı önermişti araştırmalarım sonucunda eklem kas ağrılarına iyi geldiğini gördüm bugün bende gidip alcam en azından geceleri belki uyurum bu ufacık sızılar bile uyutmuyor maalesef inşallah bu süreci kolayca atlatırızEvet doktoruma sabah mesaj atmıştım şimdi dönüş yaptı o da çok normal olduğunu söylemiş ılık duş ve dinlenme ile hafifler yazmış sanki hep yatmıyormuşum gibi
ay valla kızlar çiğköfte bu 9 haftalık zamanımda en çok canımın çektiği şeylerden biriAaa duymadım hic nedenki ben yedim bir kacgun once acılı degilse sorun yok ben vegan oldum için et kısmına hic girmiyorum ama siz yiyorsaniz etsiz olmasinada özen gosterin bence bir sorun olacagini sanmiyorum ya benim yedimde acı yoktu bence canın çekiyorsa biraz yemekten birsey olmaz sanırım
Çok teşekkür ederimYağlı bir ilaç, vurulma aşamalarına ve bölgesine dikkat edilmezse yapıyor. Sürekli aynı taraftan yapılmamasına dikkat edin bir de yavaş zerk etsinler. Çok geçmiş olsun.
Çok fazla engebeliyse emin olamadım normalde ağırlığı 9 buçuk kilo falan arabanın o yüzden aşırı sarsmıyorKuzum kraft york demişsin de merak ettim tekerleklerinin küçük olması sorun yaratır mı evim yokuş olan bir yerde ve yollar asla düzgün değil bu konu beni çok düşündürüyor
Siz hangisini almıştınız.britax römer 15 kg'ye kadarlık vardı o yüzden onu tercih edemedim ya bizim arabaya da en uygunu o gözüküyordu. sonrası için ikinci bir oto koltuk almak zorunda kalmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?