- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.881
Evet doktoruma sabah mesaj atmıştım şimdi dönüş yaptı o da çok normal olduğunu söylemiş ılık duş ve dinlenme ile hafifler yazmış sanki hep yatmıyormuşum gibiBende en başından beri ağrılar var devamda ediyor sağlıklı görünüyor ama bu ağrılar insanı tedirgin ediyor enfeksiyon yok bendede rahim genişlemeye çalışırken bağlar geriliyor ondan mı acaba internette genelde öyle yazıyor
Bende geçen hafta cuma verdim bugün 6 gün tam eurofinse verdik bizde inşallah bende hayırlı haberler alırım rabbim tüm evlatlarımızı korusunAmin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımgeçen hafta pazartesi akşam verdim kanı, bu hafta çarşamba sabah gelmiş oldu sonuç. 9. Günde gibi oluyor sanırım, natera panorama ya vermiştim
Ben vurduyorum canım evet kalçama el degdiremiyorsun oturamiyorsun birde morariyor ben banyoda sıcak suyla masaj yapıyorum biraz rahatlatıyorKızlar merhaba hiç progestan iğne vurulan var mı kalçadan. aşırı bi kalça ağrısına sebep oldu ve 10 gün boyunca devam edeceğim adım atamıyorum ağrıdan bilgisi olan var mı ?
Çok şükür canımKızlar günaydın,
Drdan geldim. Bin şükür herşey yolunda. Ben Fetal dna yaptıracaktım. Hoca gerek olmadığını soyledi 2 li test aldı.
Bebişte sağlıklı ölçümleri kıpır kıpır yerinde durmuyor cok duygusalllllll allahımm isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin. bizlerede sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Rabbim yardımcımız olsun.
Cinsiyet partisi düşünüyor musunuz dedi. Gardım cok düşük olduğu için ( Geçmişten bahsetmek istemiyorum.) sanki düşünmüyor gibiyim. Ama arkadaşlarımda olur mu oyle bizim hevesimiz var dedi. ikilemde kaldım. Eski defterleri kapattığımı düşünüyordum...
hayırlı olsun çok sevindim :) kaçıncı haftadasınKızlar günaydın,
Drdan geldim. Bin şükür herşey yolunda. Ben Fetal dna yaptıracaktım. Hoca gerek olmadığını soyledi 2 li test aldı.
Bebişte sağlıklı ölçümleri kıpır kıpır yerinde durmuyor cok duygusalllllll allahımm isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin. bizlerede sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Rabbim yardımcımız olsun.
Cinsiyet partisi düşünüyor musunuz dedi. Gardım cok düşük olduğu için ( Geçmişten bahsetmek istemiyorum.) sanki düşünmüyor gibiyim. Ama arkadaşlarımda olur mu oyle bizim hevesimiz var dedi. ikilemde kaldım. Eski defterleri kapattığımı düşünüyordum...
Her bebis yeni birl yolculuk bence. Eski defterler kotu anilar kolay kapanmiyor ama kendinize şu anın mutlulugunu ve hevesini yasamaya izin versenizKızlar günaydın,
Ben 5 haftadan beri vuruyorum günde bir tane kalçadan karından da kan sulandırıcı günde bir tane şuan 10. Haftandayım doktorum 12. Haftaya kadar dedi kalçamda apseler oldu ama yapacak bişey yok mecbur vurduracam yeter ki bebişim iyi olsunKızlar merhaba hiç progestan iğne vurulan var mı kalçadan. aşırı bi kalça ağrısına sebep oldu ve 10 gün boyunca devam edeceğim adım atamıyorum ağrıdan bilgisi olan var mı ?
aslında 10+6 daydım ama hoca 11 gibi olmuş gerçek regl tarine yaklaşıyor güzel gidiyor dedi. Sanki cinsiyeti gördü de demedi gibi geldi ben cok kararsız kalınca :)Çok şükür canımAllah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallah.suan kaç haftalık sin cinsiyeti soyleyecekmiydi acaba
amin insallah aslında 10+6 daydım ama hoca 11 gibi olmuş gerçek regl tarine yaklaşıyor dedi.hayırlı olsun çok sevindim :) kaçıncı haftadasın
işte tam da bundan dolayı biraz ikilemde kaldım. :) içim kıpır kıpırken geçmiş biraz insanı çekiyor ama yinede mutluyuz. :) Sonucta hayatı sonu kötü olur diye yaşamamazlık yapmıyoruz. Herşeye rağmen anda kalmak daha doğru geliyor.Her bebis yeni birl yolculuk bence. Eski defterler kotu anilar kolay kapanmiyor ama kendinize şu anın mutlulugunu ve hevesini yasamaya izin verseniz
neden ki ya testin niye zararı olsun öğrenirsiniz işte ne var ne yok :)Benimde bugün kontrolüm vardı yeni geldim çok şükür iyiyizçok heyecanlıydım gitmeden bebişim 10 haftalık haftaya test yapmak için çağırdı ama yapmayı düşünmüyorum
istanbul için fetal dna testi 300-500 dolar/euro bazında fiyat. ikili tarama devlet karşılıyor ama doğruluğu %60, fetal dna'nın ise %90. çok yüklü bir miktar benceneden ki ya testin niye zararı olsun öğrenirsiniz işte ne var ne yok :)
Evet cok haklisiniz :) ilk zamanlar benimde korkuyla gecti ama simdilerde cok daha rahatim :) Rabbim kucagimiza almayo nasip etsin hepimize sagliklaaişte tam da bundan dolayı biraz ikilemde kaldım. :) içim kıpır kıpırken geçmiş biraz insanı çekiyor ama yinede mutluyuz. :) Sonucta hayatı sonu kötü olur diye yaşamamazlık yapmıyoruz. Herşeye rağmen anda kalmak daha doğru geliyor.
Sonundaaa biri bunu sorduukızlar çiğköfte yemek sıkıntı mı ya bi kaç kişiden yenmemesi gerektiğini söylemiş
Sizin gibi dusunup arttiriyorum detayliya kadarki hic birini yaptirmayacagim insallahistanbul için fetal dna testi 300-500 dolar/euro bazında fiyat. ikili tarama devlet karşılıyor ama doğruluğu %60, fetal dna'nın ise %90. çok yüklü bir miktar bence
ben de Y yarenCu gibi düşünüyorum. Her ne olursa olsun doğuracağım rabbimin verdiği canı o almadan sonlandırmak istemiyorum. Öğrenip hazırlıklı olmak değil mesele. 10-11. haftamda öğrenip sonuna kadar kendimi yıpratmak istemiyorum. Herkesin kendi fikri tabii yaptıranlara da saygı duyuyorum
Bende bilemiyorum o yüzden istatistik yapalım dedim yaben de bunun cevabını merak ediyoruumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?