Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
Kızlar merhaba hiç progestan iğne vurulan var mı kalçadan. aşırı bi kalça ağrısına sebep oldu ve 10 gün boyunca devam edeceğim adım atamıyorum ağrıdan bilgisi olan var mı ?

Evet doktoruma sabah mesaj atmıştım şimdi dönüş yaptı o da çok normal olduğunu söylemiş ılık duş ve dinlenme ile hafifler yazmış sanki hep yatmıyormuşum gibi

Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım geçen hafta pazartesi akşam verdim kanı, bu hafta çarşamba sabah gelmiş oldu sonuç. 9. Günde gibi oluyor sanırım, natera panorama ya vermiştim
Bende geçen hafta cuma verdim bugün 6 gün tam eurofinse verdik bizde inşallah bende hayırlı haberler alırım rabbim tüm evlatlarımızı korusun

Kızlar merhaba hiç progestan iğne vurulan var mı kalçadan. aşırı bi kalça ağrısına sebep oldu ve 10 gün boyunca devam edeceğim adım atamıyorum ağrıdan bilgisi olan var mı ?
Ben vurduyorum canım evet kalçama el degdiremiyorsun oturamiyorsun birde morariyor ben banyoda sıcak suyla masaj yapıyorum biraz rahatlatıyor

Çok şükür canım Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallah.suan kaç haftalık sin cinsiyeti soyleyecekmiydi acaba

hayırlı olsun çok sevindim :) kaçıncı haftadasın

Her bebis yeni birl yolculuk bence. Eski defterler kotu anilar kolay kapanmiyor ama kendinize şu anın mutlulugunu ve hevesini yasamaya izin verseniz

Ben 5 haftadan beri vuruyorum günde bir tane kalçadan karından da kan sulandırıcı günde bir tane şuan 10. Haftandayım doktorum 12. Haftaya kadar dedi kalçamda apseler oldu ama yapacak bişey yok mecbur vurduracam yeter ki bebişim iyi olsun

Çok şükür canım Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallah.suan kaç haftalık sin cinsiyeti soyleyecekmiydi acaba
aslında 10+6 daydım ama hoca 11 gibi olmuş gerçek regl tarine yaklaşıyor güzel gidiyor dedi. Sanki cinsiyeti gördü de demedi gibi geldi ben cok kararsız kalınca :)

Her bebis yeni birl yolculuk bence. Eski defterler kotu anilar kolay kapanmiyor ama kendinize şu anın mutlulugunu ve hevesini yasamaya izin verseniz
işte tam da bundan dolayı biraz ikilemde kaldım. :) içim kıpır kıpırken geçmiş biraz insanı çekiyor ama yinede mutluyuz. :) Sonucta hayatı sonu kötü olur diye yaşamamazlık yapmıyoruz. Herşeye rağmen anda kalmak daha doğru geliyor.

Benimde bugün kontrolüm vardı yeni geldim çok şükür iyiyiz çok heyecanlıydım gitmeden bebişim 10 haftalık haftaya test yapmak için çağırdı ama yapmayı düşünmüyorum

Benimde bugün kontrolüm vardı yeni geldim çok şükür iyiyiz çok heyecanlıydım gitmeden bebişim 10 haftalık haftaya test yapmak için çağırdı ama yapmayı düşünmüyorum
neden ki ya testin niye zararı olsun öğrenirsiniz işte ne var ne yok :)

neden ki ya testin niye zararı olsun öğrenirsiniz işte ne var ne yok :)
istanbul için fetal dna testi 300-500 dolar/euro bazında fiyat. ikili tarama devlet karşılıyor ama doğruluğu %60, fetal dna'nın ise %90. çok yüklü bir miktar bence
ben de Y yarenCu gibi düşünüyorum. Her ne olursa olsun doğuracağım rabbimin verdiği canı o almadan sonlandırmak istemiyorum. Öğrenip hazırlıklı olmak değil mesele. 10-11. haftamda öğrenip sonuna kadar kendimi yıpratmak istemiyorum. Herkesin kendi fikri tabii yaptıranlara da saygı duyuyorum

Evet cok haklisiniz :) ilk zamanlar benimde korkuyla gecti ama simdilerde cok daha rahatim :) Rabbim kucagimiza almayo nasip etsin hepimize sagliklaa

Sizin gibi dusunup arttiriyorum detayliya kadarki hic birini yaptirmayacagim insallah bende kafama cok takan biriyim aylarim zehir olsun istemiyorum hic :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…