• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    86
Evett ilk bebişimiz 🙏🏻 inanın eskiden olsa her şeyi dert ederdim. Ama çok zor bir evlilik geçirdim, eşim çocuk istemedi, eziyet etti; 5 yılın sonunda boşandım. 35 yaşımda kalbi çok iyi biriyle tanıştım evlendik, şimdi çocuğumuz olacak. Her şey rüya gibi geliyor, inanın ne eşyanın ne evin önemi var 🌸 biz sağlıklı olalım, bebiş de sağlıklı gelsin, geri kalan her şey hallolur, çook haklısınız ♥️
Ay tam.benm yazımda size göre olmuş sanki,kesinlikle öyle kuru ekmek çay yesin insan ama huzuru olsun ,eşinizin de mi ilk bebeği ne kadar güzel tamamlanacaksiniz bebekle,iyi ki de bitmiş ilki öyle bir adamdan çocukla iyice bunalıma girerdiniz bazı insanlar kötü kötü hamurları mayalari genetikkeri bu ,duzelmelerine imkan yok ,eski günleri atın yeni hayatiniza tertemiz devam edin 🙏

Sıkıntılı süreçlerden geçtikten sonra aslında normal olan insana nimet gibi geliyor değil mi. Çok iyi anlıyorum sizi. İnsan kötüyü yaşayınca her haline şükrediyor kötüyü görmeseydik iyinin kıymetini bu kadar anlamazdık belki de. O yüzden yaşanan herşeye şükür bende sizinle aynı fikirdeyim daha hiç bebek eşyası bile bakmadım sadece onun sağlıkla gelmesine odaklandım gerisi ufak tefek detaylar benim için
Kesinlikle! O kadar haklısınız ki 🙏🏻 herkesin normali benim hayalimdi, şükürler olsun bugünleri gördük yaşıyoruz 🥰🌸

Ay tam.benm yazımda size göre olmuş sanki,kesinlikle öyle kuru ekmek çay yesin insan ama huzuru olsun ,eşinizin de mi ilk bebeği ne kadar güzel tamamlanacaksiniz bebekle,iyi ki de bitmiş ilki öyle bir adamdan çocukla iyice bunalıma girerdiniz bazı insanlar kötü kötü hamurları mayalari genetikkeri bu ,duzelmelerine imkan yok ,eski günleri atın yeni hayatiniza tertemiz devam edin 🙏
Evef eşimin de ilk bebişi olacak kısmetse 🥰🙏🏻 o kadar doğru ki, bazı kötü şeyler bitmeli ki yerine güzelleri için yer açılabilsin 🌸 🙏🏻 çoook teşekkür ederim

Back
X