• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
kızlar 5+2 de kese 6.7 mm cıktı hadı dıyelım 7 mm. kucuk mu sızce yolk sac ta vardı

Aslında bizjmki belirti istemek değilde hani ne bilim acaba normal mi onu merak ediyoruz olmamasi tabiki daha iyi ama işte insan merak ediyor oğlumda vardı bunda hicbirsekilde hiçbir belirtim yok betada yavaş artınca merak ediyor insan 😊
Bak derlerki erkek daha zormuş kız lar da hamilelik daha kolay geçermiş bi oğlun varmış belki bu kızdır oyüzden böledir.. Allah gönlüne göre versin tabi..🥰

Aslında bizjmki belirti istemek değilde hani ne bilim acaba normal mi onu merak ediyoruz olmamasi tabiki daha iyi ama işte insan merak ediyor oğlumda vardı bunda hicbirsekilde hiçbir belirtim yok betada yavaş artınca merak ediyor insan 😊
Beni anlayan tek insan belirti ariyorum cunki belirti olunca sanki bebeğim sağlıklı gibi hissediyorum hiç belirtim olmayınca hamile olduğumu düşünmüyorum bişey oldu gibi bebeğime kötü kötü hisler geliyor aklima

Bak derlerki erkek daha zormuş kız lar da hamilelik daha kolay geçermiş bi oğlun varmış belki bu kızdır oyüzden böledir.. Allah gönlüne göre versin tabi..🥰
Amin cnm benim çok sagol rabbim hepimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli evlatlar versin sağlıkla kucağımıza alalım sag salim inslh ❤️

Beni anlayan tek insan belirti ariyorum cunki belirti olunca sanki bebeğim sağlıklı gibi hissediyorum hiç belirtim olmayınca hamile olduğumu düşünmüyorum bişey oldu gibi bebeğime kötü kötü hisler geliyor aklima
Valla benim ikinci oldu halde evhamliyim cunku bir birinden okadar farklıki öyle oluncaya onda böyleydi bunda yok acaba kötü birseymi var diyorum oğlumda beta 2 3 katı artiyordu bunda çok yavaş kese oğlumda 5 haftalıkken 12 di 5+6 kalp atışını cok net duydum ama bunda 7 olacağım hala kalp atışını duymadım okadar farkliki düşünmeden edemiyorum hal boyle olunca 😀

kızlar milyon tane insan iğne tüpü kırıp yapıyor eşim progestan tüpü kırarken ikisini de param parça etti sinirim tepemde cidden çöp oldu biz niye beceremedik ilk iğnem değil ilk kırmamız değil kafayı yicem ya. birinin başlığı bildiğiniz tuz buz oldu içine kaçmıştır diye yapmadık. diğeri de yine tam çizgiden kırılmadı onu yaptım ne yapayım😣

kızlar milyon tane insan iğne tüpü kırıp yapıyor eşim progestan tüpü kırarken ikisini de param parça etti sinirim tepemde cidden çöp oldu biz niye beceremedik ilk iğnem değil ilk kırmamız değil kafayı yicem ya. birinin başlığı bildiğiniz tuz buz oldu içine kaçmıştır diye yapmadık. diğeri de yine tam çizgiden kırılmadı onu yaptım ne yapayım😣
Canim esim youtubedan video izleyip oyle yapmisti. Uzuldum ilac ziyan olmus🫠

Back
X