- 25 Mart 2024
- 453
- 390
- 23
- 35
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #2.581
kızlar 5+2 de kese 6.7 mm cıktı hadı dıyelım 7 mm. kucuk mu sızce yolk sac ta vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak derlerki erkek daha zormuş kız lar da hamilelik daha kolay geçermiş bi oğlun varmış belki bu kızdır oyüzden böledir.. Allah gönlüne göre versin tabi..Aslında bizjmki belirti istemek değilde hani ne bilim acaba normal mi onu merak ediyoruz olmamasi tabiki daha iyi ama işte insan merak ediyor oğlumda vardı bunda hicbirsekilde hiçbir belirtim yok betada yavaş artınca merak ediyor insan![]()
Beni anlayan tek insan belirti ariyorum cunki belirti olunca sanki bebeğim sağlıklı gibi hissediyorum hiç belirtim olmayınca hamile olduğumu düşünmüyorum bişey oldu gibi bebeğime kötü kötü hisler geliyor aklimaAslında bizjmki belirti istemek değilde hani ne bilim acaba normal mi onu merak ediyoruz olmamasi tabiki daha iyi ama işte insan merak ediyor oğlumda vardı bunda hicbirsekilde hiçbir belirtim yok betada yavaş artınca merak ediyor insan![]()
Chatgbt ye sordum gayet iyi dedi 7 mm kese için yolk saç da 6 mm üzeri gorulurmuskızlar 5+2 de kese 6.7 mm cıktı hadı dıyelım 7 mm. kucuk mu sızce yolk sac ta vardı
bende ona sormustum iyi dedi ama o çok pollyanna herseye çok iyi diyorChatgbt ye sordum gayet iyi dedi 7 mm kese için yolk saç da 6 mm üzeri gorulurmus
Amin cnm benim çok sagol rabbim hepimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli evlatlar versin sağlıkla kucağımıza alalım sag salim inslhBak derlerki erkek daha zormuş kız lar da hamilelik daha kolay geçermiş bi oğlun varmış belki bu kızdır oyüzden böledir.. Allah gönlüne göre versin tabi..![]()
Benimde ilk başta şekilliydi erkek gibiydi sonra bildiğiniz intizamlı yuvarlak bir şeyin için de ne düşünmeliyim bu teoriye görekeseniz erkeğe benziypr![]()
Valla benim ikinci oldu halde evhamliyim cunku bir birinden okadar farklıki öyle oluncaya onda böyleydi bunda yok acaba kötü birseymi var diyorum oğlumda beta 2 3 katı artiyordu bunda çok yavaş kese oğlumda 5 haftalıkken 12 di 5+6 kalp atışını cok net duydum ama bunda 7 olacağım hala kalp atışını duymadım okadar farkliki düşünmeden edemiyorum hal boyle oluncaBeni anlayan tek insan belirti ariyorum cunki belirti olunca sanki bebeğim sağlıklı gibi hissediyorum hiç belirtim olmayınca hamile olduğumu düşünmüyorum bişey oldu gibi bebeğime kötü kötü hisler geliyor aklima
Cnm benim 5+1 ken 6mm di tm 0.60cm di 5+6 gittimde 13mm olmustu korkma bence normalkızlar 5+2 de kese 6.7 mm cıktı hadı dıyelım 7 mm. kucuk mu sızce yolk sac ta vardı
Bence iyi benimki de hemen öyleydikızlar 5+2 de kese 6.7 mm cıktı hadı dıyelım 7 mm. kucuk mu sızce yolk sac ta vardı
Benim doğum 1 temmuz gözüküyor o yüzden burada da yerimi aldım bu grup daha aktif bilgi sahibi de oluyorum
kızdır o kızBenimde ilk başta şekilliydi erkek gibiydi sonra bildiğiniz intizamlı yuvarlak bir şeyin için de ne düşünmeliyim bu teoriye göre![]()
aa ne güzel artmış benim 5+1 de 8.5 mm di 5+5 te 11.6 olmuşCnm benim 5+1 ken 6mm di tm 0.60cm di 5+6 gittimde 13mm olmustu korkma bence normal
Canim esim youtubedan video izleyip oyle yapmisti. Uzuldum ilac ziyan olmuskızlar milyon tane insan iğne tüpü kırıp yapıyor eşim progestan tüpü kırarken ikisini de param parça etti sinirim tepemde cidden çöp oldu biz niye beceremedik ilk iğnem değil ilk kırmamız değil kafayı yicem ya. birinin başlığı bildiğiniz tuz buz oldu içine kaçmıştır diye yapmadık. diğeri de yine tam çizgiden kırılmadı onu yaptım ne yapayım![]()
sorma ya ben de üzüldüm izledi aslında ama nasip değilmiş demek kiCanim esim youtubedan video izleyip oyle yapmisti. Uzuldum ilac ziyan olmus![]()