• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Kızlar merhaba 5 + 6 günlük hamileyim d vitamini eksikliğim var kadın doğum doktorum folik asit dışında bi şey kullanma ilk 12 hafta dedi ama aile hekimine gittiğimde öyle şey olur mu kullanman lazım diyor. Çok tedirgin oldum sizce ne yapmalıyım sizin doktorlarınız ne öneriyor

Kızlar merhaba 5 + 6 günlük hamileyim d vitamini eksikliğim var kadın doğum doktorum folik asit dışında bi şey kullanma ilk 12 hafta dedi ama aile hekimine gittiğimde öyle şey olur mu kullanman lazım diyor. Çok tedirgin oldum sizce ne yapmalıyım sizin doktorlarınız ne öneriyor
Bende de bu sekilde iki farkli gorus var ve ben kullanmiyorum

Selam, benim doktorum previt positive omega verdi daha kan değerlerime bakmadan ( bu hafta tahlil yaptıracağım) 10 gündür kullanıyorum. Zaten hamileler için olan bir multivitamin, içeriği, miktarı ona göredir diye düşünüyorum. Bebek ilerleyen zamanlarda depoları eriteceği için eksiklik varsa erkenden başlamak mantıklı geliyor açıkçası.

Doktor sanırım o yüzden 20 kasıma randevu verdi inşallah bende o zaman duyarım çok stresli her şey zaman geçmek bilmiyor
Ozamana duyarsın merak etme stresede girme diycemde hepimizde var o stres canım kalbini duyunca rataliyorsun biraz inşallah sende 20 Kasım'da duyarsın ❤️🙏

Kadın doğum doktoru daha iyi bilir diyorum sağlık ocağı bilmez canım bende sadece folik asit ve OMEGA 3 kullanıyorum onu 12 haftadan sonra veriyor

bence d vitamini eksikliğine de bağlı benim çok düşük 6 ve benim mutlaka kullanmamı söyledi kadın doğum doktorum

Amin inslh cnm bende cumartesi gideceğim 6+6 olacak ozmn inslhduyarim benim beta yavas yükseldiği için hep bi endişe var içimde umarım sağlıkla sorunsuz ilerler gebeligim 🤲
İnş canım ben 6+4 te gittim ultrasona göre 6+0 dı. Bebeği de kalp atışını da göremedik. Haftaya tekrar gideceğiz bakalım göremezsen de korkma normalmiş

Selam kızlar 10+5'teyiz şu an bulantım azaldı geceleri ve sabah bulantım oluyor ama çok az, dün de serklaj oldum iyi geçti haftaya kontrolüm var. 🙏🏻
Canım selam, özel değilse serklajı neden oldun? Doktor bana da rahim şeklimden dolayı 12. Haftada kesin serklaj yapıcam dedi önlem amaçlı. Yani serklajdan sonra yatılıyor mu hep nasıl geçiyor

Kızlar 6+4 de kontrole gittim ultrasona göre 6+0 keseyi yolk sacı gördük. Kese 11.70 mm 28 ekimde 7 mm’ydi biraz yavaş mı büyümüş acaba🤷‍♀️ doktor normal her şey dedi. Haftaya gel kalp atışı için dedi embriyoyu da göremedik daha :/

D vitamini çok önemli diye biliyorum. Hem tüp bebek tedavimde hem şimdiki gebeliğimde doktor folik asidin yanında hemen d vit verdi eksik olmamasına rağmen. Ki sizin eksikmiş bende doktorla tekrar konuşun

Canım selam, özel değilse serklajı neden oldun? Doktor bana da rahim şeklimden dolayı 12. Haftada kesin serklaj yapıcam dedi önlem amaçlı. Yani serklajdan sonra yatılıyor mu hep nasıl geçiyor
Merhaba canım özel değil tabi söyleyeyim, önceki gebeliğimde 12.hafta sonu kayıp yaşamıştım ama rahim açılması oldu ve suyum geldi, sonra rahim kendini kapatmış ama toparlayamadık maalesef. O zaman doktor hiç araştırmadı, olabilir bir daha olacak diye bir şey yok demişti. İçime sinmedi. Arkadaşlarım vardı defalarca düşük yaptılar, en son gittikleri doktoru önerdiler o zaman bana, ikisi de doğum yaptı sağlıklı. Kan testi yaptırdı ilk doktorum, kan sulandırıcı iğne ve hap alıyorum değerlerim normal degildi. O zaman önlem amaçlı serklaj yapalım dedi, üstünden iki yıla yakın süre geçti aynı doktorum, kalp atışını duyduktan sonra planlama yaptı direkt. Geçen hafta gittiğimizde de her şey normal ama önlem almam gerekiyor dedi, iyi de geçti şükür 15 dakika sürmüş. Kanama değil de lekelenme oldu biraz, ağrım hiç yok, olmadı. 1 hafta sadece yatacağım öyle dedi yemek ve tuvalet için kalkacağım haftaya Çarşamba da randevum var. Şu an her şey iyi. Hiç rahim ağzı yetmezliği gibi bir şey demedi. Bakalım, içini ferah tut ben biraz stres olmuştum da güzel geçti. İnşallah güzel olur süreç senin için de. ❤️

Kızlar 6+4 de kontrole gittim ultrasona göre 6+0 keseyi yolk sacı gördük. Kese 11.70 mm 28 ekimde 7 mm’ydi biraz yavaş mı büyümüş acaba🤷‍♀️ doktor normal her şey dedi. Haftaya gel kalp atışı için dedi embriyoyu da göremedik daha :/
Bence başlarda oluyor boyle dalgalanmalar . Doktor normal dedikten sonra ben olculeri bile dikkate almamaya calisiyorumm

Bak derlerki erkek daha zormuş kız lar da hamilelik daha kolay geçermiş bi oğlun varmış belki bu kızdır oyüzden böledir.. Allah gönlüne göre versin tabi..🥰
Ay benim arkadaşımın ilki kızdı çok zor geçmiş, 2.si oğlandı hiç hissetmedim gebeliğimi dedi.. bunun da bir standartı yok herhalde 🤣

Back
X