• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Merhaba canım özel değil tabi söyleyeyim, önceki gebeliğimde 12.hafta sonu kayıp yaşamıştım ama rahim açılması oldu ve suyum geldi, sonra rahim kendini kapatmış ama toparlayamadık maalesef. O zaman doktor hiç araştırmadı, olabilir bir daha olacak diye bir şey yok demişti. İçime sinmedi. Arkadaşlarım vardı defalarca düşük yaptılar, en son gittikleri doktoru önerdiler o zaman bana, ikisi de doğum yaptı sağlıklı. Kan testi yaptırdı ilk doktorum, kan sulandırıcı iğne ve hap alıyorum değerlerim normal degildi. O zaman önlem amaçlı serklaj yapalım dedi, üstünden iki yıla yakın süre geçti aynı doktorum, kalp atışını duyduktan sonra planlama yaptı direkt. Geçen hafta gittiğimizde de her şey normal ama önlem almam gerekiyor dedi, iyi de geçti şükür 15 dakika sürmüş. Kanama değil de lekelenme oldu biraz, ağrım hiç yok, olmadı. 1 hafta sadece yatacağım öyle dedi yemek ve tuvalet için kalkacağım haftaya Çarşamba da randevum var. Şu an her şey iyi. Hiç rahim ağzı yetmezliği gibi bir şey demedi. Bakalım, içini ferah tut ben biraz stres olmuştum da güzel geçti. İnşallah güzel olur süreç senin için de. ❤️
Peki canım bu 1 hafta yatma süresinden sonra nasıl oluyor acaba bilgilendirdi mi doktorun? Yani 9 ay hep yatarak mı geçiyor acaba? Ben serklaj olacağını en başından biliyordum esasen ama belki olmaz demiştim doktor önlem amaçlı yapmak zorundayım dedi bakalım bende kan sulandırıcı iğne, progestan ve duphaston kullanıyorum şuan

5 yaşındaki oğlumdan hastalık bulaştı, sabahtan beri boğazım ağırıyor kızlar. Ballı süt içtim, başka ne yapabilirim, önerileriniz var mı? Bir de sabah çok erken saatlerden beri sol tarafımda ince bir ağrı var, bu kadar hiç olmamıştı, doktora yazsam mı?

Allahım bende hiç hamile değil gibiyim ara ara uykum gelmesi dışında belirti olmayınca da zor sorun yoktur inş tribi oluyor 😅
Bendede yok canım hiç hamilelik belirtisi merak etme kalp atsini duydum 8+4 deyim şuan bende çok vesvese yaptım yapan yok kalbi atiyormu diye diye strese girdim ama artık kendimi hamile gibi hissedip tadını cikarticam herşeyi çok okumayın bu formda insan etkileniyor gerçekten

Peki canım bu 1 hafta yatma süresinden sonra nasıl oluyor acaba bilgilendirdi mi doktorun? Yani 9 ay hep yatarak mı geçiyor acaba? Ben serklaj olacağını en başından biliyordum esasen ama belki olmaz demiştim doktor önlem amaçlı yapmak zorundayım dedi bakalım bende kan sulandırıcı iğne, progestan ve duphaston kullanıyorum şuan
Canım doktor bilgi vermedi o konuda ama benim bu gebeliğimde hiç kanamam ve lekelenmem yok inşallah da olmaz, bu da önlem amaçlı olduğu için 9 ay yatmam diye düşünüyorum. 9 ay yatan yüksek riskli gebeler gördüm ama senin durumun nasıl? Zaten sana da önlem demiş. Yatmasak da çok dikkatli olmamız gerekecek diye düşünüyorum ağır kaldırmamak yüksek eforlu işlerden kaçınmak gibi. Zaten ben ne kadar yatmam gerekiyor dedim 1 hafta dedi bakalım eğer bir şey olmazsa böyle iyi giderse carsamba bilgi verir haber veririm sana. Oksapar ve coraspirine de cumartesi yeniden başlayacağım, üç gün önce hapı, bir gün önce iğneyi kestim.

Canım doktor bilgi vermedi o konuda ama benim bu gebeliğimde hiç kanamam ve lekelenmem yok inşallah da olmaz, bu da önlem amaçlı olduğu için 9 ay yatmam diye düşünüyorum. 9 ay yatan yüksek riskli gebeler gördüm ama senin durumun nasıl? Zaten sana da önlem demiş. Yatmasak da çok dikkatli olmamız gerekecek diye düşünüyorum ağır kaldırmamak yüksek eforlu işlerden kaçınmak gibi. Zaten ben ne kadar yatmam gerekiyor dedim 1 hafta dedi bakalım eğer bir şey olmazsa böyle iyi giderse carsamba bilgi verir haber veririm sana. Oksapar ve coraspirine de cumartesi yeniden başlayacağım, üç gün önce hapı, bir gün önce iğneyi kestim.
Bende öyle tahmin ediyorum canım eğer bi riskim olmazsa o zamana kadar önlem amaçlı yapacak. Bende unicron uterus var yani rahmimin yarısı yok :/ rahim küçük olduğu için atılıyor dikiş erken doğum olmasın diye. Çok sorunsuz geçirenlerde varmış ama doktor riske atmayalım dedi çok zor gebelik elde ettiğimiz için

Bendede yok canım hiç hamilelik belirtisi merak etme kalp atsini duydum 8+4 deyim şuan bende çok vesvese yaptım yapan yok kalbi atiyormu diye diye strese girdim ama artık kendimi hamile gibi hissedip tadını cikarticam herşeyi çok okumayın bu formda insan etkileniyor gerçekten
Doğru söylüyorsun canım aslında doktorum bana yasaklamıştı burayı😅 herkesin gebeliği farklı işte öyle düşünmek lazım

Bende öyle tahmin ediyorum canım eğer bi riskim olmazsa o zamana kadar önlem amaçlı yapacak. Bende unicron uterus var yani rahmimin yarısı yok :/ rahim küçük olduğu için atılıyor dikiş erken doğum olmasın diye. Çok sorunsuz geçirenlerde varmış ama doktor riske atmayalım dedi çok zor gebelik elde ettiğimiz için
Ay canım benim Allah kolaylık versin her şey güzel olur inşallah, ben gözümde büyüttüm ama cidden basit işlemmis 15 dakika sürmüş, ağrım da yok. Lekelenme oluyor arada o kadar, bugün bir gün oldu işte. Canını sıkma pozitif düşün hiç stres olma. ❤️ Ben dikiş için erken diye düşünüp ayrıca stres olmuştum 😢 benim de tüplerimden biri yok zor oluyor normale göre seni anlıyorum o yüzden

Ay canım benim Allah kolaylık versin her şey güzel olur inşallah, ben gözümde büyüttüm ama cidden basit işlemmis 15 dakika sürmüş, ağrım da yok. Lekelenme oluyor arada o kadar, bugün bir gün oldu işte. Canını sıkma pozitif düşün hiç stres olma. ❤️ Ben dikiş için erken diye düşünüp ayrıca stres olmuştum 😢 benim de tüplerimden biri yok zor oluyor normale göre seni anlıyorum o yüzden
Merhabalar tuplerinizden biri olmadigi halde dogal mi gebe kaldiniz?

Benimde tuplerimden biri alindi ve tup bebek ile hamile kaldim da bana umut oldunuz :) o zaman ileride ikinci kendiliğinden olabilir mi ?
Olabilir tabii ki 💖 ne zamandır deniyordunuz? Ben 1,5 yıl ara ile ikinciye hamile kaldım. Yanlış bilmiyorsam tek tüp iki yumurtayı da dölleyebiliyormuş

5 yaşındaki oğlumdan hastalık bulaştı, sabahtan beri boğazım ağırıyor kızlar. Ballı süt içtim, başka ne yapabilirim, önerileriniz var mı? Bir de sabah çok erken saatlerden beri sol tarafımda ince bir ağrı var, bu kadar hiç olmamıştı, doktora yazsam mı?
Ben ılık limonlu su az da bal katarak atlattım akşamları da ılık süt

Bende de yok canım
Bende yok canım tüpün 1 tanesi 🥹 sürecimiz kolay kolay geçsin inş 🫶 biraz sakin geçireceğiz biz de, onlar iyi olsun da 💕

Back
X