• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Benimde tuplerimden biri alindi ve tup bebek ile hamile kaldim da bana umut oldunuz :) o zaman ileride ikinci kendiliğinden olabilir mi ?
Canım benim doğuştan 1 tane tüpüm yok. Tüpüm olmayan kısımda rahmim gelişmemiş. Sadece sol tüp ve rahmin sol kısmı var. 3 ay önce tüp bebek negatifti. Şimdi kendiliğinden oldu 🥹 ben artık hayatta her şeye inanıyorum, eminim senin de 2. olur kendiliğinden neden olmasın 🫶

Canım benim doğuştan 1 tane tüpüm yok. Tüpüm olmayan kısımda rahmim gelişmemiş. Sadece sol tüp ve rahmin sol kısmı var. 3 ay önce tüp bebek negatifti. Şimdi kendiliğinden oldu 🥹 ben artık hayatta her şeye inanıyorum, eminim senin de 2. olur kendiliğinden neden olmasın 🫶
COk gecmis olsun canim sana da🫶 gercekten mucizeler pesimizi hic birakmasin ne guzel bir minik seninki de ❤️‍🩹

Olabilir tabii ki 💖 ne zamandır deniyordunuz? Ben 1,5 yıl ara ile ikinciye hamile kaldım. Yanlış bilmiyorsam tek tüp iki yumurtayı da dölleyebiliyormuş
Bizim hic olmayinca tup bebege sebepsiz olarak yonlendirirdik orada ortaya cikti. Iki tupumde tikakiymis hatta yumurtalik icin de risk vardi ama ameliyat iyi gecti cok sukur tek tup gitti sadece. Digeri de temizlendi ama gecis var mi bilmiyorum :) embiryolarimiz oldugu icin de transfer oldum. Ama bana tek tuple olabilir fakat ihtimal epey dusuk dediler o yuzden sasirdim :)

Ya beni deneyimli anneler anlayacaktır bazen böyle bebek tekmesi gibi kasıklarıma doğru bi his var böyle pıt pıt gibi arada oluyor ancak öyle tanımlayabilirim sizde de var mı

Merhaba lekelenmeniz geçti mi şu an ne durumdasınız aynı şeyleri yaşıyorum maalesef
Merhaba benimde beta 150 cikti 2 gun icinde 450 ama 3 gundir lekelenmelerim basladi kahverengi bazen az bazen cok doktor fitil yazdi bu nezaman gecer acaba doktor haftaya cuma gel dedi herhalde kese icin ama ben 9 ay once dis gebelikten ameliyat oldum sag tupum gitti korkmalimiyim acaba

Ya beni deneyimli anneler anlayacaktır bazen böyle bebek tekmesi gibi kasıklarıma doğru bi his var böyle pıt pıt gibi arada oluyor ancak öyle tanımlayabilirim sizde de var mı
Bendede var 2 gündür oluyor gülebilirsiniz ama gaz diye düşünüyorum🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ama tabi ben 2 gündür motor kullanıyorum üşürmüş olabilirim bide acaba yukarıya doğru mu çıkıyor yada büyüyormu diye düşünüyorum tabi

Bendede var 2 gündür oluyor gülebilirsiniz ama gaz diye düşünüyorum🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ama tabi ben 2 gündür motor kullanıyorum üşürmüş olabilirim bide acaba yukarıya doğru mu çıkıyor yada büyüyormu diye düşünüyorum tabi
bence gaz çünkü bende de var 🤣 resmen bağırsak hareketleri yani bazen gazın sesini bile duyabiliyorum ahahhahs

Bende de oluyor gaz diye düşünüyorum 🫢😅 bu haftada bebek hareketini hissetmenin imkansız olduğunu bilmesem hissediyorum derdim öyle bir his 😅

Kızlar ben bulantıdan mahvoldum açım ne yesem çıkıyor yiyince çıkarıyorum yemesem açlıktan sürekli öğürüyorum. Var mı bi öneriniz

bence gaz çünkü bende de var 🤣 resmen bağırsak hareketleri yani bazen gazın sesini bile duyabiliyorum ahahhahs
Ya bugün varya şok oldum zaten hani tsh problemi çıktığından beri dikkatli besleniyorum içecek olarak bi şu tüketiyorum bu gaz nerden geliyor anlamıyprum🤣🤣🤣

Kızlar ben bulantıdan mahvoldum açım ne yesem çıkıyor yiyince çıkarıyorum yemesem açlıktan sürekli öğürüyorum. Var mı bi öneriniz
Haşlama patates kaynamış yumurta birde bim'de var bak yufka şeklinde lavaş var fresh ondan al onlar mayasız çok iyi geliyor naneli sakız dayan geçecek ben sen gibiydim 3 gündür kalmadı öğürme istifra

Mideni aç bırakma tuzlu çubuk kraker atıştır muz iyi geliyor birde bulantı için prilam dr var doktorunla konuş sana verir mutlaka
Geceleri 2 tane alıyorum bana mısın demiyor kraker den tiksindim maalesef muz da yiyemiyorum biraz elma yiyebiliyordum ondan da tiksiniyorum galiba

Haşlama patates kaynamış yumurta birde bim'de var bak yufka şeklinde lavaş var fresh ondan al onlar mayasız çok iyi geliyor naneli sakız dayan geçecek ben sen gibiydim 3 gündür kalmadı öğürme istifra
Haşlama patates yiyorum bir tek çıkmadığı sürece ilk günlerde öyle yufka lavaş ekmek falan yiyordum şu an hepsinden tiksindim sakız olmasa işin hepten yaş galiba

Back
X