• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
ben de sanırım 7+lara girdim bu akşam belli olur tam net haftam. haziran sonu oluyo benim 27-28 haziran hibi ama temmuza da sarkar belki
Hiç belli olmuyor cnm ya 28 se sarkacak sanmıyorum ama benim oğlum aralik 15 de normalde beklenen dogum ama kasımda doğdu 😊

Bugün doktor 7+1 dedi hatta bende iki üç kere sordum emin olmak için bu arada kalp atışlarını da duyduk
Ultrasonda oyle çıkıyordur ölçülerde ozmn😊 daha iyi benimkide ultrasonda 6+6 ken 6+3 çıkmıştı ama sat göre hesaplıyor doktorlar yinede benim oğlumda 1 hafta önden gidiyordu ama yinede sata göre ilerliyorduk buda 3 gun geride ama yine sat baz alıyorlar

Bugün kalp atışını duydum sonunda kızlar 7+2 çıktı sat 8 eylüldü 20 Eylül olarak düzenledi yeni makine almış baya büyütüyor 1.14 cm bi görseniz kıpır kıpırdı küçücük şey doktor maşallah hiç durmuyor baksana nasıl hareket ediyor diyor birde 1 haftadır aşırı ekşi tuzlu yemeye başladım normalde tatlı çikolata düşkünüyümdür hiç canım istemiyor 😂😍

Ultrasonda oyle çıkıyordur ölçülerde ozmn😊 daha iyi benimkide ultrasonda 6+6 ken 6+3 çıkmıştı ama sat göre hesaplıyor doktorlar yinede benim oğlumda 1 hafta önden gidiyordu ama yinede sata göre ilerliyorduk buda 3 gun geride ama yine sat baz alıyorlar
Sağlıkla doğsunda varsın bir hafta ileri bir hafta geri Allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🫶🏻

Bugün kalp atışını duydum sonunda kızlar 7+2 çıktı sat 8 eylüldü 20 Eylül olarak düzenledi yeni makine almış baya büyütüyor 1.14 cm bi görseniz kıpır kıpırdı küçücük şey doktor maşallah hiç durmuyor baksana nasıl hareket ediyor diyor birde 1 haftadır aşırı ekşi tuzlu yemeye başladım normalde tatlı çikolata düşkünüyümdür hiç canım istemiyor 😂😍
aa canım benimde sat 9 eylül, bakalım bu akşam doktor ne dicek regl tarihini 20 eylüle mi çekti sizin muhtemelen benimde böyle olacak gibi 🌸 ay sağlıkla gelsin minnoş

Back
X