- Konu Sahibi Prettywomaan
- #3.401
Kızlar kulagim iltihaplanmış damlayla geçmiyor. Evde winceft ve atoksilin var. Kullanmak istemiyorum ama mecburum .internette gebelikte kullanilir yaziyo .Ne yapmalıyım yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tek ben yaşıyorum sanmıştım hatta kilo mu aldım o yüzden mi belime yük bindi diye korkmuştum sanırım hamilelikte normalmişKızlar bazen sağ kalçama aşırı ağrı saplanıyor kıpırdatmıyor sonrw geçiyor sinirsel bi ağrıya benziyor yaşayan varmı
Evet benimde sol kalçama vuruyordu Kalçamda kayma olduğu için hastaneye gittim ihmal etmemek için. Doktoruma gebe olduğumu söylemeden hamilemisin dedi . Evet dediğimde sinirlere baskı uygulandıgından agrı yapabilir demişti.
Benim ilk hamilelgimde doguma kadar sürmüştü ama ilerleyen haftalarda baslamıstı uyurken sağdan sola zor dönerdim ağrı saplanırdı. Bunda cok erken basladıBi tek ben yaşıyorum sanmıştım hatta kilo mu aldım o yüzden mi belime yük bindi diye korkmuştum sanırım hamilelikte normalmiş
Evet ben .7+3 tekim kasik ağrılarım dünden beri yok .acaba kabızlık lavabodan sonra rahatladı yer.mi açıldı baski azaldı dite düşünüyorum ama korkuyorum dakızlar benim de belirtilwrim çok azaldı karnım ve kasıklarım hep ağrırdı başım dönerdi veya ağrırdı, göğüs ağrılarım da azaldı hiçbiri yok bu bir kaç gündür bu da beni korkutuyor
7+5 teyim
böyle olan var mı
off bilmiyorum kontrolüm pzt günü nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok ağrılıydı çünkü başından beri benim gebelik, bir anda çok rahat oldu anlamıyorum bile var mı yok mu inşallah bir sorun yokturEvet ben .7+3 tekim kasik ağrılarım dünden beri yok .acaba kabızlık lavabodan sonra rahatladı yer.mi açıldı baski azaldı dite düşünüyorum ama korkuyorum da
Kanama yok diye kendimi rahatlatıyorum bendeoff bilmiyorum kontrolüm pzt günü nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok ağrılıydı çünkü başından beri benim gebelik, bir anda çok rahat oldu anlamıyorum bile var mı yok mu inşallah bir sorun yoktur
benim de kasık ağrılarım arttı 8+1, kontrolüme daha çok vardı şimdi gidiyorum doktorumakızlar benim de belirtilwrim çok azaldı karnım ve kasıklarım hep ağrırdı başım dönerdi veya ağrırdı, göğüs ağrılarım da azaldı hiçbiri yok bu bir kaç gündür bu da beni korkutuyor
7+5 teyim
böyle olan var mı
benim lekelenme vardı o da bitti iyi bir şeydir diye düşüneyim ben de o zaman :/Kanama yok diye kendimi rahatlatıyorum bende
ya ben de gidicem galiba ama randevu zor buldum zaten o doktora, özel acile gitsek doğru bilgi alabilir miyimbenim de kasık ağrılarım arttı 8+1, kontrolüme daha çok vardı şimdi gidiyorum doktoruma
alırsınız, regl olacakmış gibi bi ağrım var batma şeklinde doktorum hemen gel dedi inşallah sağlıklıdır bi sorun yoktur dua edinya ben de gidicem galiba ama randevu zor buldum zaten o doktora, özel acile gitsek doğru bilgi alabilir miyim
inşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdıralırsınız, regl olacakmış gibi bi ağrım var batma şeklinde doktorum hemen gel dedi inşallah sağlıklıdır bi sorun yoktur dua edin
Ozelde ultrason ile bakiyorlarsa dogru bilgi olur yoksa cok da onlari ciddiye almayin kendi doktorunuzu bekleyin benceya ben de gidicem galiba ama randevu zor buldum zaten o doktora, özel acile gitsek doğru bilgi alabilir miyim
İçinizi rahatlatır mı bilmem kızlar ama bunu hepiniz için yazıyorum. Bir önceki gebeliğimde gelişim 6+2de durmuş ve kalbi de atmamıştı. Ona rağmen bütün belirtilerim tam gaz devam etti hatta doktor kürtaj dediğinde hocam hala mide bulantım var nasıl ölmüş olabilir dedim ve doktor da beta hcg vücutta öyle hemen düşmez vücut seni hala hamile zannediyor demişti. Ve gerçekten kürtaj oldum öyle geçti bütün belirtiler. Kendinizi korkutmayın hatta belirti yaşamamak harika bence tadını çıkarın jdjdjdoff bilmiyorum kontrolüm pzt günü nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok ağrılıydı çünkü başından beri benim gebelik, bir anda çok rahat oldu anlamıyorum bile var mı yok mu inşallah bir sorun yoktur
Benzer durumları yaşıyoruz :/ benim de düne kadar 4 günlük fark vardı sadece bebeği de hiç görememiştik. Dün 7+6 bebeği ilk defa gördük 3.88 mm ama 6+1 ile uyumlu dedi kafam allak bullak 5 gün sonra yine çağırdı ya gelişmiyor ya geç döllenme dedi size ne dedi doktorgeçen hafta 6+5 te gittiğimde bebeğin günü 6+3 görünüyordu kalp atışı vardı. bugün kahverengi lekelenme geldi doktora gittim 7+2 de ve orada yine 6+3 görünüyordu ama yine kalp atışı vardı. bebek gelişmiyor ama kalp atışı mı var anlamadım bu durumu yaşayan var mı? konu da açtım ama buraya da sormak istedim
valla okudukça içim karardı nette, en azından belirtiye takılı kalmayızz belkiİçinizi rahatlatır mı bilmem kızlar ama bunu hepiniz için yazıyorum. Bir önceki gebeliğimde gelişim 6+2de durmuş ve kalbi de atmamıştı. Ona rağmen bütün belirtilerim tam gaz devam etti hatta doktor kürtaj dediğinde hocam hala mide bulantım var nasıl ölmüş olabilir dedim ve doktor da beta hcg vücutta öyle hemen düşmez vücut seni hala hamile zannediyor demişti. Ve gerçekten kürtaj oldum öyle geçti bütün belirtiler. Kendinizi korkutmayın hatta belirti yaşamamak harika bence tadını çıkarın jdjdjd
bakayım sabredebilirsem bekleyeceğim 1 gün daha :/Ozelde ultrason ile bakiyorlarsa dogru bilgi olur yoksa cok da onlari ciddiye almayin kendi doktorunuzu bekleyin bence
Bir sey olmamistir Allahin izniyle icinizi ferah tutmaya calisin cok zor biliyorum amabakayım sabredebilirsem bekleyeceğim 1 gün daha :/