• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Kızlar kulagim iltihaplanmış damlayla geçmiyor. Evde winceft ve atoksilin var. Kullanmak istemiyorum ama mecburum .internette gebelikte kullanilir yaziyo .Ne yapmalıyım yardım edin

benim bu 2 gündür olan kasık ağrılarım öncekiler gibi değil ya, eşimde normaldir kasma kendini diyo ama ben farklı olduğunu hissediyorum. belki diyorum 8. haftalarda farklı oluyodur bebek hızlı büyüdüğü için ama bilmiyorum

Kızlar bazen sağ kalçama aşırı ağrı saplanıyor kıpırdatmıyor sonrw geçiyor sinirsel bi ağrıya benziyor yaşayan varmı
Bi tek ben yaşıyorum sanmıştım hatta kilo mu aldım o yüzden mi belime yük bindi diye korkmuştum sanırım hamilelikte normalmiş

Evet benimde sol kalçama vuruyordu Kalçamda kayma olduğu için hastaneye gittim ihmal etmemek için. Doktoruma gebe olduğumu söylemeden hamilemisin dedi . Evet dediğimde sinirlere baskı uygulandıgından agrı yapabilir demişti.

Bi tek ben yaşıyorum sanmıştım hatta kilo mu aldım o yüzden mi belime yük bindi diye korkmuştum sanırım hamilelikte normalmiş
Benim ilk hamilelgimde doguma kadar sürmüştü ama ilerleyen haftalarda baslamıstı uyurken sağdan sola zor dönerdim ağrı saplanırdı. Bunda cok erken basladı😞

kızlar benim de belirtilwrim çok azaldı karnım ve kasıklarım hep ağrırdı başım dönerdi veya ağrırdı, göğüs ağrılarım da azaldı hiçbiri yok bu bir kaç gündür bu da beni korkutuyor
7+5 teyim
böyle olan var mı

kızlar benim de belirtilwrim çok azaldı karnım ve kasıklarım hep ağrırdı başım dönerdi veya ağrırdı, göğüs ağrılarım da azaldı hiçbiri yok bu bir kaç gündür bu da beni korkutuyor
7+5 teyim
böyle olan var mı
Evet ben .7+3 tekim kasik ağrılarım dünden beri yok .acaba kabızlık lavabodan sonra rahatladı yer.mi açıldı baski azaldı dite düşünüyorum ama korkuyorum da

Evet ben .7+3 tekim kasik ağrılarım dünden beri yok .acaba kabızlık lavabodan sonra rahatladı yer.mi açıldı baski azaldı dite düşünüyorum ama korkuyorum da
off bilmiyorum kontrolüm pzt günü nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok ağrılıydı çünkü başından beri benim gebelik, bir anda çok rahat oldu anlamıyorum bile var mı yok mu inşallah bir sorun yoktur

7+5 teyim
böyle olan var mı
benim de kasık ağrılarım arttı 8+1, kontrolüme daha çok vardı şimdi gidiyorum doktoruma

off bilmiyorum kontrolüm pzt günü nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok ağrılıydı çünkü başından beri benim gebelik, bir anda çok rahat oldu anlamıyorum bile var mı yok mu inşallah bir sorun yoktur
İçinizi rahatlatır mı bilmem kızlar ama bunu hepiniz için yazıyorum. Bir önceki gebeliğimde gelişim 6+2de durmuş ve kalbi de atmamıştı. Ona rağmen bütün belirtilerim tam gaz devam etti hatta doktor kürtaj dediğinde hocam hala mide bulantım var nasıl ölmüş olabilir dedim ve doktor da beta hcg vücutta öyle hemen düşmez vücut seni hala hamile zannediyor demişti. Ve gerçekten kürtaj oldum öyle geçti bütün belirtiler. Kendinizi korkutmayın hatta belirti yaşamamak harika bence tadını çıkarın jdjdjd

geçen hafta 6+5 te gittiğimde bebeğin günü 6+3 görünüyordu kalp atışı vardı. bugün kahverengi lekelenme geldi doktora gittim 7+2 de ve orada yine 6+3 görünüyordu ama yine kalp atışı vardı. bebek gelişmiyor ama kalp atışı mı var anlamadım bu durumu yaşayan var mı? konu da açtım ama buraya da sormak istedim
Benzer durumları yaşıyoruz :/ benim de düne kadar 4 günlük fark vardı sadece bebeği de hiç görememiştik. Dün 7+6 bebeği ilk defa gördük 3.88 mm ama 6+1 ile uyumlu dedi kafam allak bullak 5 gün sonra yine çağırdı ya gelişmiyor ya geç döllenme dedi size ne dedi doktor

İçinizi rahatlatır mı bilmem kızlar ama bunu hepiniz için yazıyorum. Bir önceki gebeliğimde gelişim 6+2de durmuş ve kalbi de atmamıştı. Ona rağmen bütün belirtilerim tam gaz devam etti hatta doktor kürtaj dediğinde hocam hala mide bulantım var nasıl ölmüş olabilir dedim ve doktor da beta hcg vücutta öyle hemen düşmez vücut seni hala hamile zannediyor demişti. Ve gerçekten kürtaj oldum öyle geçti bütün belirtiler. Kendinizi korkutmayın hatta belirti yaşamamak harika bence tadını çıkarın jdjdjd
valla okudukça içim karardı nette, en azından belirtiye takılı kalmayızz belki
olsa bir dert olmasa bir dert🥺
hakkımızda hayırlısı olsun

Back
X