• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
mantıklı bu şekilde evet. Bir de ben şeyi beğeniyorum bu maxi cosinin oto koltuklarında çocuğu alıp bırakırken çevirip itebiliyorsun. o ayrı bi aparat mı acaba puseti ona takabilrsen çok iyi olur bununla ilgili bilgin var mı ayrı satılıyor mu? bir de hangi modelini ne kadara aldın? ben de bir bakayım ocak gelmeden almakta fayda var aslında malum her şeye zam geliyor.
Ocak gelmeden bende bazi elektronik seyleri alayim diyorum onumuzdeki ay aslinda dediginiz cok mantikli

mantıklı bu şekilde evet. Bir de ben şeyi beğeniyorum bu maxi cosinin oto koltuklarında çocuğu alıp bırakırken çevirip itebiliyorsun. o ayrı bi aparat mı acaba puseti ona takabilrsen çok iyi olur bununla ilgili bilgin var mı ayrı satılıyor mu? bir de hangi modelini ne kadara aldın? ben de bir bakayım ocak gelmeden almakta fayda var aslında malum her şeye zam geliyor.
ya o çok pahalı 15k. satın aldığım yer onun gereksiz olduğunu söyledi çünkü zaten puset de kemerle bağlanıyor arabaya. 1,5-2 sene sonra oto koltuğuna geçince de çöp oluyor önermem dedi. maci cosinin cok meshur bir oto koltuğu varmış nerdeyse onunlaymış fiyatı. o aparatı alacağınıza oto koltuğu alın dedi mantıklı geldi bize de

ya o çok pahalı 15k. satın aldığım yer onun gereksiz olduğunu söyledi çünkü zaten puset de kemerle bağlanıyor arabaya. 1,5-2 sene sonra oto koltuğuna geçince de çöp oluyor önermem dedi. maci cosinin cok meshur bir oto koltuğu varmış nerdeyse onunlaymış fiyatı. o aparatı alacağınıza oto koltuğu alın dedi mantıklı geldi bize de
anladımmm ben oto koltuğu da ayrı satılıp o aparata takılıyor zannettim. bugün beni epey bilgilendirdin sağol :)

biz babymall den fame bebek arabası ve pebble 360 pro puset aldık 57 ye

2.ye hamile ve tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum bana da bu şekil tavsiyede bulunmuşlardı. Çift yönlü ve 2 buçuk 3 yaşına kadar sıgabileceği daha önemlisi uyuyabileceği bir araba seçmeniz. Ve bende ozaman bebeconfort un loola modelini seçmiştim iyiki dedirtti.katlama şekli güzel sıgıyor Kötü yanı çok ağır daha hafif olanı tercih edin. Ama bu puset gibi küçük olanlara aldanmayın. Yok yeni model, yok arkadaşim da var falan sonra eşinizle 1 sorun yaşar dırdırı bitmez 2 2.bir beşik için tekrar para harcarsınız kii devir öyle zor ki atsan atamıyosun versen belki almak zorlayacak nacizane fikrim🌸🌸🌸

2.ye hamile ve tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum bana da bu şekil tavsiyede bulunmuşlardı. Çift yönlü ve 2 buçuk 3 yaşına kadar sıgabileceği daha önemlisi uyuyabileceği bir araba seçmeniz. Ve bende ozaman bebeconfort un loola modelini seçmiştim iyiki dedirtti.katlama şekli güzel sıgıyor Kötü yanı çok ağır daha hafif olanı tercih edin. Ama bu puset gibi küçük olanlara aldanmayın. Yok yeni model, yok arkadaşim da var falan sonra eşinizle 1 sorun yaşar dırdırı bitmez 2 2.bir beşik için tekrar para harcarsınız kii devir öyle zor ki atsan atamıyosun versen belki almak zorlayacak nacizane fikrim🌸🌸🌸
merhaba tamamen yanlış anlamışsınız bebek arabası zaten normal bebek arabası (1.görsel). isterseniz o oturma yerini çıkarıp puset ekleyebiliyorsunuz (2.görsel) ve yenidoğanken o şekilde kullanabiliyorsun. merak etmeyin çokca araştırıp anneme ablama sorup aldım. tek sıkıntısı ağırlığı olduğu konusunda da hemfikir olduk. sağolun fikriniz için. ve bu da çift yönlü öne ve arkaya bakabiliyor hem puset hem de diğeri

Eklentiler

• IMG_3307.webp
    IMG_3307.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_3308.webp
    IMG_3308.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar 2 gündür geceleri prilam 1 tane içtim bulantım hemen kesildi ilaç böyle hemen etki ediyor mu acaba bebekte bişey mi var diye korkmadım da değil kontrolüm 2 hafta sonra 🥲

Bu arada bana hiç ultrason fotoğrafı verilmedi kendimiz istemedikçe vermiyorlar mı 9 haftalık oldum 😔

Kızlar 2 gündür geceleri prilam 1 tane içtim bulantım hemen kesildi ilaç böyle hemen etki ediyor mu acaba bebekte bişey mi var diye korkmadım da değil kontrolüm 2 hafta sonra 🥲
ben kullanıyorum sabah akşam aç karna bulantım yok artı rennie duo kullanıyorum. korkma canım.

Aaa hoşgeldiniz. Benim gibi bir kişiye denk geldim forumda. Şaşırdım ve mutlu oldum. Sağlıkla kucağınıza alın dilerim benimde 4. Gebeliğim 🙏
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alabilelim inşallah 🌸🤲 4.çocuk hiç planımızda yoktu ama hayırlısı böyleymiş zor olsa da kabullendim bi şekilde 😅

Back
X