• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
yaa çok garip ben de rüyam da transferden sonra hz.ömer yazısını ve hz ömer diye sesleniyordum. burda sizin de yazınızı görünce şaşırdım hayır olsun inş ben yarın fetal test vereceğim .
merhaba,

kaçıncı haftadasınız ve fetali hangi şirkete vereceksiniz?

Maya ne acaba programmi
Yok canım maya takvimi o da çin takvimi gibi bişey yapay zekaya sor diğer çocuktan doğruluklarını takip edersin
Maya takvimi çin takvimi rus takvimi kan değişimine göre cinsiyet hesaplama yap hangi bilgiler gerekiyor diye yaz çocuğundan başla bakalım hangileri doğru çıkarsa ona göre ilerler ikincinin bilgilerini girersin 😂

Gemini kullanıyorum ben bana böyle takvim oluşturmuştu
Manolya_31 Manolya_31

Eklentiler

• IMG_4392.webp
    IMG_4392.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_4393.webp
    IMG_4393.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 21
merhaba,

kaçıncı haftadasınız ve fetali hangi şirkete vereceksiniz?
10+5 olacak yarın . medical park behçelievler de vereceğim istinye üni genetik bölümü yapıyormuş 18 bin küsür ödeme yaptık orda hem tüp bebek işlemim oldu hemde aynı doktoruma takipliyim bu sebeple başka yere gerek duymadık.

Baş dönmesi ve bulantı şikayetiyle acile geldim 3 gün yatış verdiler kan değerlerim düşmüş tansiyonum çok düşük bazı değerlerim de aşırı yükselmiş eğer devam ederse ihmal etme
tansiyonum normal çıktı ama eğer geçmezse ben de gitmeyi planlıyorum. vertigo var bende bir de. Allah nasip ederse yeni araba alacağız alış günü değişti planlarımız falan bozuldu ona biraz sinirlendim vertigom tutmuş olabilir. geçmiş olsun şuan nasılsınız

Seninki erkek gibi geldi bana

Bende bütün cinsiyet yöntemlerini denedim çin rus maya kan değişimi kese şekli vs oğlumda sadece kan değişimi ve maya tutuyor bu bebek içinde kan değişimi kız maya erkek diyor 😂😂
ben cinsiyet hurafeleri dahil hepsini denedim sadece Rus takviminde erkek çıkıyor geri kalanın hepsi kız 😂

ben cinsiyet hurafeleri dahil hepsini denedim sadece Rus takviminde erkek çıkıyor geri kalanın hepsi kız 😂
Meraktan düştüğümüz hallere bak ellerin takviminden eskilerin hurafelerinden merak gideriyoruz 😂😂😂

Hurafelerden hangisini denedin ben karına bişey sarkıtmayı bide tuz dökmeyi biliyorum tuz dökme oğlumda çıkmıştı ama bu sefer henüz döken çıkmadı 😂😂

Meraktan düştüğümüz hallere bak ellerin takviminden eskilerin hurafelerinden merak gideriyoruz 😂😂😂

Hurafelerden hangisini denedin ben karına bişey sarkıtmayı bide tuz dökmeyi biliyorum tuz dökme oğlumda çıkmıştı ama bu sefer henüz döken çıkmadı 😂😂
Arkadaşlar bana tuz dökmüş erkek olacak demişlerdi o zaman 🤣🤣 ama kese şekliydi filan hikaye Çin takvimi de tuttu erkek diyordu o da, zaten ya kız ya erkek olacak seçenek az olunca şans eseri tutuyor işte 🤣🤣🤣

yüzük testi vardı bir de bulantı çoksa uyku yorgunluk çoksa kız falan derler ekşi tatlı olayı var. yapay zekama attım o bana yazdı valla

yüzük testi vardı bir de bulantı çoksa uyku yorgunluk çoksa kız falan derler ekşi tatlı olayı var. yapay zekama attım o bana yazdı valla
Bende makas bicak testi yaptim kiz cikti. Chatgp de nuba gore kiz dedi. Bende kiz hayal ediyorum bakalim😂 bi de inanilmaz bulantim falan her seyim oldu mide sorunlarim da devam ediyor sağolsu 😂

Back
X