- Konu Sahibi Prettywomaan
- #5.101
Merhaba ben de primis düşünüyorum memnun kaldınız mıMerhaba sonucunuz geldimi bizde primis düşünüyoruz ama memnun kaldınız mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de primis düşünüyorum memnun kaldınız mıMerhaba sonucunuz geldimi bizde primis düşünüyoruz ama memnun kaldınız mı
bacağıma vurmuyo çok şükür sadece kalçamda varBenim başından beri var kalçamdan bacağıma kadar vuran bir ağrım d3 ve kalsiyum magnezyum kullaniyorum
Benim bacaklarımda vuruyor ya çok zor vallabacağıma vurmuyo çok şükür sadece kalçamda var
Yalnız değilim o zaman Çokmu erken çıktı diye düşünüp duruyordum seninki kaç haftalıkbenim göbüşte vardı o yüzden tam anlamıyorum ama çıktı gibi benimde![]()
Ayy ne güzel gözünüz aydın bende kız istiyorum 2 hafta sonra belli olacak cinsiyet inşallah bekliyoruz sabırsızlıklaKız sanırım 2026 kız senesi çevremdeki herkes kız bebiş bekliyor ☺☺
34ANLAŞTIK GİBİ GÖRÜNÜYOR İLLERİNİZİ YAZIN KIZLAR BEN FAVORİYE EKLİYORUM BUGÜN YARIN DÜZENLERİM TABLOYU![]()
Aniden giriyo demi ağrı bendede aynısı oluyo 2 3 gündür bende bugün 12 haftalık oldumKızlar 11+5'teyim bugün. bir kaç gündür farkediyorum sol kalçama vuran bir ağrım oluyo. dün oturduğum yerden bile zor kalktım zor yürüdüm. bugün daha iyi. sizlerde de olan oldu mu
Ankaradayım benANLAŞTIK GİBİ GÖRÜNÜYOR İLLERİNİZİ YAZIN KIZLAR BEN FAVORİYE EKLİYORUM BUGÜN YARIN DÜZENLERİM TABLOYU![]()
bugün 11+5 olduk senYalnız değilim o zaman Çokmu erken çıktı diye düşünüp duruyordum seninki kaç haftalık![]()
AnkaraANLAŞTIK GİBİ GÖRÜNÜYOR İLLERİNİZİ YAZIN KIZLAR BEN FAVORİYE EKLİYORUM BUGÜN YARIN DÜZENLERİM TABLOYU![]()
2 gün var aramızda 12 hafta olduk bugünbugün 11+5 olduk sen![]()
Bende hep kız istemiştim ve ısrarla rüyalarımda kız bebek görüyordumAyy ne güzel gözünüz aydın bende kız istiyorum 2 hafta sonra belli olacak cinsiyet inşallah bekliyoruz sabırsızlıkla![]()
MuğlaANLAŞTIK GİBİ GÖRÜNÜYOR İLLERİNİZİ YAZIN KIZLAR BEN FAVORİYE EKLİYORUM BUGÜN YARIN DÜZENLERİM TABLOYU![]()
ay çok sevindim2 gün var aramızda 12 hafta olduk bugün![]()
Bana da bugun fetalden sonra hic bir teste gerek yok dedi doktorkızlar doktoru hem fetal hem ikili isteyen var mı? benim doktorum ikilide baktığımız bazı şeylere fetalde bakamıyoruz diye ikisini de istedi önceki doktorum fetal yapıyorsanız diğerlerine gerek yok demişti kafam karıştı.
Sen ogrenirsen bana da umut olacakk aramizda bir gun varrray çok sevindimhaftaya cuma belki civcivim cinsiyetini göstermek ister
![]()
Bugün ben de doktora gittim nıpt verdiğimi söyledim yine de kan ver ikili tarama bakalım dedi kafam karıştı benim de neden ikisini de bir istedi hiç anlamadımkızlar doktoru hem fetal hem ikili isteyen var mı? benim doktorum ikilide baktığımız bazı şeylere fetalde bakamıyoruz diye ikisini de istedi önceki doktorum fetal yapıyorsanız diğerlerine gerek yok demişti kafam karıştı.
1 saat öncesinden tatlı yemeye başlıcam totosunu dönmesin diyeSen ogrenirsen bana da umut olacakk aramizda bir gun varrr![]()
Hatay dan sevgilerANLAŞTIK GİBİ GÖRÜNÜYOR İLLERİNİZİ YAZIN KIZLAR BEN FAVORİYE EKLİYORUM BUGÜN YARIN DÜZENLERİM TABLOYU![]()