- 26 Mart 2023
- 440
- 305
- 33
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #5.141
yaa gel sarılalımBende yemek yemeyi ozledim diye agliyorum iki aksamdir artik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa gel sarılalımBende yemek yemeyi ozledim diye agliyorum iki aksamdir artik![]()
Nevagene yaptırdık doktorumuz primis ve nevageni önermiştiMerhaba ben de primis düşünüyorum memnun kaldınız mı
İnşallah gösterir ben çatlayacam artık bizde ayın 22 sine gidiyoruz sanırımay çok sevindimhaftaya cuma belki civcivim cinsiyetini göstermek ister
![]()
Insallahh cok tesekkur ederimmKızlar valla bulantılarım azaldı demiştim ama 15.hafta zor geçti, 16 olduk bugün iki gündür sabah bulantım bile olmadı. Umarım hepinizin çabucak biter.
Cinsiyeti öğrendim erkekmis çok şaşırdım kız bekliyordum hayırlısıyla gelsin bebislerimizAy benimde son 16 gün doğuma şafak sayar gibi cinsiyet günü sayıyorumbide göstermezse o zaman görün beni
![]()
Kırmızı olması biraz tedirgin edici bence. Eğer evde ftiliniz varsa yatarken ve sabah kullanin bir zarari yok. Ayaklarinizin altina yukselti koyun ve yatın hep yarina kadarArkadaşlar merhaba 12-6’yım. Bugün eve gelince yine kanamam oldu. Kırmızı ve küçük küçük parçalı. Endişelendim biraz. Geçmiyor da. Hala kanaması olan var mı? Ne yapmalıyım? Yarın devletten randevu aldım ama akşam dörde. Riskli dönemi de geçirdim artık, niye böyle oldu bilmiyorum.
Hayirli olsunnCinsiyeti öğrendim erkekmis çok şaşırdım kız bekliyordum hayırlısıyla gelsin bebislerimiz![]()
Sen kac oldun canim ? Daha o sikintilar tekrarlamadi dimi ?yaa gel sarılalım![]()
İzmirANLAŞTIK GİBİ GÖRÜNÜYOR İLLERİNİZİ YAZIN KIZLAR BEN FAVORİYE EKLİYORUM BUGÜN YARIN DÜZENLERİM TABLOYU![]()
11+2 mişizSen kac oldun canim ? Daha o sikintilar tekrarlamadi dimi ?
Bu arada isim de bir güncellememiz olduu sadece Aslan değil Aras Aslan olucak onu da güncellerseniz çok sevinirim
Var evde fitil. Kullanacağım birazdan. İnşallah geçer sabaha kadar. Teşekkür ederim.Kırmızı olması biraz tedirgin edici bence. Eğer evde ftiliniz varsa yatarken ve sabah kullanin bir zarari yok. Ayaklarinizin altina yukselti koyun ve yatın hep yarina kadar
13+0 ım geçen hafta 12+0 da sol tarafımda ağrı oldu daha önce ilk haftalar hariç farklı bir ağrı hissettiğim için dr gittim kas kasılması olduğunu gördü. Kasın şiştiği alanıda ultrasonda gösterdi. Diğer herşey normaldi, Magnezyum eksikliğinden olabilir dedi. Magnezyuma başlattı. Cumartesi kontrol ve cinsiyet var. Geçen hafta görüyor gibiyim ama kordonu bacaklarının arasında haftaya kontrolde söyliyim dedi.Kızlar tüm semptomlarınız geçti mi? Ara ara kasık ağrınız oluyor mu? Benim rahim kısmımda oluyor sızı, ağrı neden acaba? Böyle bi şey deneyimleyen oldu mu 14 haftalık olduk ikili test de temiz geldi
Ben de magnezyum deneyeyim bari içmiyordum canım13+0 ım geçen hafta 12+0 da sol tarafımda ağrı oldu daha önce ilk haftalar hariç farklı bir ağrı hissettiğim için dr gittim kas kasılması olduğunu gördü. Kasın şiştiği alanıda ultrasonda gösterdi. Diğer herşey normaldi, Magnezyum eksikliğinden olabilir dedi. Magnezyuma başlattı. Cumartesi kontrol ve cinsiyet var. Geçen hafta görüyor gibiyim ama kordonu bacaklarının arasında haftaya kontrolde söyliyim dedi.