• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    34
Kızlar tüm semptomlarınız geçti mi? Ara ara kasık ağrınız oluyor mu? Benim rahim kısmımda oluyor sızı, ağrı neden acaba? Böyle bi şey deneyimleyen oldu mu 14 haftalık olduk ikili test de temiz geldi
Benim son 2-3 gündür yine kasık ağrılarım başladı bayadır yoktu kasık ağrısına beyaz akıntı da eşlik ediyor bu sefer doktoruma sormadım normaldir diye sanırım bebişler büyüdükçe kasıklarımızdaki kaslar geriliyor ondandır diye düşünüyorum

Benim son 2-3 gündür yine kasık ağrılarım başladı bayadır yoktu kasık ağrısına beyaz akıntı da eşlik ediyor bu sefer doktoruma sormadım normaldir diye sanırım bebişler büyüdükçe kasıklarımızdaki kaslar geriliyor ondandır diye düşünüyorum
İnşallah ondandır canım insan ister istemez düşünüyor :anneadayı:

Hayirli olsunn🥰 kız mi hissediyordunuz yoksa belirtilerinizden miydi o beklentii🤭🤭
Telefonumda notlarda bile sadece beğendiğim kız isimleri yazmışım öyle bir inanmislik yani bende ki ama nasip erkekten yanaymis hayırlı evlat olur inşallah belirtim yoktu aslında yani ilk gebeligim kiyasta yapamıyorum doğrusu canım özellikle şunu çekti diyemiyorum

Back
X