Ben ikiz olmasından korkuyorum, benim de eşimin de genlerinde ikiz çok var, boyum 1.50 o yüzden taşıyabileceğimi düşünmüyorum. Hatta ilk transfer dışında kalan 2 embriyoyu da ayrı tüplerde dondurttum sırf o yüzdenCift koydurmayi düşünüyorum ikiz cok istiyorumsenin nasil olacak ?
Amiiinnn Allah sesini duysun canımAmin canim inşallahyaa kolay olur mu hic aslinda tedavide bisey yok zaten psikolojik olarak cok yoruluyor insan ilk tedavimde gayet guzel kendim vurmustum ignelerimi mesela artik vuramiyorum esim vurdu hep elim gitmiyor asla korku mu deyim bikmislik ki deyim bilmiyorum ama elim gitmiyor kendim vurdugum zaman mosmor ediyorum gobegimi sok cikar yaparak gercekten psikolojik olarak çok ağır şeyler yasadiklarimiz ama sonucuna degecek bizde bu günleri unutucaz insallah dualarim seninle Rabbim tez vakitte mucezene kavuştursun
Kız benim eşimde tutturmuş ikiz olsunBen ikiz olmasından korkuyorum, benim de eşimin de genlerinde ikiz çok var, boyum 1.50 o yüzden taşıyabileceğimi düşünmüyorum. Hatta ilk transfer dışında kalan 2 embriyoyu da ayrı tüplerde dondurttum sırf o yüzden
Valla benim ikizim varmış annem taşıyamamış 7 aylık doğmuşuz ikizim 9 saat yaşamış vefat etmiş, ikiz gebeliklerin çoğu erken doğumla sonuçlanıyor belki aylarca küvezde kalacaklar vs onun stresiyle uğraşamam. Bir de ailelerimiz başka şehirde, yaşadığımız şehirde yardımcı olabilecek kimse yok. Cesaret edemem yaniKız benim eşimde tutturmuş ikiz olsunboylarımızda aynı nerdeyse
çok üzüldüm ya takdiri ilahi ama nasip kısmetValla benim ikizim varmış annem taşıyamamış 7 aylık doğmuşuz ikizim 9 saat yaşamış vefat etmiş, ikiz gebeliklerin çoğu erken doğumla sonuçlanıyor belki aylarca küvezde kalacaklar vs onun stresiyle uğraşamam. Bir de ailelerimiz başka şehirde, yaşadığımız şehirde yardımcı olabilecek kimse yok. Cesaret edemem yani
Nasip canim olacaksada Rabbim sağlıklı sihhatli versin hepimize insallahBen ikiz olmasından korkuyorum, benim de eşimin de genlerinde ikiz çok var, boyum 1.50 o yüzden taşıyabileceğimi düşünmüyorum. Hatta ilk transfer dışında kalan 2 embriyoyu da ayrı tüplerde dondurttum sırf o yüzden
Evet canım ilk seninNasip canim olacaksada Rabbim sağlıklı sihhatli versin hepimize insallahilk tedavin mi senin
Son olsun inşallah canım benim 4.tedavim ama ozelde ilk olacak daha önceki denemelerim hep devlette olmuştu bu sefer her seyi istedim doktordan bakalim neler olacakEvet canım ilk senin
Embriyo glue için bilimsel olarak kanıtlanmış net bir faydası yok diye duymuştum, piezzo nedir bilmiyorumSon olsun inşallah canım benim 4.tedavim ama ozelde ilk olacak daha önceki denemelerim hep devlette olmuştu bu sefer her seyi istedim doktordan bakalim neler olacakşuan histereskopi ile rahime cizik atilacak transferde ise intralipid takilacak ve embriyo glue yaptiricam ayrica opudan sonra dollenmede doktor piezzo uygulatti embriyolarim hep 3AA kalitede oluyordu benim bu sefer 5AA kalitede oldular faydasi oldu bence
Çok geçmiş olsunMerhaba kizlar bende geçen Ağustos ta transfer oldum olumlu oldu ilk denemedi ama servikal yetmezlik varmış bende çok acı tecrübe ettim 24 haftalık ocakta kaybetim ve sezeryan oldum doktorumla görüştüm oda 6 ay sonra tekrar transfer planlayabiliriz dedi haziran gibi bende başlamayı düşünüyorum
Gebelikte 22 haftada anlaşıldı acilmam fazlaydı acil serklaj dikişi yapıldı ama 2 3 hafta dayandı bu sefer ki gebelikte 12 haftada önlem amaçlı serklaj yapilicak inşallah sonuna kadar surdururuz insAllahÇok geçmiş olsunservikal yetmezlik için bir tedavi operasyon vs gördünüz mü?
İnşallah iyi düşünün iyi olsunGebelikte 22 haftada anlaşıldı acilmam fazlaydı acil serklaj dikişi yapıldı ama 2 3 hafta dayandı bu sefer ki gebelikte 12 haftada önlem amaçlı serklaj yapilicak inşallah sonuna kadar surdururuz insAllah
Piezzo yu bende ilk defa duydum yumurta ve sperm birlesme sırasında hafif elektrik veriliyormus ki dollenme daha basarili olsun embriyo kaliteli olsun diye canim glueyi doktor soylemedide ben isticem yaa bunca denemeden sonra % 0.1 lik bile bir basari gozukuyorsa yapilmasini istiyorum belli olamz faydasi olur belkiEmbriyo glue için bilimsel olarak kanıtlanmış net bir faydası yok diye duymuştum, piezzo nedir bilmiyorumher ne yapılıyorsa sonucunda güzel haberi alalım yeter ki
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin bu sefer daha kolay ve saglicakla yavruna kavuşursun inşallahMerhaba kizlar bende geçen Ağustos ta transfer oldum olumlu oldu ilk denemedi ama servikal yetmezlik varmış bende çok acı tecrübe ettim 24 haftalık ocakta kaybetim ve sezeryan oldum doktorumla görüştüm oda 6 ay sonra tekrar transfer planlayabiliriz dedi haziran gibi bende başlamayı düşünüyorum
Öyle tabi ki denemekten zarar gelmezPiezzo yu bende ilk defa duydum yumurta ve sperm birlesme sırasında hafif elektrik veriliyormus ki dollenme daha basarili olsun embriyo kaliteli olsun diye canim glueyi doktor soylemedide ben isticem yaa bunca denemeden sonra % 0.1 lik bile bir basari gozukuyorsa yapilmasini istiyorum belli olamz faydasi olur belki
Teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin bu sefer daha kolay ve saglicakla yavruna kavuşursun inşallah
Merhabalar bende haziran da transfer olacağım ilk deneme çok heyecanlıyımBaşka kimse yok mu Haziran ayında transfer bekleyen?
Hayırlı olsunMerhabalar bende haziran da transfer olacağım ilk deneme çok heyecanlıyım
İnşaAllah hepimiz 2026 hamileleri oluruz
Tam belli değil adet olmayı bekliyorum doktorum adetin 15 ve 20 si arası dediHayırlı olsunayın kaçında belli mi nerede yaptırıyorsunuz