2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Tam belli değil adet olmayı bekliyorum doktorum adetin 15 ve 20 si arası dedi
Bursa Şehir hastanesinde
Sizin gün belli mi
Evet 11 haziranda benim de ilk denemem

Kızlar selam bende tüp bebek sürecine hazırlanıyorum inşallah hepimiz için kolaylıkla geçen bir süreç olur ve bebişlerimize kavuşuruz tüp bebek ilaçlarına falan ne kadar gidiyor ortalama bilgisi olan var mı

Hayırlı olsun gonal f pahalı özel hastanede heyet raporu cıkarttırıp alabilirsin. Bana 5 kutu 300 lük yazmıştı 20 bin küsüre geliyordu 2.800 e aldım raporla. Diğerleri o kadar pahalı değil ama onları da yazdırırsın

Ben transferi bilmediğim bir tarihe kadar iptal ettiricem kızlar. Psikolojik olarak hazır hissetmiyorum. Size bol şans.

Merhaba rapor nasıl çıkıyor

Ben Haziran ayında olacağım. 15 Mayıs yumurtam toplandı. Ohss riskine karşı reglini bekleyelim dedi doktorum. Dostinex ve antibiyotik kullanıyorum. İğne ile yumurta büyütme kısmında bu kadar zorlanmadım Umarım yakın zamanda regl olurum çünkü başka türlü fiziksel ve duygusal olarak rahatlamayacak gibiyim

3-4 gün içinde regl olursun canım, ama regl olunca da rahatlamıyorsun genel olarak zor bir süreç

Sonu iyi olsun da hepimiz için. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

Merhaba kızlar.. güzel anne adayları

bende regl olmayı bekliyorum dondurulmuş transfer olcam.. hazirana denk gelecek yıllar sonra tekrar bu konulardayım

Merhaba kızlar.. güzel anne adayları

bende regl olmayı bekliyorum dondurulmuş transfer olcam.. hazirana denk gelecek yıllar sonra tekrar bu konulardayım
Hayırlı olsunnn daha önce de tüp bebek mi yaptırmıştınız, nerede yaptırıyorsunuz

Hayırlı olsunnn daha önce de tüp bebek mi yaptırmıştınız, nerede yaptırıyorsunuz
hepimiz için hayırlısı olsun canm
evet 2020 yılında tedavi olup 2021 yılında kızımı kucağıma almıştım (Rabbim isteyen bekleyen bu yolda mücadele eden herkese nasip etsin)
5 yıl oldu deprem yaşadık süreç uzadı artık bu yıl transfer olmasaydım sağlık bakanlığına sevk edilecekmiş dondurulmuşlar o yüzde ya Allah diyip başladık bakalım
şuan vitamin sürecindeyim

Allah kızınızı bağışlasın, inşallah yeniden güzel haberler alırsınız

Allah kızınızı bağışlasın, inşallah yeniden güzel haberler alırsınız
inşallah hepimiz için binlerce kere amin inşallah
burdaki arkadaşlar baştan mı başlamış sürece

en stresli ama bi o kadar güzel zamanlar
keyfini yaşayarak geçirin gerçekten... ben şöyle düşünüyorum düşünsenize bedenimize gelişlerini bile izliyoruz
herkes biliyordur ama ben tecrübelerimi paylaşayım
kızlar transferden öncede sonrada avokado mutlaka tüketin günde 1 tane
transfer sürecinde kabız olmamaya dikkat edin..
öncesinde ve sonrasında ben kavrulmamış kabak çekirdeği, kavrulmamış badem ve
kuru kayısı yemiştim sabah 1 bardak suyla 2 tane aç karna

`