2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Hoşgeldin kaderdaşım
Her şey çok güzel olacak inşallah bu sefer
Belli mi transfer tarihin

ay hoşgeldin tekrar cnm
güzel olacak inşallah bu sefer

Vazgecmemene cok sevindim insallah bu sefer cok guzel sonuclanir dualarimiz seninle

ufak biyer tuttuk aile icinde organizasyonlada anlasmistim kutudan balon cikmali esimde sprey sıkacak ayni anda oyle birsey planladik bakalim guzel olur insallah keske hepiniz gelebilseydiniz
Ayyy evet yaa tahminde bulunurduk biz bebeğin teyzeleri kız/erkek hissediyoruz derdik

Ayyy yeniden deneyenler çoğaldı, hepinizden güzel haberler alırız inşallah kızlar Grubu tekrardan heyecanlı bekleyişler sardı, buranın uğuruna çok inanıyorum size de iyi gelsin

@likopen gözün aydın canım, sağlıkla kucağınıza aldığınız günler de gelsin, cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum

@Mehrii34 canım senin cinsiyetten haber var mı? Paylaştın da ben mi kaçırdım yoksa

Seninde tedavin hayırlı olsun canim inşallah bu sefer pozitifi görürsün dualarimiz seninle ne zaman transfer belli mi

ufak biyer tuttuk aile icinde organizasyonlada anlasmistim kutudan balon cikmali esimde sprey sıkacak ayni anda oyle birsey planladik bakalim guzel olur insallah keske hepiniz gelebilseydiniz
Keşke ama kalbimiz seninle

`