Hoşgeldin kaderdaşımya ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş çok sevindim sizler için, benim haziran da negatif sonuçlanıp ayrılmıştım aranızdan, şimdi yeniden transfer olacağım, inşallah bu sefer olur, dualarınız beklerim
embriyom oluştu, genetikten sonuç bekliyoruz gün oldu genetiğe gideli, siz ne durumdasınız,Hoşgeldin kaderdaşım
Her şey çok güzel olacak inşallah bu sefer
Belli mi transfer tarihin
ay hoşgeldin tekrar cnmya ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş çok sevindim sizler için, benim haziran da negatif sonuçlanıp ayrılmıştım aranızdan, şimdi yeniden transfer olacağım, inşallah bu sefer olur, dualarınız beklerim
Vazgecmemene cok sevindim insallah bu sefer cok guzel sonuclanir dualarimiz seninleya ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş çok sevindim sizler için, benim haziran da negatif sonuçlanıp ayrılmıştım aranızdan, şimdi yeniden transfer olacağım, inşallah bu sefer olur, dualarınız beklerim
Canlarım benimde nipt sonucum cikti cok sukur hersey yolunda hicbir sorun yok
Ben de estrofem başladım 8 ekim transfer inşallahembriyom oluştu, genetikten sonuç bekliyoruz gün oldu genetiğe gideli, siz ne durumdasınız,
Harika haberr sağlıkla gelsin bebişCanlarım benimde nipt sonucum cikti cok sukur hersey yolunda hicbir sorun yok
likoşummmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim bebeğimmmmmmmmmCanlarım benimde nipt sonucum cikti cok sukur hersey yolunda hicbir sorun yok
Hayırlısı olsun insallah canımcım en guzel sekilde sonuclansinBen de estrofem başladım 8 ekim transfer inşallah
Hayırlısı olsun
Ayy çok sevindim çok şükür canım benimm
Harika haberr sağlıkla gelsin bebiş
Birtanelerim cok cok tesekkur ederim hep iyi haberler alalim insallahlikoşummmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim bebeğimmmmmmmmm
sağlıkla
nipte öğrenmedin miBirtanelerim cok cok tesekkur ederim hep iyi haberler alalim insallahcinsiyet partisi yapacağız o nedenle partiden sonra size cinsiyet haberini verebilecegim
Yaptırdığım yere raporda atmayin bana dedim yazmiyor doktorumuda tembihledim zarfa yazip vericeknipte öğrenmedin mi
ay nasıl yapcan pekiYaptırdığım yere raporda atmayin bana dedim yazmiyor doktorumuda tembihledim zarfa yazip vericek
ufak biyer tuttuk aile icinde organizasyonlada anlasmistim kutudan balon cikmali esimde sprey sıkacak ayni anda oyle birsey planladik bakalim guzel olur insallahay nasıl yapcan peki
Ayyy evet yaa tahminde bulunurduk biz bebeğin teyzeleri kız/erkek hissediyoruz derdikufak biyer tuttuk aile icinde organizasyonlada anlasmistim kutudan balon cikmali esimde sprey sıkacak ayni anda oyle birsey planladik bakalim guzel olur insallahkeske hepiniz gelebilseydiniz
Seninde tedavin hayırlı olsun canim inşallah bu sefer pozitifi görürsün dualarimiz seninleya ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş çok sevindim sizler için, benim haziran da negatif sonuçlanıp ayrılmıştım aranızdan, şimdi yeniden transfer olacağım, inşallah bu sefer olur, dualarınız beklerim
Keşke ama kalbimiz seninleufak biyer tuttuk aile icinde organizasyonlada anlasmistim kutudan balon cikmali esimde sprey sıkacak ayni anda oyle birsey planladik bakalim guzel olur insallahkeske hepiniz gelebilseydiniz
Maşallah canim çok şükürCanlarım benimde nipt sonucum cikti cok sukur hersey yolunda hicbir sorun yok