2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Aaayy çok sevindimmm 😍😍 biliyordum senin yeniden başlayacağınııı 🌸 inşallah bu sefer kolaylıkla çok güzel ilerlesin her şey ve inşallah bebişini sağlıkla kucağına alacağın bir süreç geçirsin 🙏🙏🍀🍀
Başlamayıp napıcaz be güzelim istiyoruz o çocuğu eninde sonunda yapılacak😂😋 uzatmiyim arayı dedim, inşallah hepimizin süreci sorunsuz güzellikle sağlıkla tamamlansın🥹🥰😍💜

Ayy ne kadar güzel 😍😍🎉🎉 çıkar çıkmaz yaz bize inşallah 🧡🧡
Yazarim canim inşallah öğrenirsem esim pazartesi gidelim daha net goruruz belki diyoda yok anam sabredemiyorum bide vitaminlere hic baslamadjm ben daha kusuyorum diye vermemisti doktor seytan kulagina iki gundur midem bi rahat bi rahat insallah böyle devam eder😂

:anne:artık cicişleri öğrenme vakti:anne::anne:
Ayy hadi inşallah canim 😂 hareketleri hissediyonuz mu yaa senin ikinci gebeligin yaa belki daha erken hissedersin benim arada karnimin ici kasiniyo gibi oluyo diyorum hafiften hissediyorum mu acaba diyorum hareket hissedilince nasil oluyor bilemiyorum tabi😂

Kızlarr herkese selaaammmm :KK54:

Uzun bir aradan sonra kendimi toparladım ve tekrar buradayım 🙈

Yeni topik açmaya gönlüm razı olmadı 😂

Kürtaj sonrası bugün 2.reglimi oldum ve Perşembe günü doktora gidip tekrar sürece başlıyorum 🥹

Tahmini 3 Ekim gibi transferim olur diye düşünüyorum inşallah bir sorun çıkmazsa🙏🏻

Son kurşunumu da atayım dedim 🙈

Sizleri de sessiz sessiz takip ettim bu arada, hepinizi çok özledim 🥰
Selam canim yeni sürecin hayirli olsun Rabbim kolaylıkla nasip etsin bastan mi baslicaksin yoksa donmus embriyonu mu transfer olacaksın 🥰

Anladım canim calisirsin inşallah canim sonra bebis buyutmeye gecersin insallah 😂❤️

Kazasız belasız inşallah bitanem ya 😂🩷

Yazarim canim inşallah öğrenirsem esim pazartesi gidelim daha net goruruz belki diyoda yok anam sabredemiyorum bide vitaminlere hic baslamadjm ben daha kusuyorum diye vermemisti doktor seytan kulagina iki gundur midem bi rahat bi rahat insallah böyle devam eder😂

Ben de bekleyemezdim çok haklısın 🤣
Aman maşallah canım benim🩵 geçti gitti diyelim Allah'ın izniyle 😍
Benim bazen yoğunluk hissi oluyor karnımın içinde, acaba oralarda mı diyorum o his bile gözlerimi dolduruyor 🥹
İnşallah hareketlerini hissedebildiğimiz zamanlar gelsin sağlıkla ya😇💜

Sağol canım benim amin🥰
Donmuş son kalan embriyomu transfer olucam

Benimki de diğer ikisiyle kıyaslandığında ümit vadeden son yumurtaydı diyebilirim bitanem bu arada 🫠
Rabbim hepimizin kalan sürecini kolaylıkla, mutlulukla tamamına erdirsin inşallah tekrar 🤍😍😍

Kazasız belasız inşallah bitanem ya 😂🩷

Ben de bekleyemezdim çok haklısın 🤣
Aman maşallah canım benim🩵 geçti gitti diyelim Allah'ın izniyle 😍
Benim bazen yoğunluk hissi oluyor karnımın içinde, acaba oralarda mı diyorum o his bile gözlerimi dolduruyor 🥹
İnşallah hareketlerini hissedebildiğimiz zamanlar gelsin sağlıkla ya😇💜
İnsallah canim insallah oda gelir beklicez sabırla az kaldı 🥰

Ayy hadi inşallah canim 😂 hareketleri hissediyonuz mu yaa senin ikinci gebeligin yaa belki daha erken hissedersin benim arada karnimin ici kasiniyo gibi oluyo diyorum hafiften hissediyorum mu acaba diyorum hareket hissedilince nasil oluyor bilemiyorum tabi😂
Hayır bebeğim hissetmiorum daha erken ya ikincide olsa :) bide hareket kısmına cok takılıp onuda kendime stres etmek istemiorm 🙈

Kızlarr herkese selaaammmm :KK54:

Uzun bir aradan sonra kendimi toparladım ve tekrar buradayım 🙈

Yeni topik açmaya gönlüm razı olmadı 😂

Kürtaj sonrası bugün 2.reglimi oldum ve Perşembe günü doktora gidip tekrar sürece başlıyorum 🥹

Tahmini 3 Ekim gibi transferim olur diye düşünüyorum inşallah bir sorun çıkmazsa🙏🏻

Son kurşunumu da atayım dedim 🙈

Sizleri de sessiz sessiz takip ettim bu arada, hepinizi çok özledim 🥰
seni severimmmmmmmmmmmm :KK60:
seni çok severimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK200::KK200::KK200:
çatladım burda herkes dönsün eskisi gibi olalım diye :KK49::KK49::KK49:

en güzel en tatlı en neşeli en harika haber :halay::halay::halay::halay::halay::halay:

ohhhh mis missssssss :KK200:

topiğimize yeni beybiler geliyor :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

çok özledik seni... hoş döndün bebeğim.. güzel kalpli arkadaşım

Back
X