- 25 Ekim 2023
- 583
- 463
- 23
- Konu Sahibi washingtonxy
Kız yalnis yazmisim 5+4 deyimKız ben daha 5.haftanin içindeyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız yalnis yazmisim 5+4 deyimKız ben daha 5.haftanin içindeyim![]()
4+5 benimKız yalnis yazmisim 5+4 deyim![]()
Benide tüp bebek doktorum 6+2 de çağırdı bence hem kalp atışı hem keseyi aynı anda görmek için öyle çağırıyorlar iyi de oluyor aslındaPardon yanlış yazmışımşuan 5+4 deyim doktorun çağırdığı tarihte 6.2 olucam
Hepsi aradan cikmis oluyor diğer türlü daha stresli keseyi bekliyorsun okey var sonra kalp atışı olcak mi diye endişe ediyorsunBenide tüp bebek doktorum 6+2 de çağırdı bence hem kalp atışı hem keseyi aynı anda görmek için öyle çağırıyorlar iyi de oluyor aslında![]()
Aman YarabbiÖyle tabiki canım benim ama beklemekte çok zor daha ben keseyi bile görmedim 6+4 deyim diğer kişiler kalp atışını bile duydular![]()
Olsun benim için yine geçPardon yanlış yazmışımşuan 5+4 deyim doktorun çağırdığı tarihte 6.2 olucam
Evet ama ben beklemedim kese için 1 hafta önce başka doktora gittimHepsi aradan cikmis oluyor diğer türlü daha stresli keseyi bekliyorsun okey var sonra kalp atışı olcak mi diye endişe ediyorsun
Aslında bende çok strese girdim ama az kaldı bekledim beklemeye saliya az kaldıOlsun benim için yine geç![]()
Benim kendi doktorum erkenden çağırıyor sagolsunEvet ama ben beklemedim kese için 1 hafta önce başka doktora gittim1 hafta sonrada kendi tüp bebek doktorumda hem kese hem kalp atışı duydum
Dinletmese bile belki görülür görülmezse de sıkıntı olmaz genelde 6.haftada görünüyor hatta bazılarının daha geç oluyor inşallah duyarsınızHaftaya cuma da 5+5 olucak heralde kalp atışı erken değil mi ya duyulur dedi doktor ama![]()
Ben senin doktora gideceğimHaftaya cuma da 5+5 olucak heralde kalp atışı erken değil mi ya duyulur dedi doktor ama![]()
Bende gittim salı günü şükürBenim kendi doktorum erkenden çağırıyor sagolsun![]()
Oh bir sabırsız ben değilmişim şükürEvet ama ben beklemedim kese için 1 hafta önce başka doktora gittim1 hafta sonrada kendi tüp bebek doktorumda hem kese hem kalp atışı duydum
18.gün oluyor canımKaçıncı gün oluyor senin o güne
Evet 2,5 Lt şu iç kefir süt çay nar suyu derken, tabure koyacağım tuvaletin önüne. Git gel uzan yerleş derken hop 15 dk sonra bi dahaKizlar tuvalete şiş için ben çok sık gidiyorum sizde oylemisiniz 15 dk oldu gene geldi![]()
Ayni bu sekilde düşünüyorum bende iyi bari yalnız degilmişimAman YarabbiSabrına dinginliğine hayran kaldım. Bana salı günü ara randevu oluşturalım dedi. Eğer geç verirse ooo hooo ben hemen özelde bir de bulur giderim. Fotosunu alırım bebişlerimin, yoksa uyuyamam
![]()
Evet daha önce bir kötü sonuçlanan gebeliğim var keseyi görmek istedim 1 hafta sonrasına da kendi doktoruma gittimOh bir sabırsız ben değilmişim şükürBence diğerleri çok sabırlı zaten.
Kesinlikle böyle yapmayi düşünüyorumEvet ama ben beklemedim kese için 1 hafta önce başka doktora gittim1 hafta sonrada kendi tüp bebek doktorumda hem kese hem kalp atışı duydum