• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Benide tüp bebek doktorum 6+2 de çağırdı bence hem kalp atışı hem keseyi aynı anda görmek için öyle çağırıyorlar iyi de oluyor aslında 😃
Hepsi aradan cikmis oluyor diğer türlü daha stresli keseyi bekliyorsun okey var sonra kalp atışı olcak mi diye endişe ediyorsun

Öyle tabiki canım benim ama beklemekte çok zor daha ben keseyi bile görmedim 6+4 deyim diğer kişiler kalp atışını bile duydular😂
Aman Yarabbi 😲 Sabrına dinginliğine hayran kaldım. Bana salı günü ara randevu oluşturalım dedi. Eğer geç verirse ooo hooo ben hemen özelde bir de bulur giderim. Fotosunu alırım bebişlerimin, yoksa uyuyamam 🤣🙈

Hepsi aradan cikmis oluyor diğer türlü daha stresli keseyi bekliyorsun okey var sonra kalp atışı olcak mi diye endişe ediyorsun
Evet ama ben beklemedim kese için 1 hafta önce başka doktora gittim 😃 1 hafta sonrada kendi tüp bebek doktorumda hem kese hem kalp atışı duydum

Kizlar tuvalete şiş için ben çok sık gidiyorum sizde oylemisiniz 15 dk oldu gene geldi😂

Back
X