- Konu Sahibi washingtonxy
Bende böyleyim ya akşam bir de mandalina yiyorum sonra gece başlıyor mesaaiEvet 2,5 Lt şu iç kefir süt çay nar suyu derken, tabure koyacağım tuvaletin önüne. Git gel uzan yerleş derken hop 15 dk sonra bi daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende böyleyim ya akşam bir de mandalina yiyorum sonra gece başlıyor mesaaiEvet 2,5 Lt şu iç kefir süt çay nar suyu derken, tabure koyacağım tuvaletin önüne. Git gel uzan yerleş derken hop 15 dk sonra bi daha
Benimde Nisan'da başlayan gebeliğim 21 mayıs'ta sonlandı. O yüzden çok korkuyorum. Allahım ne olur sağlıkla devam etsin diyeEvet daha önce bir kötü sonuçlanan gebeliğim var keseyi görmek istedim 1 hafta sonrasına da kendi doktoruma gittimama kalp atışından sonra rahatlanıyor
5+3 baska hastaneye keseye gittim 6+2 de kendi doktoruma gittimKesinlikle böyle yapmayi düşünüyorumkeseyi ne zaman gormustunuzz
Amin inşallah hepimizin. Maalesef insan korkuyor Allah'ım bu sefer sağlıkla nasip etsin hepimizeBenimde Nisan'da başlayan gebeliğim 21 mayıs'ta sonlandı. O yüzden çok korkuyorum. Allahım ne olur sağlıkla devam etsin diye![]()
O zaman bana da geç randevu verirlerse bende böyle yapayım5+3 baska hastaneye keseye gittim 6+2 de kendi doktoruma gittim![]()
10 güne kadar görünür bence9.gün 242ydi bugün 11.gün 561 geldi sonucum tekrar kan istedi hemşirem pazar veya pazartesi için . Gerek var mı sizce ya gerçi verecegim mecbur dasizce kese ne zaman gözükür ? Bugün transferin 11.günu. paylaştığınız siteye göre 4+2 yazıyor. İlk defa bu aşamalara geldim de bilgisizim heyecanliyim sabırsızımm
![]()
MantıklıO zaman bana da geç randevu verirlerse bende böyle yapayım![]()
İnşallah yaDinletmese bile belki görülür görülmezse de sıkıntı olmaz genelde 6.haftada görünüyor hatta bazılarının daha geç oluyor inşallah duyarsınız![]()
Görünür bence ama doktor ne dedi ne zamana çağırdı18.gün oluyor canım
Nahit ataBen senin doktora gideceğim. İsmi nedir?
Canım kalp atışı duyuldu mu17 Ekim cuma günü kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Washingtonxy sizin kalp atışı randevunuz hangi gun
Hala kan pesinde sinir geldi bir de kan verirken zorlaniyorum yani uGörünür bence ama doktor ne dedi ne zamana çağırdı
Sıkma canını vardır Bi bildiği ama hersey yolunda bence için rahat olsunHala kan pesinde sinir geldi bir de kan verirken zorlaniyorum yani upazar gunu tekrar kan ona göre randevu verecekmiş
![]()
Benim özellikle bugün arttı yaKizlar tuvalete şiş için ben çok sık gidiyorum sizde oylemisiniz 15 dk oldu gene geldi![]()
Benim cuma gunuCanım kalp atışı duyuldu mu
cuma gunu gidecegim17 Ekim cuma günü kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Washingtonxy sizin kalp atışı randevunuz hangi gun
Aynı benim doktor pazartesi 4 gün sonra verip salı günü randevu için arayacağım.Hala kan pesinde sinir geldi bir de kan verirken zorlaniyorum yani upazar gunu tekrar kan ona göre randevu verecekmiş
![]()
İnan hiç fikrim yok sakın stres yapmaKızlar
25 Ağustos son adet
15 Eylül 3. Gün embriyo transferi
9. Gün beta 121
11. Gün 355
13. Gün 1185 (pazar günüydü)
Aynı hafta cuma günü alttan ultrason ile kese göründü (3 Ekim)
Bugün ise 17 Ekim hastaneye gittim karından baktı önce kalp atışı durmuş dedi somra dedi senin rahmin retro yani ters olduğu için karından ultrason zor bebek geride biraz. Alttan bakalım dedi baktı bu sefer de kalp atışı var ama bradikardik bir atış var dedi. Beadikardi ise kalp atışının beklenenden az olması. Bebeğin boyu 4 ml çok korktum kızlar sabahtan beri ağlıyorum sizce düzelir mi daha sonra kalp atışı böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba tecrübesi olan var mı çok korkuyorum 2. Opu 3. Transferim ve ilk pozitifimdi