• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Evet daha önce bir kötü sonuçlanan gebeliğim var keseyi görmek istedim 1 hafta sonrasına da kendi doktoruma gittim 😊 ama kalp atışından sonra rahatlanıyor
Benimde Nisan'da başlayan gebeliğim 21 mayıs'ta sonlandı. O yüzden çok korkuyorum. Allahım ne olur sağlıkla devam etsin diye 🤲

9.gün 242ydi bugün 11.gün 561 geldi sonucum tekrar kan istedi hemşirem pazar veya pazartesi için . Gerek var mı sizce ya gerçi verecegim mecbur da 😅 sizce kese ne zaman gözükür ? Bugün transferin 11.günu. paylaştığınız siteye göre 4+2 yazıyor. İlk defa bu aşamalara geldim de bilgisizim heyecanliyim sabırsızımm🫠🥲

9.gün 242ydi bugün 11.gün 561 geldi sonucum tekrar kan istedi hemşirem pazar veya pazartesi için . Gerek var mı sizce ya gerçi verecegim mecbur da 😅 sizce kese ne zaman gözükür ? Bugün transferin 11.günu. paylaştığınız siteye göre 4+2 yazıyor. İlk defa bu aşamalara geldim de bilgisizim heyecanliyim sabırsızımm🫠🥲
10 güne kadar görünür bence 😊

Kızlar
25 Ağustos son adet
15 Eylül 3. Gün embriyo transferi
9. Gün beta 121
11. Gün 355
13. Gün 1185 (pazar günüydü)
Aynı hafta cuma günü alttan ultrason ile kese göründü (3 Ekim)
Bugün ise 17 Ekim hastaneye gittim karından baktı önce kalp atışı durmuş dedi somra dedi senin rahmin retro yani ters olduğu için karından ultrason zor bebek geride biraz. Alttan bakalım dedi baktı bu sefer de kalp atışı var ama bradikardik bir atış var dedi. Beadikardi ise kalp atışının beklenenden az olması. Bebeğin boyu 4 ml çok korktum kızlar sabahtan beri ağlıyorum sizce düzelir mi daha sonra kalp atışı böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba tecrübesi olan var mı çok korkuyorum 2. Opu 3. Transferim ve ilk pozitifimdi

Kızlar
25 Ağustos son adet
15 Eylül 3. Gün embriyo transferi
9. Gün beta 121
11. Gün 355
13. Gün 1185 (pazar günüydü)
Aynı hafta cuma günü alttan ultrason ile kese göründü (3 Ekim)
Bugün ise 17 Ekim hastaneye gittim karından baktı önce kalp atışı durmuş dedi somra dedi senin rahmin retro yani ters olduğu için karından ultrason zor bebek geride biraz. Alttan bakalım dedi baktı bu sefer de kalp atışı var ama bradikardik bir atış var dedi. Beadikardi ise kalp atışının beklenenden az olması. Bebeğin boyu 4 ml çok korktum kızlar sabahtan beri ağlıyorum sizce düzelir mi daha sonra kalp atışı böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba tecrübesi olan var mı çok korkuyorum 2. Opu 3. Transferim ve ilk pozitifimdi
İnan hiç fikrim yok sakın stres yapma 🙏 anne rahiminde neler düzeliyor. O ds düzelir toparlar kendini 🤲

Back
X