Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Benim son adet tarihim 31 ocak. 23 şubatta 18 ile öğrenmiştim hamileliğimi. Uygulamalara göre 5+3 görünüyorum bende kese henüz cuma cumartesi göründü. Bence sizin daha geç döllenmiş şuan kese bile görünecğeini düşünmüyorum bu betayla 2-3 bini geçmesi gerekiyor haftaya görürsünüz kese diğer hafta da kalp atışı inşallah. Benimde doktor perşembe çağırdı ama kalp atışı görmeyebilir bence
Benim de 29 ocak
9 martta doktora gittim kese göründü
18 marta da randevu aldım. Kalp atışı duyulur mu acaba ?

Merhaba ,herkese kolaylıkla geçen sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum. Tüp bebek tedavisiyle hamileyim ,6martta ilk betam 463 geldi ,9 martta 2.betam 2867 ,18 martta da kese icin çağırdılar, inşallah güzel haberler almak nasip olur🙏🏻
Maşallah canım.
Çift transfer miydi, beta çok artmış. İkiz olabilir

Maşallah canım.
Çift transfer miydi, beta çok artmış. İkiz olabilir
Teşekkür ederiim 🙏🏻 evet 2 tane 4.gün embriyosu taze transfer yapıldı ,ben de ikiz mi acaba diye düşündüm, keseyi bekliyorum sabırsızlıkla, hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Progestan kullanan arkadaşlar çok özür dileyerek soruyorum idrarla beraber ilacın söküldüğü oluyormu yada içcamasıra bulaşması ben mi yanlış yapıyorum normal mi acaba

Progestan kullanan arkadaşlar çok özür dileyerek soruyorum idrarla beraber ilacın söküldüğü oluyormu yada içcamasıra bulaşması ben mi yanlış yapıyorum normal mi acaba
Canın 4 tüp bebek tedavisi gördüm çok fazla progestan kullandım
Progestani yerleştirip yarim saat uzaniyorsun, sonrasında bir süre yürümek tavsiye ediliyor. Yarim saatte alınan ilaç alınıyor zaten. Zaten vajinada hepsinin erimesi mümkün değil, camasira akıyor mutlaka ayağa kalkınca.

2 şubat son adet tarihim ama dün doktora gittik vajinal ultrason ile keseyi gördü ama geç döllenme dedi adet tarihini 8 şubata çekeceğiz dedi
Bende diyecektim geç döllenme olmuştur diye çok sevindim keseyi gördüğüne MaşaAllah sağlıkla dünyaya gelsin İnşallah🥰

Ben de bugün 5+0da yani adet gecikmesinin 5.gününde ilk kez kan verdim 2635 çıktı ya sizce 48 saat sonra baktırmam şartmı zaten değer iyi.

Back
X