- Emoji Skoru
- 257
- Puanlar
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulantı bende de yok henüz, iki gündür baş dönmesi gibi garip bi sallanmam var ama ,bir de uyku hali ,normal mi acaba bilmiyorumAynen bende de aynı durumlar çok şükür bulantım yok
Hayırlı olsunMerhaba sanırım bende hamileyim, 12 subat son adet tarihim sabah test yaptim gecikme ile bu şekilde cikti.
Teşekkür ederimHayırlı olsun![]()
Hayırlı olsunnn çok sevindim sizin adınızaMerhaba sanırım bende hamileyim, 12 subat son adet tarihim sabah test yaptim gecikme ile bu şekilde cikti.
Teşekkür ederimHayırlı olsunnn çok sevindim sizin adınıza![]()
Vajinalden de baktı mı? Belki geç döllenmedir çok erken gitmişsiniz benceMerhaba bende 1 martta 37 ile öğrendim. Tahmini doğum 8 Kasım gösteriyor 5+3 suan dün kese göremedi doktor umarım küçük diyedir içimde endişe var
Hayır karnımdan baktı 1200 civarı beta tahmini dedi 1 hafta sonra gel dediVajinalden de baktı mı? Belki geç döllenmedir çok erken gitmişsiniz bence
Canım beta 2000 altinda gorunmuyormus. Daha görünür inşallah geç dollenmede olmuş olabilirMerhaba bende 1 martta 37 ile öğrendim. Tahmini doğum 8 Kasım gösteriyor 5+3 suan dün kese göremedi doktor umarım küçük diyedir içimde endişe var
İnsallah canım teşekkür ederimCanım beta 2000 altinda gorunmuyormus. Daha görünür inşallah geç dollenmede olmuş olabilir
Canım uzanarak çubuk krater yemek iyi geliyormuş. Bir de leblebiKızlar benim bu gece bulantıları çok kötü ya. Midem biraz boş kalınca çok fena bulanmaya başlıyor
En son ne zaman beta baktırdın kaç geldi? Benim 5+0 da 2600 geldi ama ben de keseyi vajinalden baktırmak istemiyorum biraz daha bekleyeceğim karından gözükmesi içinHayır karnımdan baktı 1200 civarı beta tahmini dedi 1 hafta sonra gel dedi
Deneyeceğim ama neden uzanarak şaşırdımCanım uzanarak çubuk krater yemek iyi geliyormuş. Bir de leblebi
Mide asitinin azalması için daha uygun bir pozisyon oluyormuş.Deneyeceğim ama neden uzanarak şaşırdım![]()
Geçen hafta perşembe 322 çıktı bu hafta bilmiyorum hiç. Karnından bakmadılar mı peki sana 2600 deEn son ne zaman beta baktırdın kaç geldi? Benim 5+0 da 2600 geldi ama ben de keseyi vajinalden baktırmak istemiyorum biraz daha bekleyeceğim karından gözükmesi için