- Emoji Skoru
- 35.651
- Puanlar
- 798
Canım telaş içinde beklemek daha çok strese sokuyor insaniben de önceki kaybımdan dolayı hiç doktora gitmek istemiyorum hatta keseyi görmeye gitmeyip direkt kalp atışını hesaplayıp ona mı gitsem diye düşünüyorum 20 sinden sonrasına denk gelecek kalp atışı. gerçi bu sefer de ya dış gebelikse diye endişeden duramam herhalde
yok tek canımMaşallah
İkiz mi acaba canım, çift embriyo muydu?
Canım telaş içinde beklemek daha çok strese sokuyorben de önceki kaybımdan dolayı hiç doktora gitmek istemiyorum hatta keseyi görmeye gitmeyip direkt kalp atışını hesaplayıp ona mı gitsem diye düşünüyorum 20 sinden sonrasına denk gelecek kalp atışı. gerçi bu sefer de ya dış gebelikse diye endişeden duramam herhalde
Yaaa oda değil mevzu ben tüp mideliyim 2025 temmuzda evlendiğimde 58 kiloydum şimdi 64 korkuyorum kilo alcam diye ama az yiyebiliyorum 12. Haftaya geçeyim pilates başlamak istiyorum yoksa alcam başımı gitcem gibi duruyorayy bende de aynı. göğüslerim çok büyüdü ve baya ağrı var. iştahım da açıldı kilo almaktan çok korkuyorum ya
Haklısınız. Bazen diyorum ki bulantı bari sabahları olsa da az yesemYaaa oda değil mevzu ben tüp mideliyim 2025 temmuzda evlendiğimde 58 kiloydum şimdi 64 korkuyorum kilo alcam diye ama az yiyebiliyorum 12. Haftaya geçeyim pilates başlamak istiyorum yoksa alcam başımı gitcem gibi duruyor
evet o da doğru valla bilmiyorum ne yapacagımı sabırla günlerin geçmesini bekliyorumCanım telaş içinde beklemek daha çok strese sokuyor
Bende evde pilates videoları araştırıyorum. Var mı tavsiyeniz ?Yaaa oda değil mevzu ben tüp mideliyim 2025 temmuzda evlendiğimde 58 kiloydum şimdi 64 korkuyorum kilo alcam diye ama az yiyebiliyorum 12. Haftaya geçeyim pilates başlamak istiyorum yoksa alcam başımı gitcem gibi duruyor
Ben direkt stüdyo da başlamak istiyorum yanlış hareket falan yapmayayım diyeBende evde pilates videoları araştırıyorum. Var mı tavsiyeniz ?
Yok yaa bulantı da olmasın oda kötü çevremden gördüğüm kadarıyla ama şu boğazımı tutmam lazımHaklısınız. Bazen diyorum ki bulantı bari sabahları olsa da az yesem
Yaşadığım yerde yok benim de, ile 1 saat uzaktayım. İnternetten bir program bulup yapmak istiyorumBen direkt stüdyo da başlamak istiyorum yanlış hareket falan yapmayayım diye
Hiç araştırmadım internetten ama dikkatli ol her hareket uygun olmayabilirYaşadığım yerde yok benim de, ile 1 saat uzaktayım. İnternetten bir program bulup yapmak istiyorum
Kendimize bakım yapıyoruz bebeğimizi ve kendimizi üzmüyoruz her şey Allahın izniyle güzel olsun kimler ne şartlarda doğurdu Allah nasip etsin sağlıkla alalım bebeklerimizievet o da doğru valla bilmiyorum ne yapacagımı sabırla günlerin geçmesini bekliyorum
Benimde son adetim 31 Ocak aranıza yeni katıldım bende5 haftalık oluyor benim de 31 ocak son adet tarihim kasım başı gösteriyor uygulamalar ama bece ekim sonu olur
Bende 31 Ocak adet tarihim 13 marta randevu aldım bakalim bendekızlar merhabaa ben de aranıza katıldım sat 30 ocak ve dün beta hcg 2028 çıktı. hala inanamıyorum. güzel haberler aldığımız tertemiz bir dönem geçirelim hep birliktee
Benim de 12 sinde ben acilde keseyi gördüm cuma günüBende 31 Ocak adet tarihim 13 marta randevu aldım bakalim bende
Fotoğrafta da o kadar gözükmemiş kiMerhabalar kesin olmamakla birlikte ben de sanırım kasım annesiyimbugün iki defa silik çizgi gördüm yarın kan verip netleştiricem bat yarındı biraz sabırsızım erken öğrendim sat 13 şubat bakalım yarın güzel haberler alırım inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahBenimde son adetim 31 Ocak aranıza yeni katıldım bende
Cuma gününe randevu aldım bakalim belki kalp atışı da duyabilirsem diye en son güne aldım sonra bir hafta Bayram tatili geliyor yaHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahkese gördünüz mü