Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah senin bebikto da önde.Ay benim süt danası 2300 gr 44 cm olmuşdoktor doğuma 4 ü bulur maşallah dedi, kilosundan korkmadı, normal doğuma çok müsait görünüyorum ya ben sezeyan istiyordum, kist de alınsın diye, inşallah onu öylesine söylüyordur, rahim ağzına baktı o da çok iyi dedi, nst çekildim
15 dk kalp atışını duydum oğlumun, Rsv aşısı da oldum, doktorum da mutlaka ol dedi, geçen sene çok rsv li bebek yatmış hastanede, bir dahaki randevum iki hafta sonra artık
Ben de, eşim de o kadar iri doğmamışız.Genetik olabilir mi anne babanın doğum kilosu da bazen etkiliyormuş
Benim 28. Haftada düşüktü, sonra bu hafta normal açlık şekeri bakıldı sınırdaydı. Ben de senin gibi besleniyorum, havuç olayını bilmiyordum, iyi ki öğrendim çok koyuyordumBen diyetisyen ile yapmıyorum yani o kadar yüksek çıkmadı doktor yönlendirmedi, benim şeker yükleme sonucum 1. Saat sınırda çıktı.
Meyve ve karbonhidratı kıs dedi bana. Ben pilav makarna yerine karabuğday pilavı, yeşil mercimek yemeği gibi alternatifler yapıyorum hatta dün de siyez bulguru aldım. Meyve yersem de önce kefir ve kuruyemiş sonra bir porsiyon meyve yiyorum kan şekeri ani yükselmesin diye. Bir de yapay zeka ile konuştum ben, mesela havucun pişmiş hali kan şekerini yükseltiyormuş o yüzden yemeklere koymayı bıraktım havucu salatalarda yiyorum, bunun gibi detaylarla desteklemeye çalışıyorum kendimceKahvaltıda ekmek yemiyorum ben ama yemek istersem de karabuğday ekmeği ya da çavdarlı çeşitler aldım buzlukta duruyor.
Her gün et tüketiyorum ama gram hesaplamıyorum açıkçası protein açısından
Suyun nasıl acaba sanki normal demişti doktor sana di mi?
İnşallah öyle dengelerse normal doğum alabilirler. Hakikatten hepimizde şekerYa kızlar ben anlamıyorum hepimiz mi şeker hastasıyızhep ileriden gidiyo bebito lar
Bişey olmaz ya bence son haftalarda kapatır öyle oluyo genelde ablam ve Bi arkadaşım bebekleri hep önden gidiyordu son ay almamışlar 3600 felan doğdular ama ikisi de sezeryan olacaktı zaten 38 de aldılar
Benim doktorum söylediğine göre ileri yaşlarda gebe olan annelerin bebekleri biraz iri oluyormuş şeker olmasa da biraz yatkınlık oluyormuş ben ona bağlıyorum ben de 38im dolacak bir ay sonra
Doktoruna yazdim , takiplestigi birisine yazdim, facebooktan esine yazdim herkese açık profili vardi. Kimse cevap vermedi maalesefdoktoruna yazmıştı biri ben ondan umutluydum cevap gelir diye ama gelmedi sanırım
eşi engellemiş beni, umarım bir sorun yoktur iyice panik oldum şimdiDoktoruna yazdim , takiplestigi birisine yazdim, facebooktan esine yazdim herkese açık profili vardi. Kimse cevap vermedi maalesef![]()
Aa cok ilginç demekki gördü mesajını ama niye engelliyor kieşi engellemiş beni, umarım bir sorun yoktur iyice panik oldum şimdi![]()
Aa sahiden de öyle güncellemiş önceden boyle değildi di miMervellaaa çocuğum var diye güncellemiş. Profil bilgisiniilk çocuktu yanlış hatırlamıyorsam bu. İnşallah sağlıklıdır
Umarım yazar da endişemiz geçer.
Canım haklı da olabilirsin ama kimse kötü niyetli degil gerçekten, sen de demişsin zatenKızlar selam inşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerini hep okuyorum ama sohbete katılamıyorumama bence eşine kadar mesaj atmak doğru gelmedi bana iyi niyetli yaptığınıza zaten eminim ama kendi istediği zaman zaten dönüş yapacaktır ya da yapmayacaktır
![]()
ısrarlı ve tekrarlı mesajlar atmadım emin olabilirsiniz tek mesaj attım zaten onda da kendimi açıkladım. belki farklı türlü sıkıntılar olmuştur rabbim ferahlatsın ailesini de, kendisini deAma engelleme noktasina gelindiyse tabi bir sey diyemiyorum seni de anliyorum![]()
Canım ona şüphem yok zaten ,tabi ki atmamışsındır ,burda senin de kimsenin de iyi niyetinden şüphem yok benimısrarlı ve tekrarlı mesajlar atmadım emin olabilirsiniz tek mesaj attım zaten onda da kendimi açıkladım. belki farklı türlü sıkıntılar olmuştur rabbim ferahlatsın ailesini de, kendisini de
Yani onun için iyisini dilemekten başka ne yapabiliriz ki. Sonuçta öyle yada böyle hayat onun hayatı umarım herşey yolundadır.Kızlar erken doğum mu oldu acaba nasıl güncellemiş çocuk var diye onun ilkti zor Bi süreçten geçiyor olabilir bilemiyorum Allah yardımcısı olsun
Of ben de haftam ilerledikçe erken doğurcam diye korkuyorumKızlar şaka maka ben de 31 haftayı doldurdum iyi mi kızzzzz az kaldı sçtıkahhahahha ayağımı uzattım kahvemi içiyorum şimdi yakında noo
![]()
yaa ben de aynıyım tiktokta her haftaya girdiğimde bakıyorum o haftalarda doğan bebeklere. bildiğin bebek yaniOf ben de haftam ilerledikçe erken doğurcam diye korkuyorumtiktoka hep 27.haftada falan doğan bebişler çıkıyo bi kez baktım diye
baya bebek formunda olmalarına da şaşırıyorum
![]()