Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
yaa ben de aynıyım tiktokta her haftaya girdiğimde bakıyorum o haftalarda doğan bebeklere. bildiğin bebek yani 😂 nedense bana da hep o ilk haftalardaki parmak kadarki hallerindelermiş gibi geliyor büyüdüklerini kavrayamıyorum 😅
Evet ben de karnıma nasıl sığdığını hayal edemiyorum şimdiden☺️ 2 ay sonra kolunu bacağını daha rahat ayırt ederim sanırım 😅

Dün benimkilerin hediye kolonyalarını yaptim ailelere vermek icin 🥹
Bir de lavanta kesesi yapacağım 🌸

Eklentiler

• 38924.webp
    38924.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 112
  • 38934.webp
    38934.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 106
Bende olmayan enerjimle cekmece dolap iclerini secip silmekle ise basladim kizlar. Biriken butun ivir zivirlari atmak istiyorum hatta ikea odasi gibi yatak odasinda ortada duran birsey birakmayacagim toz alirken ne kadar ayrinti o kadar uzun is demek.

Bugün annecik kuzucuk geziyos🌸 sizce arabaya hamile kemeri almak gerekiyor mu ya? Ben bu şekilde takıyorum ama daha mı rahat olur bilemedim 🤭
Ben bayağıdır aldım kullanıyorum ama biz haftasonları şehir dışına çıkıyoruz sık sık, aile ziyareti vs. O yüzden uzun yolda iyi oluyor. Normal günlük hayatta almaya ihtiyaç duyar mıydım bilmiyorum, elbiseyle etekle falan takılmıyor😂

Dün benimkilerin hediye kolonyalarını yaptim ailelere vermek icin 🥹
Bir de lavanta kesesi yapacağım 🌸
ay çok şeker olmuş emeğine sağlık canım🥰bunlar da benimkilerrr

Eklentiler

• IMG_0782.webp
    IMG_0782.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 89
Bugün annecik kuzucuk geziyos🌸 sizce arabaya hamile kemeri almak gerekiyor mu ya? Ben bu şekilde takıyorum ama daha mı rahat olur bilemedim 🤭
Ben aldım onu, aldığım en gereksiz alışveriş oldu yol gidip geliyorum diye aldım ama hala kutusunda, böyle takıyorum emniyet kemerini ben de 😁

Ben bugün kıyafetleri yıkamaya başladım anaa bu neymiiş ya ne kadar uğraştırıcı. Benimkiler kullanıldığı için sararmışları suya bastım geride 4 makine çamaşır varr. İlkinde dahamı az kıyafet vardı ben anlamadım ki😂
Ya bir haftada bile bitirebilmem mümkün değil benim 😁 kimseden yardım isteyemem de ben, parça parça yapıyorum

Kızımın odası hazırrr🥹sürekli girip çıkıp bakıyorum çok güzel bir duyguymuş şimdi sıra kendisinin gelmesinde 🩷🫶🏼
Eki Görüntüle 3823496
Maşallah. Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Ne güzel olmuş. Emeğinize sağlık. Çok güzel heyecanlar yaşıyoruz. Çok şükür. 🌸🙏🏻🌺🫶🏻

Kızlar şaka maka ben de 31 haftayı doldurdum iyi mi kızzzzz az kaldı sçtık😄 ahhahahha ayağımı uzattım kahvemi içiyorum şimdi yakında noo😄😄
Bazen doğsun da şöyle popişine vurayım diyorum Yaaaa bebek poposu çok tatlı oluyooo bazen de dur diyorum biraz daha rahat edeyim 😄
Kız ben de yoruluyorum bir buçuk ay daha karnımda nasıl taşıyacağım, çıkınca daha kolay olur sanki en azından 30 kere tuvalete gitmem yatağa çıkıp inebilirim

Ya bir haftada bile bitirebilmem mümkün değil benim 😁 kimseden yardım isteyemem de ben, parça parça yapıyorum
Benimde pis huyum var başlayınca bitirmem lazım her işi😃 rahim ağzım 26 olmuş suyum fazla aslında zorlamamam lazım kendimi ama aklım işte okadar çok işim varki. Yardım bende istemem kimseden bu huyumu da sevmem ama kocamdan bile yardım istemem

Ben bugün 32+0 olduğum için çalışabilir raporu aldım. Aynı zamanda NST’ye bağlandım. Bebeğin kalp atışlarını duymak keyifliydi. Kilosu 1867 , boyu 42 cm olmuş. Yüzünü göstermedi bugün. Zamanın hızı beni korkutuyor. :) Ne çabuk geldik buralara. 🥹

Maşallah odalar hediyelikler hazır Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin cok özendim size biz daha isimde net değiliz 😀 Baris ege düşünüyoruz ama kesin değil o yuzden hediyelik falan yok henüz bu gidişle.de zor.gibi 😀 hala kıyafet eksikliğini tamamlamakla uğraşıyorum bi dolap şifonyer alicaz allah bilir ne zaman gelir 😀

Back
X