Ben de tiroid ilacı ,d vitamini,decavit multivitamin,kan ilacı ve magnezyum kullanıyorum birbirleri arasında saatleri ayarlamak da zor oluyor etkileşime girmesinler diyesorma ben de çok mantıklı bulmuyorum acıkcası ama 2 ayda bir falan kan tahlili yapıyor doktorum. Gebelikle birlikte tiroid ilacına basladım yüksek cıkıyor tsh değerim. Gebelik icin multivitamin kullanıyorum, bir de d vitamini spreyi kullanıyorum. Demir hapım var bi de10 gün önce falan magnezyuma başladım kasılmalarım arttı diye. Bence de bu kargaşada ishal oldum
Canım nasıl anlıyorsun kız mı oğlan mı diye hıçkıranKesinlikle , şuan hamileliğimin tek güzel yanı olarak ikisini farkli farkli hissetmek ,gözlemlemek, yaşamak kaldı bende
kalan her sey son zamanlarımda muthis zorlasti çünkü
Canım belki genetikten olabilir doğuma daha var bu sürede en az 3 kg olur seninki bence çok yeterli hareketi hep azmış ama bak bu da bence sakin bir bebek olacağına delaletBebeğe kilo aldıracak besinlerden o kadar çok yiyorum ki o yüzden çok şaşırıyorum benim kadar yumurta peynir Kefir muz tahin ceviz pekmez et vs yiyen yoktur sanırım gün içinde aklıma geldikçe bol bol yiyorum ama yine de az alınca üzüldüm bi de hareketleri az ama normal dedi doktorum kafama taktım hepsini
Erkek bebegim altta ve baş aşağı duruyor canım ,kız bebeğim yukarıdaCanım nasıl anlıyorsun kız mı oğlan mı diye hıçkıran
Şişkinliğim çok olduğu günlerde ben de bebeği az hissediyorum. Bu duruma alıştım artıkKızlar bugün çok şişkinlik var bende hareketi az hissediyorum bebeğin normal mi ki valla büyük oğlanda acemiydim hiç anlamıyordum hareket felan o da hareketliydi ama bunda hemen geriliyorum
Burada bu haftalarda 2 kilo civarı yazanları gördüğüm için doktorum da karşılaştırma her bebek farklıdır dedi önemli bir gerilik değil bir hafta geriden geliyor normal dedi protein ve su önerdi ama sorun şu ki hepsini bolca yapıyorum ben yememe rağmen istenilen düzeyde olmaması31. haftada 1583 gram olması gayet normal, haftasıyla uyumlu görünüyor.Neden küçük olduğunu düşündünüz ki? Bence kilosu gayet güzel, içiniz rahat olsun.
İnsallah ondandır ya sağlıklı olsunlar da bebeklerimiz gerisi önemli değilCanım belki genetikten olabilir doğuma daha var bu sürede en az 3 kg olur seninki bence çok yeterli hareketi hep azmış ama bak bu da bence sakin bir bebek olacağına delalet
Canım senin bebeğin normal haftasında,benimki normalden ileride sanırım babaya çekmiş 2 metre babasının boyu.4. Bebeğim ve inan genetik kodunda ne varsa o kadar olacak bebek senşn yapabileceğin şey sınırlı.3 hamileliğimde 25 kilo aldım ben birisi 2800 doğdu,diğeri 3500 doğdu,sonuncu 3200 doğdu.bunda hiçbirşey yemiyorum şu anda 10 kilo aldım ama bebek önde gidiyor 2 hafta 2 kilo olmuş şimdiden .yani senlik bişi yok.öyle olsaydı benim şimdiki bebeğim 1 kilo olması gerekirdi zayıfladım aç kaldım hala kusmalarım oluyor.rahat olBurada bu haftalarda 2 kilo civarı yazanları gördüğüm için doktorum da karşılaştırma her bebek farklıdır dedi önemli bir gerilik değil bir hafta geriden geliyor normal dedi protein ve su önerdi ama sorun şu ki hepsini bolca yapıyorum ben yememe rağmen istenilen düzeyde olmaması
Evin sıcaklığı 24-25in altına düşünce al bence. Çünkü buzdolabına girince çikolatalar beyazlıyor. Diğer türlü bir dolapta saklarsınKızlar çikolata alacağım doğum ikramlığı ama trendyolda 600-700 arası satılan yuvarlak kutuda olanlardan alıyor herkes.nasıl iyi mi bilmiyorum şimdiden çok mu erken olur alsam.çikolata konusunda önerisi olan var mı?
Doğru ikimiz de minyonuz öyle olması normal belki de teşekkür ederimCanım senin bebeğin normal haftasında,benimki normalden ileride sanırım babaya çekmiş 2 metre babasının boyu.4. Bebeğim ve inan genetik kodunda ne varsa o kadar olacak bebek senşn yapabileceğin şey sınırlı.3 hamileliğimde 25 kilo aldım ben birisi 2800 doğdu,diğeri 3500 doğdu,sonuncu 3200 doğdu.bunda hiçbirşey yemiyorum şu anda 10 kilo aldım ama bebek önde gidiyor 2 hafta 2 kilo olmuş şimdiden .yani senlik bişi yok.öyle olsaydı benim şimdiki bebeğim 1 kilo olması gerekirdi zayıfladım aç kaldım hala kusmalarım oluyor.rahat ol
Hiç kafana takma canım bebeğin kilosu normal senin benim ki 1 hafta ilerde olduğu için 31. Haftada 2 kiloydu 32 gözüküyordu yani gelişimi senin haftasıyla uyumla stres yapma ondanBurada bu haftalarda 2 kilo civarı yazanları gördüğüm için doktorum da karşılaştırma her bebek farklıdır dedi önemli bir gerilik değil bir hafta geriden geliyor normal dedi protein ve su önerdi ama sorun şu ki hepsini bolca yapıyorum ben yememe rağmen istenilen düzeyde olmaması
Ben de aldığım geceliği iptal etmedim arkadaşım bir tane de olsa bulunsun dedi. Kendisi de geçen yıl kasım ayında doğum yapmıştıArtış Kadın Esnek Viskoz Hamile Sabahlık Gecelik Takım 13406 - Fiyatı, Yorumları
Kadın Esnek Viskoz Hamile Sabahlık Gecelik Takım 13406 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl
Kızlar ben bu takımı aldım, annemler getirdi. Muhteşem kalitesi. Çokta güzel duruyor. Linkini ekledim yukarıya.
Tabi üstüme polar sabahlıkta aldım. Ayrıca pijama takımı çok kullanışlı olmayabilir. Gecelik çok daha rahat olur diye düşündüm.
Canım kesinlikle genetik 28 haftada benim 1370 gramdı. Şu an 30 olduk bilmiyorum kg ama ben sürekli kusuyorum bu yüzden hastanede bile yattım serumla beslendim iki üç hafta önce. Ama bebeğim bir hafta önde. Çocuğumun geriden gelmesi lazım ama öyle değil. Vitamin dahi alamıyorum hiçbir şekildeBurada bu haftalarda 2 kilo civarı yazanları gördüğüm için doktorum da karşılaştırma her bebek farklıdır dedi önemli bir gerilik değil bir hafta geriden geliyor normal dedi protein ve su önerdi ama sorun şu ki hepsini bolca yapıyorum ben yememe rağmen istenilen düzeyde olmaması
Ben de tiroid ilacı ,d vitamini,decavit multivitamin,kan ilacı ve magnezyum kullanıyorum birbirleri arasında saatleri ayarlamak da zor oluyor etkileşime girmesinler diye
Yeğenimin doğumunda penye dışında battaniye almamışlardı. Sadece pamuklu olanları istediler, diğerleri yün ve tüylü olduğu için ilk doğduğunda onları kullanmıyorlarmış. Yani her türlü penyeyi kullanırsınız ama üstüne bi kat daha gerekir mi yaşadıgınız yere göre bilemedimKızlar hastane çıkış setinin içinde penye battaniye var. Biliyorsunuz zaten setlerde olanlardan. Direkt olarak ben onları hemşireye verilecekler diye ayırmayı düşünüyorum ama penye battaniye kasım ayına ince mi kalır? Yaşadığım yer çok soğuk bir yer değil.