Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Yeğenimin doğumunda penye dışında battaniye almamışlardı. Sadece pamuklu olanları istediler, diğerleri yün ve tüylü olduğu için ilk doğduğunda onları kullanmıyorlarmış. Yani her türlü penyeyi kullanırsınız ama üstüne bi kat daha gerekir mi yaşadıgınız yere göre bilemedim 🤷🏻‍♀️ hastane odaları sıcak oluyor ya hatta hemşireler gelip gidip oda derecesini artırmayın diyorlardı bize, oda sıcaklığı ayarında kalmalıymış😅 çok sıcakta zor uyandığı için emzirmek vs gecikiyormuş
Ben hem kendim için hem bebiş için bu üşüme mevzusuna çok takıldım nedense 🤭 ama sıcak olur herhalde dediğiniz gibi. Teşekkür ederim 🙏🏻 🌼

Bebeklerimizin usumesiyle ilgili buyukler tarafindan simdiden bende zorbalaniyorum bazen. Biliykrum ki cocuk dogunca eve gelince her turlu asamada usur vs diye karisacaklar ben ne yapacagim laf atlatmak yerine duymamis gibi yokmus gibi yapacagim. Dogduklarinda yetiskinlerde olmayan kahverengi yag tabakasiyla dogarlarmis ve nasil alistirirsan hayati boyunca vucut mekanizmasi ona gore ayarlarmis kendini. Bakiyorum surekli ortup bastirilan cocuklar zirt pirt hasta. Bunu da 2 farkli doktordan duydum. Ruslar bosuna mi dogunca buzlu suya basiyor bebisleri zaten.

Kızlar bende karpal tünel sendromu başladı sanırım. Gece ellerimde uyuşma başlıyor uykumdan uyandırıyor. Ellerimde de hafif şişlik vardı zaten parmaklarımda ağrı var elimi açıp kapatırken bile zorlanıyorum ağrıyor. Bi geçirme yolu da yokmuş sanırım araştırdığım kadarıyla ödem su topladığı için bilekteki sinirlere baskı yapıyormuş 🥲
Bende de vardı önceden magnezyum kullanınca benimkiler azaldı

Çok fazla. Bana acidpass diye bir pastil verdi doktor. Aklınızda olsun. 🙏🏻 daha etkili falan dedi. Daha kullanmadım ama.
Onu da kullandım pembe bir hap dimi? Yine gaviscon ferahlatıyor biraz ama hiçbir zaman tam anlamıyla bitmiyor.

Kızlar bende karpal tünel sendromu başladı sanırım. Gece ellerimde uyuşma başlıyor uykumdan uyandırıyor. Ellerimde de hafif şişlik vardı zaten parmaklarımda ağrı var elimi açıp kapatırken bile zorlanıyorum ağrıyor. Bi geçirme yolu da yokmuş sanırım araştırdığım kadarıyla ödem su topladığı için bilekteki sinirlere baskı yapıyormuş 🥲
Bende de var ne yazık ki ve doktor iki elim içinde bileklik verdi onları takıyorum biraz daha iyi. Takmadan önce sabahları elimi kullanamıyordum uyuşukluktan

3 haftadır bende de var parmağımdan inanılmaz sıcaklık geliyor bileğime kadar ağrı. Uykumdan uyandırıyor inanılmaz kötü bir şey bilek ateli kullanıyorum bi tık rahatlattı tek temennim hamilelikten sonra geçmesi Dr geçmezse operasyon yaparız dedi 🥺🥺 Sende bilek ateli kullan belki biraz rahatlarsın

Benim de aynı böyle😂 magnezyum yeni eklendi o yüzden saatleri kaydırmıştım muhtemelen o karışıklıkta ishal oldum diye düşünüyorum. Siz de dikkat edin🥹
Magnezyumu ben gece yatarken alıyorum daha iyi oluyor.7.30 tiroid, 12kan ilaci,14.00 D vitamini 16.00 decavit 21.00 kan ilacı 23.00 gibi de magnezyumu alıyorum bu civarlarda😅

3 haftadır bende de var parmağımdan inanılmaz sıcaklık geliyor bileğime kadar ağrı. Uykumdan uyandırıyor inanılmaz kötü bir şey bilek ateli kullanıyorum bi tık rahatlattı tek temennim hamilelikten sonra geçmesi Dr geçmezse operasyon yaparız dedi 🥺🥺 Sende bilek ateli kullan belki biraz rahatlarsın
Ay Allah korusun inşallah geçer doğumdan sonra da gerek kalmaz öyle bi şey 🥺 deneyeyim bende onu iyi gelir umarım teşekkür ederim

Bebeklerimizin usumesiyle ilgili buyukler tarafindan simdiden bende zorbalaniyorum bazen. Biliykrum ki cocuk dogunca eve gelince her turlu asamada usur vs diye karisacaklar ben ne yapacagim laf atlatmak yerine duymamis gibi yokmus gibi yapacagim. Dogduklarinda yetiskinlerde olmayan kahverengi yag tabakasiyla dogarlarmis ve nasil alistirirsan hayati boyunca vucut mekanizmasi ona gore ayarlarmis kendini. Bakiyorum surekli ortup bastirilan cocuklar zirt pirt hasta. Bunu da 2 farkli doktordan duydum. Ruslar bosuna mi dogunca buzlu suya basiyor bebisleri zaten.
Bunları yaşayacağız ya sadece üşüme konusunda değil görmemeyi duymamayı öğrenmemiz lazım zor olsa da

Bunları yaşayacağız ya sadece üşüme konusunda değil görmemeyi duymamayı öğrenmemiz lazım zor olsa da
Aynen öyle görmeyip duymayacağız cevaplarımızı da vereceğiz ama sınırları korumazsak daha çoğunu yapacaklar. Oğlum 9 yaşında hala daha ayakları çıplak olduğunda ben bişey söylemezken habire çocuğa çorap giy diye baskı yapıyor o dinlemiyor bende hiç ses etmiyorum 😂 ben anneme arada sanada hayır diyeceğim bazı şeyleri yapmamanı isteyeceğim diye söylücem kaynanam alınmasın diye. Normalde annem hayatta bişeye karışmaz kaynanam da karışmadan duramaz

Buna ben de çok kafamı takıyorum maalesef. Bebeği aşırı sıcağa alıştırmak istemiyorum. İnşallah yapabiliriz 🥲

Benim bileğimin tam ortasında şişlik ara ara çıkardı. Şimdi sağ bileğimin, solunda şişlik var. Özellikle baş parmağımı kıpırdattıkça çok ağrım oluyor. Ama 2 aydır var bu. Asıl sıkıntı bir şey kaldıramıyorum ve bebiş doğduğunda devam ederse sıkıntı. Gece kucağıma alırken nasıl olacak diye düşünüyorum. Benim hiç kramp olmadı ondan magnezyum almamıştım. Hangi magnezyumu alıyorsunuz? Kaç mg ?

Buna ben de çok kafamı takıyorum maalesef. Bebeği aşırı sıcağa alıştırmak istemiyorum. İnşallah yapabiliriz 🥲
Herseyin en dogrusunu bir defada yapmak zorunda degiliz birde. Yeri gelir usuyebilirde terleyebilir kusar duser. Bebis bize biz bebise alisacagiz. Bu surecte bitbit surekli karisan insanlar cok bunaltici oluyor.

Magnezyumu ben gece yatarken alıyorum daha iyi oluyor.7.30 tiroid, 12kan ilaci,14.00 D vitamini 16.00 decavit 21.00 kan ilacı 23.00 gibi de magnezyumu alıyorum bu civarlarda😅
Benim de 2 kan ilacı 2 magnezyum 1 ocean mummy 1 d vit 1 tiroid ilacı var doktorumun bana iç dediği ben bu kadar düzene uyduramadım, magnezyumdan da kandan da 1 alıyorum

Herseyin en dogrusunu bir defada yapmak zorunda degiliz birde. Yeri gelir usuyebilirde terleyebilir kusar duser. Bebis bize biz bebise alisacagiz. Bu surecte bitbit surekli karisan insanlar cok bunaltici oluyor.
Benim yeğenim annesi çok yandığı için mayısta doğduğu gibi klimanın altında büyüdü şimdi kışın biz üşüyoruz hasta oluyoruz beş yaşında çocuk üşümüyor 😁 ama tabi annem kardeşime bir şey diyemedi bana der bu çocuk üşüyor hasta olacak senin yüzünden hasta oldu

Kızlar sol bacağım çok fena tutuluyor, magnezyum o tür şeylere de iyi geliyor mu? Doktor magnezyum al dedi ama önceki gebeliğimde kolestaz geçirdiğim için çok korkuyorum karaciğer değerlerimi yükseltirse diye.

Benim bileğimin tam ortasında şişlik ara ara çıkardı. Şimdi sağ bileğimin, solunda şişlik var. Özellikle baş parmağımı kıpırdattıkça çok ağrım oluyor. Ama 2 aydır var bu. Asıl sıkıntı bir şey kaldıramıyorum ve bebiş doğduğunda devam ederse sıkıntı. Gece kucağıma alırken nasıl olacak diye düşünüyorum. Benim hiç kramp olmadı ondan magnezyum almamıştım. Hangi magnezyumu alıyorsunuz? Kaç mg ?
Magosit 365 mg sabah akşam içiyorum bacak krampları için başlatmıştı doktor en başta kramplar için işe yaradı geçti fakat şimdi bu başladı. Bende aynı şekilde bi şey kaldıramıyorum hatta bir kaç keredir elime çatal kaşık alıyorum yere düşürüyorum sonra başka şeylerde de oldu bu tutamadım çok kötü hissediyorum bebek doğunca nasıl olcak diye düşündüm

Back
X