Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
ben de önceki kaybımdan dolayı hiç doktora gitmek istemiyorum hatta keseyi görmeye gitmeyip direkt kalp atışını hesaplayıp ona mı gitsem diye düşünüyorum 20 sinden sonrasına denk gelecek kalp atışı. gerçi bu sefer de ya dış gebelikse diye endişeden duramam herhalde 😔
Canım telaş içinde beklemek daha çok strese sokuyor insani

ben de önceki kaybımdan dolayı hiç doktora gitmek istemiyorum hatta keseyi görmeye gitmeyip direkt kalp atışını hesaplayıp ona mı gitsem diye düşünüyorum 20 sinden sonrasına denk gelecek kalp atışı. gerçi bu sefer de ya dış gebelikse diye endişeden duramam herhalde 😔
Canım telaş içinde beklemek daha çok strese sokuyor

ayy bende de aynı. göğüslerim çok büyüdü ve baya ağrı var. iştahım da açıldı kilo almaktan çok korkuyorum ya
Yaaa oda değil mevzu ben tüp mideliyim 2025 temmuzda evlendiğimde 58 kiloydum şimdi 64 korkuyorum kilo alcam diye ama az yiyebiliyorum 12. Haftaya geçeyim pilates başlamak istiyorum yoksa alcam başımı gitcem gibi duruyor🫣

Yaaa oda değil mevzu ben tüp mideliyim 2025 temmuzda evlendiğimde 58 kiloydum şimdi 64 korkuyorum kilo alcam diye ama az yiyebiliyorum 12. Haftaya geçeyim pilates başlamak istiyorum yoksa alcam başımı gitcem gibi duruyor🫣
Haklısınız. Bazen diyorum ki bulantı bari sabahları olsa da az yesem 😄

Bende evde pilates videoları araştırıyorum. Var mı tavsiyeniz ?

evet o da doğru valla bilmiyorum ne yapacagımı sabırla günlerin geçmesini bekliyorum
Kendimize bakım yapıyoruz bebeğimizi ve kendimizi üzmüyoruz her şey Allahın izniyle güzel olsun kimler ne şartlarda doğurdu Allah nasip etsin sağlıkla alalım bebeklerimizi

kızlar merhabaa ben de aranıza katıldım sat 30 ocak ve dün beta hcg 2028 çıktı. hala inanamıyorum. güzel haberler aldığımız tertemiz bir dönem geçirelim hep birliktee
Bende 31 Ocak adet tarihim 13 marta randevu aldım bakalim bende

Merhabalar kesin olmamakla birlikte ben de sanırım kasım annesiyim 🥰 bugün iki defa silik çizgi gördüm yarın kan verip netleştiricem bat yarındı biraz sabırsızım erken öğrendim😅 sat 13 şubat bakalım yarın güzel haberler alırım inşallah

Eklentiler

• IMG_9464.webp
    IMG_9464.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 77
Merhabalar kesin olmamakla birlikte ben de sanırım kasım annesiyim 🥰 bugün iki defa silik çizgi gördüm yarın kan verip netleştiricem bat yarındı biraz sabırsızım erken öğrendim😅 sat 13 şubat bakalım yarın güzel haberler alırım inşallah
Fotoğrafta da o kadar gözükmemiş ki😅

Back
X