Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Çok teşekkür ederim. Fakat hayatımın sınavı olacak sanırım. Eşim bir çocuğa daha bakacak psikolojide ve güçte olmadığımızı düşündüğünü ve aldırmamız gerektiğini söyledi. Bir cana kıyma fikri içimi parçalıyor. 🥺
Canım benim senin de fikrin önemli. Senin böyle için parçalanırken aldırmak çok yanlış olur diye düşünüyorum senin psikolojin bu şekilde daha çok etkilenir. Hem sen de biliyorsunki ilk çocuğumuza yaptığımız masrafı ikinciye yapmayacağız. Zıbınları uyku tulumlarını, reflü yatağını, süt pompasını, hatta biberonları bile başlığını değiştirip kullanabiliriz. İkinci çocuk evet bedensel ve zihinsel olarak çok zor olacak hepimiz için ama sen aldırırsan zihinsel olarak yine iyi olmayacaksın. Maddi yönden bez ve gerekirse mama masrafınız olur onu da ailelerden destekle halledersiniz inşallah. Sen ne düşünüyorsun bişeye karar verdiniz mi? Kendini nasıl hissediyorsun

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım. Ben 3 martta 410 civarı beta ile öğrendim. Doktorum tekrar teste gerek olmadığını söyledi. Fakat çoğu insan 2-3 kez test yaptırıyor görüyorum. Biraz huzursuzum açıkçası. 13 martta kese için çağrıldım
Benim sat 4 şubat büyün idrar testlerim koyu pozitif ben daha kan vermedim. İçinizi ferah tutun bebişimiz sağlıklıysa ne olursa olsun bize tutunur 💕

Benim sat 5 Şubat bugün doktor randevum vardı ama keseyi göremedik henüz çok küçük normal dedi dr iki hafta sonraya randevu verdi daha önce düşüklerim olduğu için progesteron verdi hayırlısı olsun

Benim sat 5 Şubat bugün doktor randevum vardı ama keseyi göremedik henüz çok küçük normal dedi dr iki hafta sonraya randevu verdi daha önce düşüklerim olduğu için progesteron verdi hayırlısı olsun
son baktırdığınız beta ve hangi tarihte baktırmıştınız söyler misiniz acaba 😊 benim sat 28 ocak ama geç döllenme oldu 20 şubatta ovulasyonda pik gördüm hesaplamaya çalışıyorum tahminen kaç haftalık olduğumu

Beta değeriniz kaçtı hangi gün baktırmıştınız

Merhabalar 🙃 Son adet tarihim 17 Ocak fakat 7+2 olmam lazım iken 6+1 çıktık ultrasonda ama çok şükür herşey güzel göründü kalp atışını gördü doktorum vajinal muayne ile 🤲🏻 Benimde Ekim sonu- Kasım başı olarak söyledi hayırlısı sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah 🤲🏻 ❣️

Merhabalar kesin olmamakla birlikte ben de sanırım kasım annesiyim 🥰 bugün iki defa silik çizgi gördüm yarın kan verip netleştiricem bat yarındı biraz sabırsızım erken öğrendim😅 sat 13 şubat bakalım yarın güzel haberler alırım inşallah
Benmde sat 15 Şubat iki gündür silik çıkıyor tem emin değilim ama adetimi bekleyecgım şokta ve biraz üzgünüm bebeğim daha 6 aylık emiyor

Eklentiler

• IMG_2597.webp
    IMG_2597.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 64
Merhabalar kesin olmamakla birlikte ben de sanırım kasım annesiyim 🥰 bugün iki defa silik çizgi gördüm yarın kan verip netleştiricem bat yarındı biraz sabırsızım erken öğrendim😅 sat 13 şubat bakalım yarın güzel haberler alırım inşallah
Evet hayırlı olsun silik çıkmış çok iyi bilirim silikleri ilk bebeğimde çok erken çoksilikken öğrendim

Benmde sat 15 Şubat iki gündür silik çıkıyor tem emin değilim ama adetimi bekleyecgım şokta ve biraz üzgünüm bebeğim daha 6 aylık emiyor
Adetiniz bile geçmemiş neden test yaptınız bu kadar erken neyden şüphelendiniz ? Yani beklediğiniz bir durumdu ki erkenden test yaptınız demekki. Şokta olmanızı gerektiren bi durum yok yani

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım hepimiz için sağlıklı bir süreç olur 🙏🏻 sat 1 Şubat uygulama 5+2 gösteriyor.
3 martta beta 26 ile öğrendim 2 gün sonra 103 bundan 4 gün sonra 732 oldu umarım sağlıklıdır her şey yolundadır kese görmeye perşembe günü gideceğim ama kalp atışı henüz duyulacağını sanmıyorum 5+4 te kalp atışı duyan var mı acaba

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım hepimiz için sağlıklı bir süreç olur 🙏🏻 sat 1 Şubat uygulama 5+2 gösteriyor.
3 martta beta 26 ile öğrendim 2 gün sonra 103 bundan 4 gün sonra 732 oldu umarım sağlıklıdır her şey yolundadır kese görmeye perşembe günü gideceğim ama kalp atışı henüz duyulacağını sanmıyorum 5+4 te kalp atışı duyan var mı acaba
Benim de cuma günü 5+4 olucak ve keseyi görmeye gideceğim. Sanırım en erken 5+6 da vajinal yolda kalp atışı duyan var burda okuduğum kadarıyla ama bilmiyorum. Ben bir kere kan testi baktırdığım için oldukça endişeliyim bakalım

Kizlar bugun rutin kan vermistim beta artisi guzel fakat tsh 8,56 cok yuksek cikmis. Biraz arastirdim bebege zarari olabilecegi soyleniyor. Bir bilginiz varmi veya ayni durumu yasayan

Kizlar bugun rutin kan vermistim beta artisi guzel fakat tsh 8,56 cok yuksek cikmis. Biraz arastirdim bebege zarari olabilecegi soyleniyor. Bir bilginiz varmi veya ayni durumu yasayan
Canim doktorun yorumlasin. Doktora git mulakaya

Canım erken dönem fark etmişsin içini ferah tut ilacını kıllanırsın hiç bi sorun olmaz inşallah 🩷

Benim son adet tarihim 31 ocak. 23 şubatta 18 ile öğrenmiştim hamileliğimi. Uygulamalara göre 5+3 görünüyorum bende kese henüz cuma cumartesi göründü. Bence sizin daha geç döllenmiş şuan kese bile görünecğeini düşünmüyorum bu betayla 2-3 bini geçmesi gerekiyor haftaya görürsünüz kese diğer hafta da kalp atışı inşallah. Benimde doktor perşembe çağırdı ama kalp atışı görmeyebilir bence

Benim son adet tarihim 31 ocak. 23 şubatta 18 ile öğrenmiştim hamileliğimi. Uygulamalara göre 5+3 görünüyorum bende kese henüz cuma cumartesi göründü. Bence sizin daha geç döllenmiş şuan kese bile görünecğeini düşünmüyorum bu betayla 2-3 bini geçmesi gerekiyor haftaya görürsünüz kese diğer hafta da kalp atışı inşallah. Benimde doktor perşembe çağırdı ama kalp atışı görmeyebilir bence
Merhaba siz tekrar beta baktırmış mıydınız ? Yoksa sonuçtan sonra bekleyip direkt kese görmeye mi gittiniz ?

Back
X