Merhabalar tekrardan. denemeler 7 yanlış civarında devam ediyor kızımda. dersaneye gidiyor. Birşeyler yanlış ve eksik gibi farkediyorum ancak kontrol etmek istediğimde aşırı duygusal tepkileri var. ergenlik zaten yoruyor çocuğu farkındayım sürekli gergin ve ağlamaklı. Öncelikle sağlıkla sonra da mutlulukla ve hakkaniyetle atlatırız umarım bu yılı. Tüm çocuklarımız için herşeyin en güzeli olsun...
Merhabalar tekrardan. denemeler 7 yanlış civarında devam ediyor kızımda. dersaneye gidiyor. Birşeyler yanlış ve eksik gibi farkediyorum ancak kontrol etmek istediğimde aşırı duygusal tepkileri var. ergenlik zaten yoruyor çocuğu farkındayım sürekli gergin ve ağlamaklı. Öncelikle sağlıkla sonra da mutlulukla ve hakkaniyetle atlatırız umarım bu yılı. Tüm çocuklarımız için herşeyin en güzeli olsun...
Merhaba, ben bir eğitimci olarak ve dershanelerde de çalışmış bir öğretmen olarak dershanedense özel dersi daha çok öneriyorum. Özel derste doğrudan eksiği veya geliştirmesi gereken alana yönleniyor çocuk ve her dersi de dolu geçirmesi gerekiyor ücret ve zaman durumundan dolayı. Dershanelerde ise halihazırda bildiği konuda bile çocuk zaman kaybı yaşayabiliyor tekrar tekrar dinleyerek. Zaten sınav bir zaman yarışı, bazı dersler boş sohbetle bile geçebiliyor. O yüzden özel ders bana daha mantıklı geliyor çünkü doğrudan nokta atışı ilerliyor. Ben kendim de online dersler veriyorum Türkçe, Edebiyat ve Anlayarak Hızlı Okuma alanlarından. İhtiyacı olan veli iletişime geçebilir. Sevgiler