Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tün yanlış sayısı mı 7Merhabalar tekrardan. denemeler 7 yanlış civarında devam ediyor kızımda. dersaneye gidiyor. Birşeyler yanlış ve eksik gibi farkediyorum ancak kontrol etmek istediğimde aşırı duygusal tepkileri var. ergenlik zaten yoruyor çocuğu farkındayım sürekli gergin ve ağlamaklı. Öncelikle sağlıkla sonra da mutlulukla ve hakkaniyetle atlatırız umarım bu yılı. Tüm çocuklarımız için herşeyin en güzeli olsun...
tüm yanlışı toplamı 7 civarı. evet bende biraz kendi haline bıraktım. uzaktan takipteyim ipin uccunu da kaçırsın istemem çünküTün yanlış sayısı mı 7
Yoksa ders ders mi
Toplam ise çok iyi daha başında yolun
Kötü hislere kapılmayın yavaş yavaş düzelecektir
Merhabalar tekrardan. denemeler 7 yanlış civarında devam ediyor kızımda. dersaneye gidiyor. Birşeyler yanlış ve eksik gibi farkediyorum ancak kontrol etmek istediğimde aşırı duygusal tepkileri var. ergenlik zaten yoruyor çocuğu farkındayım sürekli gergin ve ağlamaklı. Öncelikle sağlıkla sonra da mutlulukla ve hakkaniyetle atlatırız umarım bu yılı. Tüm çocuklarımız için herşeyin en güzeli olsun...
İniş çıkış var bizde de ama hala düzenli çalışıyor diyememMerhabalar sevgili anneler ilk çeyrek bitti nasıl gidiyor sizlerde durumlar. benim kızım haftada en az 2 denemeye giriyor. türkiye genellerinde fena değil durum ama baxı yayınlarda çok düşük aldığı da oluyor. yani tam bir istikrarda tutturamadı henüz.
Biz yaz döneminde toplasak 100-200 soru anca belki de bu kadar yoktur ..işte okuldan sonra ısrarla konu tekrarı test çözme yaptirabildim ama derse karşı sıfır istek bizimkindeLGS ye ne zaman çalışmaya başladı çocuklarınız? Yaz tatili itibarıyla başlamış mıydınız?
İnşallah toparlarBiz yaz döneminde toplasak 100-200 soru anca belki de bu kadar yoktur ..işte okuldan sonra ısrarla konu tekrarı test çözme yaptirabildim ama derse karşı sıfır istek bizimkindeöğretmenleri de ayni şeyi söylüyor fen diyor ama fen için çalışmıyor
Birçok dershane/sınav merkezi deneme sınavları yapıyor. Sinan Kuzucu, Özdebir yayınlarının denemeleri de en yaygın olan sınavlardandır .Size yakın başka dershane/sınav merkezi ile görüşün, genelde sınav paketi olarak satılıyor ama istediğiniz sınavları da tek tek alma şansınız var diye biliyorum. Ben 7.sinif deneme paketi için (14 adet sınav) 5.000 TL ödedim. Size fikir olsun diye yazmak istedim. Görüşürseniz sizi aydınlatacaklardır.İyi akşamlar hanımlar birşey sorucam. Bu Sinan kuzucu özdebir denemelerine nasıl giriliyor. Okul ve dershane bu denemeleri yapmıyor. Kızım da bunlara girmek istiyor.