- 22 Ocak 2008
- 8.896
- 8.905
- 723
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Merhaba hanımlar benimde oğlum bu sene lgs girecek inşallah dershaneye başladı
Hayırlıngüzel yerlere gelsin hepsi
Hayırlıngüzel yerlere gelsin hepsi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dershane de hangi derslere oncelik veriyorlar..cocugun eksiğini göre mi ilerliyor ..koçu oluyor mu mesela dershanede afedersiniz ama soracak çok sorum varMerhaba hanımlar benimde oğlum bu sene lgs girecek inşallah dershaneye başladı
Hayırlıngüzel yerlere gelsin hepsi![]()
Estağfurullah sorun tabiiDershane de hangi derslere oncelik veriyorlar..cocugun eksiğini göre mi ilerliyor ..koçu oluyor mu mesela dershanede afedersiniz ama soracak çok sorum var![]()
Çok iyiymiş o zamanEstağfurullah sorun tabii
Bizim ki şu şekilde ilerliyor
Öğretmenleri tanıyor zaten geçen yıl da türkçe ve matematik derslerinde eğitim gördü aslında etüt merkezi olarak geçiyor bizimki
Her ay deneme olup seviyelerine göre sınıfları belirleniyor, bir öğretmeni seninle ben ilgileneceğim demiş, senin seviyene uygun kaynaklar önereceğim beraber takip edeceğiz demiş sanırım koç bu oluyor
Matematik Türkçe ve Fen ağırlıklı ama inkılap ve İngilizce de var
Daha yeni başladık herşey güzel olsun bütün yavrularımız içinÇok iyiymiş o zaman
inşallah hedefe ulaşır yavrun
![]()
Biz hiç birsey yapmadık daha inşallah başlayacağız bakalımDaha yeni başladık herşey güzel olsun bütün yavrularımız için
Siz hangi aşamadasınız
Bizde yeni başladık zaten sizin içinde hayırlısı olsun, hedeflediği istediği liseye gitsinlerBiz hiç birsey yapmadık daha inşallah başlayacağız bakalım![]()
Merhaba canım.Ne iyi yapmışsın bu konuyu açmaklaMinik Duduklu Tencere böyle bir grup varmi ki diye ararken buldum
![]()
Merhaba ne olsun hep bir telaş koşturma şükür yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın? Sizinde bu sene lgs degilmi bak unutmusum.Merhaba canım.
Nasılsın?
Evet canım ya!Merhaba ne olsun hep bir telaş koşturma şükür yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın? Sizinde bu sene lgs degilmi bak unutmusum.
Biz okulun dyk kursuna başladık temmuz başında haftada 3 gün gitti, okulun açıldığı hafta ara verdiler şimdi tekrar güz dönemi başladı haftada 7 gün ona devam ediyoruz. Çok istekli çalışmıyor ne yazikkiEvet canım ya!
Seninki napıyor başladı mı çalışmalara?
Aynı çok hevesli ama eylem yok.Biz okulun dyk kursuna başladık temmuz başında haftada 3 gün gitti, okulun açıldığı hafta ara verdiler şimdi tekrar güz dönemi başladı haftada 7 gün ona devam ediyoruz. Çok istekli çalışmıyor ne yazikkiplan program yapıldı bu hafta gecicez bakalım uygulamaya. Her günüm böyle mi geçecek kafasında
sizde durumlar nasıl
Benimki de dyk ya gidiyor .bizim iki gün şeklinde bu sene dyk lar .merkezi sistem e geçildi artık her okulda yok ..biz başka okula gidiyoruz dyk için isteyerek gidiyor orayaBiz okulun dyk kursuna başladık temmuz başında haftada 3 gün gitti, okulun açıldığı hafta ara verdiler şimdi tekrar güz dönemi başladı haftada 7 gün ona devam ediyoruz. Çok istekli çalışmıyor ne yazikkiplan program yapıldı bu hafta gecicez bakalım uygulamaya. Her günüm böyle mi geçecek kafasında
sizde durumlar nasıl
Evet her okulda olmuyomus bizimki kendi okulundaBenimki de dyk ya gidiyor .bizim iki gün şeklinde bu sene dyk lar .merkezi sistem e geçildi artık her okulda yok ..biz başka okula gidiyoruz dyk için isteyerek gidiyor oraya
Bir haftasonu olması çok iyi oldu haftasonu sabahtan oglene kadar oralar hafta sonu bis geçememiş oldu hem...Evet her okulda olmuyomus bizimki kendi okulunda
Bende çarşamba günü yapılacak denemeyi iple çekiyorum bu yılın ilk denemesi olacak bakalım sonuç nasıl gelecekKızım da bu sene LGS ye girecek , dersaneye gidiyor ..ek kaynak önerisini de geçen senenin derece yapan gençlerin çektikleri videolara göre bakıyorum :) inş hepsi başarılı olur
Bende çarşamba günü yapılacak denemeyi iple çekiyorum bu yılın ilk denemesi olacak bakalım