Ben asla pantolonlarıma giremem herhalde şimdiden 4 kilo aldım ödemdir diye düşünüyorumİyi bari pantolon denemişsin, ben deneyemedim hahahha nasılsa olmayacak kendine eziyet etme dedim kendi kendime![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben asla pantolonlarıma giremem herhalde şimdiden 4 kilo aldım ödemdir diye düşünüyorumİyi bari pantolon denemişsin, ben deneyemedim hahahha nasılsa olmayacak kendine eziyet etme dedim kendi kendime![]()
Günaydın, ben de 6+4 teyim. Cumartesi kalp atışını duyduk. Bende de sadece göğüs hassasiyeti var başka hiçbir şey yok. Doktora sordum bulantı olmamasını. Oldukça normal, herkes farklı yaşıyor dedi. İnşallah hiç de olmazKızlar günaydın 5+2 bugün bende göğüs hassasiyeti ve dolgunluğu dışında bir belirti yok şuan . Düzenli beslenmeye dikkat ediyorum , şimdi okudım birçok kişide belirti var baya . Kötü bir durum yoktur umarım henüz bebeği göremedim çünkü![]()
Aşko ödemdir tabi ne olacak ya başkaBen asla pantolonlarıma giremem herhalde şimdiden 4 kilo aldım ödemdir diye düşünüyorumkarnım çok çıktı benim kızlar arkadaşlarım inanamadı
cumaya randevu aldım 6+6 olacağım kalbini duysam
![]()
Ben de 2 kilo almış görünüyorumBen asla pantolonlarıma giremem herhalde şimdiden 4 kilo aldım ödemdir diye düşünüyorumkarnım çok çıktı benim kızlar arkadaşlarım inanamadı
![]()
Yaa öne mi çeksemBen de 2 kilo almış görünüyorumdaha 6+4 teyim. Kalp atışını da duyarsınız Ben 6+1 de karın ultrasonu ile duydum
![]()
Teşekkür ederim canım , umarım hepimiz rahat bir hamilelik geçiririzBende de göğüs hassasiyeti dışında bir belirti yoktu canım, ara ara kasıklarımda batma oluyordu bir de. Gün geçtikçe farklı belirtiler geldi. Ama hiç belirtisi olmayan insanlarda var, kendini sıkıntıya sokma![]()
Maşallah kalp atışı duymuşsunuzGünaydın, ben de 6+4 teyim. Cumartesi kalp atışını duyduk. Bende de sadece göğüs hassasiyeti var başka hiçbir şey yok. Doktora sordum bulantı olmamasını. Oldukça normal, herkes farklı yaşıyor dedi. İnşallah hiç de olmaz
ya belki bir umut dedim ama giymemle çıkarmam bir olduİyi bari pantolon denemişsin, ben deneyemedim hahahha nasılsa olmayacak kendine eziyet etme dedim kendi kendime![]()
benim de karnım kocaman zaten bir pkos göbeğim vardı, iyice şiştiBen asla pantolonlarıma giremem herhalde şimdiden 4 kilo aldım ödemdir diye düşünüyorumkarnım çok çıktı benim kızlar arkadaşlarım inanamadı
![]()
Ben de sevindim diyordum 1,5 ayda bu nebenim de karnım kocaman zaten bir pkos göbeğim vardı, iyice şiştiayy yalnızca ben böyle şiştim sanıyordum. sizler de aynı dertten muzdarip olduğunuz için adınıza üzgünüm ama yalnız olmadığıma sevindim özür dileyerek
![]()
Bugüne değiştirdim randevuyu 6+3üm bi umut gideyim zaten memleketteyimAşko ödemdir tabi ne olacak ya başka
Oyy maşallah, duyarsın bence ben 6+4 te duydumama Vajinal ultrason ile, senin karından bakmışlardı diye hatırlıyorum önceki muayenende
ya belki bir umut dedim ama giymemle çıkarmam bir oldu![]()
Yuvarlanarak gitmeyiz doğuma inşallah kızlarBen de sevindim diyordum 1,5 ayda bu ne![]()
Ben zaten çok müsaitim kilo almayaYuvarlanarak gitmeyiz doğuma inşallah kızlar![]()
Ben 2 kere gittim 2sinde de vajinal bakıldı kuşum, karından bakılmadı. Sen bilirsin. Bana karından bakıp vajinali teklif etseydi baktırırdımBugüne değiştirdim randevuyu 6+3üm bi umut gideyim zaten memleketteyimvajinal yaptırayım mı sizce duyulmazsa karından
Ben olmadığımı zannediyordumBen zaten çok müsaitim kilo almaya![]()
13.40 canım inşallah duyulur karından vajinal bi tık çekiniyorumBen 2 kere gittim 2sinde de vajinal bakıldı kuşum, karından bakılmadı. Sen bilirsin. Bana karından bakıp vajinali teklif etseydi baktırırdım
Randevu bulmana sevindim, bizi habersiz bırakmasaat kaçta?
Ahahah benim ergenliğimde bi 35 kg vermişliğim var o yüzden aşırı takıntılıyım ama napayim aliyoruz işteBen olmadığımı zannediyordumsigarayı bıraktım, evlendim 15 kilo aldım
şimdi gidişat ne olacak merak konusu
![]()
İnşallah duyulur canım13.40 canım inşallah duyulur karından vajinal bi tık çekiniyorum
Kız maşallah, tebrik ederim seniAhahah benim ergenliğimde bi 35 kg vermişliğim var o yüzden aşırı takıntılıyım ama napayim aliyoruz işte![]()
Ben diyetisyene başlamıştım gebelik beslenmesi için online.Ama şimdi ara verdim memleketteyim diye evde duramiyorum çok.Yine bu diyetisyenle düğün zamanimda 5 kg vermiştimİnşallah duyulur canım
güzel haberlerle gel
Kız maşallah, tebrik ederim seni
alınıyor ya, hadi o zaman sigarayı bıraktım diye abur cubura sardım çok. Şimdi hiç biri yok. Ama yine de alınıyor. Doktor bana 15 kiloya kadar sıkıntı yok dedi. Diyetisyene başlasam mı diye düşünüyorum şimdi