Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
İyi bari pantolon denemişsin, ben deneyemedim hahahha nasılsa olmayacak kendine eziyet etme dedim kendi kendime 😄😄😄
Ben asla pantolonlarıma giremem herhalde şimdiden 4 kilo aldım ödemdir diye düşünüyorum 🤪 karnım çok çıktı benim kızlar arkadaşlarım inanamadı🤭 cumaya randevu aldım 6+6 olacağım kalbini duysam 😍

Kızlar günaydın 5+2 bugün bende göğüs hassasiyeti ve dolgunluğu dışında bir belirti yok şuan . Düzenli beslenmeye dikkat ediyorum , şimdi okudım birçok kişide belirti var baya . Kötü bir durum yoktur umarım henüz bebeği göremedim çünkü 😏
Günaydın, ben de 6+4 teyim. Cumartesi kalp atışını duyduk. Bende de sadece göğüs hassasiyeti var başka hiçbir şey yok. Doktora sordum bulantı olmamasını. Oldukça normal, herkes farklı yaşıyor dedi. İnşallah hiç de olmaz

Ben asla pantolonlarıma giremem herhalde şimdiden 4 kilo aldım ödemdir diye düşünüyorum 🤪 karnım çok çıktı benim kızlar arkadaşlarım inanamadı🤭 cumaya randevu aldım 6+6 olacağım kalbini duysam 😍
Aşko ödemdir tabi ne olacak ya başka 😄😄😄😄
Oyy maşallah, duyarsın bence ben 6+4 te duydum 🥹 ama Vajinal ultrason ile, senin karından bakmışlardı diye hatırlıyorum önceki muayenende

Ben de 2 kilo almış görünüyorum 😅 daha 6+4 teyim. Kalp atışını da duyarsınız Ben 6+1 de karın ultrasonu ile duydum ❤️

Günaydın, ben de 6+4 teyim. Cumartesi kalp atışını duyduk. Bende de sadece göğüs hassasiyeti var başka hiçbir şey yok. Doktora sordum bulantı olmamasını. Oldukça normal, herkes farklı yaşıyor dedi. İnşallah hiç de olmaz
Maşallah kalp atışı duymuşsunuz 🥹
Evet olmaması daha iyi tabiki inşallah rahat geçer

benim de karnım kocaman zaten bir pkos göbeğim vardı, iyice şişti :D ayy yalnızca ben böyle şiştim sanıyordum. sizler de aynı dertten muzdarip olduğunuz için adınıza üzgünüm ama yalnız olmadığıma sevindim özür dileyerek :D

Aşko ödemdir tabi ne olacak ya başka 😄😄😄😄
Oyy maşallah, duyarsın bence ben 6+4 te duydum 🥹 ama Vajinal ultrason ile, senin karından bakmışlardı diye hatırlıyorum önceki muayenende
Bugüne değiştirdim randevuyu 6+3üm bi umut gideyim zaten memleketteyim😂 vajinal yaptırayım mı sizce duyulmazsa karından

Bugüne değiştirdim randevuyu 6+3üm bi umut gideyim zaten memleketteyim😂 vajinal yaptırayım mı sizce duyulmazsa karından
Ben 2 kere gittim 2sinde de vajinal bakıldı kuşum, karından bakılmadı. Sen bilirsin. Bana karından bakıp vajinali teklif etseydi baktırırdım
Randevu bulmana sevindim, bizi habersiz bırakma 🫶🏻 saat kaçta?

13.40 canım inşallah duyulur karından vajinal bi tık çekiniyorum
İnşallah duyulur canım 🙏🏻
güzel haberlerle gel 😍
Ahahah benim ergenliğimde bi 35 kg vermişliğim var o yüzden aşırı takıntılıyım ama napayim aliyoruz işte😂
Kız maşallah, tebrik ederim seni 👏🏻
alınıyor ya, hadi o zaman sigarayı bıraktım diye abur cubura sardım çok. Şimdi hiç biri yok. Ama yine de alınıyor. Doktor bana 15 kiloya kadar sıkıntı yok dedi. Diyetisyene başlasam mı diye düşünüyorum şimdi

İnşallah duyulur canım 🙏🏻
güzel haberlerle gel 😍

Kız maşallah, tebrik ederim seni 👏🏻
alınıyor ya, hadi o zaman sigarayı bıraktım diye abur cubura sardım çok. Şimdi hiç biri yok. Ama yine de alınıyor. Doktor bana 15 kiloya kadar sıkıntı yok dedi. Diyetisyene başlasam mı diye düşünüyorum şimdi
Ben diyetisyene başlamıştım gebelik beslenmesi için online.Ama şimdi ara verdim memleketteyim diye evde duramiyorum çok.Yine bu diyetisyenle düğün zamanimda 5 kg vermiştim

Back
X