- 19 Temmuz 2022
- 2.484
- 2.707
- 83
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #1.021
Kızlar bende 2024 mart annesiyim bir oğlum var :) 3 ay önce kalp durması nedeniyle düşüğüm oldu son adet tarihim 17 haziran dün hafif silik bugün daha belirgin bir çizgimiz var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallahKızlar bende 2024 mart annesiyim bir oğlum var :) 3 ay önce kalp durması nedeniyle düşüğüm oldu son adet tarihim 17 haziran dün hafif silik bugün daha belirgin bir çizgimiz var :)
Merhaba. 1 çorba kaşığı zeytinyağı içip, hemen ardından incir kurusu yedim. Akabinde de bol su içtim. Ve etkili oldu bende. Mümkünse aç karınla yapın.Bende suan maalesef kabızlık var ne önerirsiniz kızlar
Ben öğrendiğim gün bıraktımKızlar şu sigara işini ne yaptınız ya hala kullanan varmı ben baya azalttim ama nasıl bırakıcam bilemiyorum
Merhabamerhabaa, bu harika! <3 aramızda bir gün varmış, ben de yarın gideceğim doktora. vajinal ultrasonla mı gördü keseyi acaba? bu arada betanız kaç? :)
5.haftafayım 4+6. Kese de haftası ile uyumluymuş. 8 milimKaçıncı haftadasınız?
İş yerine hemen bildirmem lazımdı, 12 saat çalışıyoruz günde. Bebeğim sayesinde 8'e düşecekBende yarın gideceğim aynı haftadayım sizinleinşallah keseyi görebiliriz
Hem herkese söyleyesim hem saklayasım var benim de ya![]()
Çok iyi yapmışsın o halde arkadaşım. Öyle bir durumda olsaydım bende hemen söylerdim. Allah kolaylık versin işindeİş yerine hemen bildirmem lazımdı, 12 saat çalışıyoruz günde. Bebeğim sayesinde 8'e düşecek![]()
Hepimize inşallah, güzel haberlerle gel inşallah kese de görünür de beklemezsin. Zaman heyecanlandırıyorÇok iyi yapmışsın o halde arkadaşım. Öyle bir durumda olsaydım bende hemen söylerdim. Allah kolaylık versin işinde![]()
Üff sorma aşırı heyecanlıyımHepimize inşallah, güzel haberlerle gel inşallah kese de görünür de beklemezsin. Zaman heyecanlandırıyor![]()
evet 1 ve 0,1. kent white içiyorum bi kentte kalmış bunlardano sigaranın tam adı neydi değerleri 1 1 1 olandı di mi
Ben de bakayim birakmak istiyorum amaevet 1 ve 0,1. kent white içiyorum bi kentte kalmış bunlardan
ayy ben de yarın gidicem görünecek mi acabaaa? transvajinalden biraz korkuyorum ama bilemedim deeMerhabanormal ultrasonla gördü. Vajinal teklif etse kabul etmeyecektim
Beta bana 5 Temmuz'da bakıldı. 581'di. Başka da bakmadılar. Kese görğndüğü için sanırım
benim de niyetim o ama çok kriz anlarında en azından en zararsızından içiyorum diye avunuyorumBen de bakayim birakmak istiyorum ama![]()
bence olurrKızlar dün beta 330du haftaya 18inde kese görmeye gitsek olur mu inşallah?
Kızlar SAT 15 Haziran BAT 19 Temmuz. Öylesine yapayım dedim ilk dakikadan çift çizgi oldu. Bu markayı kullanan var mı daha önce. Kuruma çizgisinde veya yalancı pozitiflikte hemen ikinci çizgi görünür mü? Lütfen birisi beni aydınlatsın![]()