Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Yemeklerde Tuzu tamamen kesmeni ya da çok çok az himalaya tuzu ,suyu ihtimal etmemeni öneririm.maden suyu vs de iyi geliyor .tansiyon genelde gebelikte son trimester de tehlikeli oluyor.doktor neden şimdiden alalım dedi ilaçla hallolmaz mı?
Bazal kilon yüksek yüksek tansiyon ve şeker riskin var yada tansiyona bağlı erken doğum, gebelik zehirlenmesi gibi riskleri taşıyorsun dedi

Düşük tansiyon sorunum vardı
Yaşım gereği tansiyon ilacına başlama, yiyecekleri tuzlu ye demişti Dr
Anladım. En yakın zaman da tekrar doktora gidip ilaç almanız lazım. gebelik zehirlenmesi riski yaşla birlikte riski de artıyor maalesef 😔
İlaçla ve diyetle takipte bir şey olmaz Allah ın izniyle.

Benim de bugün 5+3 oldu. Pazartesi çağırdı doktorum. Ama çok belirtim yok. Haf göğüs ucu sızlaması, biraz da bulantı. Benim gibi olan var mı ?

Benim de bugün 5+3 oldu. Pazartesi çağırdı doktorum. Ama çok belirtim yok. Haf göğüs ucu sızlaması, biraz da bulantı. Benim gibi olan var mı ?
benimde 5+4 bugün,gögüslerim hala şiş dolgun ve uyku hali dısında belirtim yok. Birde de idrara kalkıyorum geceleri .Bulantı olmadkça belirti yok diyeceğiz galiba :)

bu arada aranızda çalışan var mı yoksa evlerde misiniz. Ben çalışıyorum olabildiğince az hareket etmeye çalışıyorum ama olduğu kadar işte..

Back
X